Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım allah yardımcın olsun hamilelikte böyle seyler oluyor sen boooll bol dua et salavat getir yasin oku bak gör rahatlayacaksın rabbim yar ve yardımcın olsun
Neslibuket doktorunu dinlesen iyi edersin.Çünkü antidepresanlar tek doz bir işe yaramaz.İlaç kullandıkça anridepresan etkisi ortaya çıkar,kenini iyi hissetmeni sağlar.Bebekde sende iyi olun inş:)![]()
84 cm olmasi imkansiz. 44 veya 34 cmdir. Yanlisiniz var. Cocuk 1 metreye yakin olmaz muhtemelen.Mrb yeni katıldım araniza insallah dogru yere yaziyorumdur bisi sormak istiyorum ben tam 30 haftalik hamileyim bugun doktora gittim bebegimin boyu 84 cm kilosu da 1600 grm dedi normal mi yoksa degil mi bide bebegin ense tarafin da bi bosluk gibi bisi varmis bu durumu yasayan varsa lutfen bi cvp yazin(
yanlış anlamissindir. 84 cm değildir o. Imkani yok.Ben de ole dusundum olmasi imkansiz diye ama bilemedim bide ben yeni almanya ya geldim tam da bilmiyorum dili bi yandan ben anlamadim diyom bi yandan acaba ole mi diye dusunuyom icim içimi yedi icim biraz daha rahatladi allah razı olsun sizden