Kızlar görümcemin düğünü kısmetse 30 haftalık hamileliğime denk geliyor sizce hamilelikte uzun yola gitmek sakıncalımı 10 saatlik yola gidilecek bu arada yorumlarınızı bekliyorum
ben 37 haftalık hamileyken otobüsle ankaradan istanbula gitmiştim yaklaşık 7,5 saat sürmüştü sorun yaşamadım ama doktotrunuza danışın muhakkak ben otobüste ara ara kalkıp yürümüştüm sürekli arkadaşım tek başıma yolculuğa çıkıyorum diye korkup yanıma gelmeyi bile düşünmüştü ama çok şükür hiç bir sıkıntı yaşmadan bitti yolculuğum
ben 37 haftalık hamileyken otobüsle ankaradan istanbula gitmiştim yaklaşık 7,5 saat sürmüştü sorun yaşamadım ama doktotrunuza danışın muhakkak ben otobüste ara ara kalkıp yürümüştüm sürekli arkadaşım tek başıma yolculuğa çıkıyorum diye korkup yanıma gelmeyi bile düşünmüştü ama çok şükür hiç bir sıkıntı yaşmadan bitti yolculuğum
Anladım Can'ım bende onu yapacağım doktoruma sorucam gitme dersede hiç üstelemicem yapacak bişi yok ilk gebeliğimde hiç birşey hissetmemiştim ama bunda daha bu haftalarda bile çok zorlanıyorum :/
Can'ım kendi arabamızla gidicez kısmet olursa otobüs ile değil ama işte 32. Haftadan sonra erken dogum tehlikesi olduğu için bildiğim Kadarıyla uçak içinde seyahat edebilir diye doktordan rapor isteniyor