30 haftalık hamileyim daha 3 kilo aldım ama daha hala karnımda sertleşme yok???

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
7
46
37
İzmir
neden oluyor acaba sertleşme yok vede büyümede yok fazla daha 3kilo almışım 74 ile hamile kalmıştım şu an 77 yim yardım edin bir sorun olurmu acaba bebeğim gelişiyordur değilmi

canım kilon çok az ya...
her ay kontrole gitmiyormusun.
doktorun söyler zaten her ay gelişiminin nasıl olduğunu...
bazılarının iç karnı büyük oluyor...
hemen endişelenme ama bi doktora görün nolur nolmaz.
emin ol yinede...bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...

bende 65 ile hamile kalmistim suan 68im bende 3 kilo aldim dun doktorum iyi normal dedi, bende sertlesme oluyor. doktorum dedi gunde kaç kere oluyor? bende dedim 3 kere falan oda iyi dedi. fazla olursa normal degil dedi. Sertlesmeyi danisabilirsin ama kiloya endiselenme bence.

ilk bebek mi??
ikinciyse kilo da az aliniyor karin ici genicledigi icin yumusak oluyor canim.doktor gelisim icin nrmal demiyor mu??

ben de 21 haftalık hamileyim ve sadece 1 kilo aldım
bebegin gelişimi normalse dertlenme
karnının şişmemesi ise iç kesenin genişliğinden olabilir
doktoruna sormadın mı nedenini 30 haftadır yeni mi merakını celbetti bu durum be şekercaaazım?

30 haftada 3 kilomu?:))şaka gibi yaaa..ben 25 kilo almış biri olarak yorum yapamıcam,ama belki kilolu hamile kaldığından olabilir ben 49-50 ile hamile kaldım.

ben de ilk aylar almadım sayılır, şuan 21 haftalığız geçen aydan bu aya 3,5 kilo almışız, geçen ay oğlum 175 gr- 15 cm idi şimdi 477gr-25 cm olmuş :) bence doktoruna bi danış gözardı etme, doktor kontrolsüz bi gebelik yaşama
Sağlıkla gelsin inş

herkese tşk ederim sağolun bundan 2 hafta önce gittim doktor çok sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebek dedi normalde şu an tabi yemek yedim herşeyimi yedim şu an karnım sert ama yataktan kalktığım zaman yani aç karnına karnım hafif inik yumuşak yani öle anlatabildimmi arkadaşlar şimdide ay sonunda gidicez

doktorum herşeyi normal gördüğünden 2 ayda bir gel diyor benim doktorum tirede ben bayındırda oturuyorum bayındırdaki doktora gittim 2 hafat önce oda olumsuz bişi sölemedi şimdi özellerde kapandı ne yapıcaz bilmiyorum

30 haftada 3 kilomu?:))şaka gibi yaaa..ben 25 kilo almış biri olarak yorum yapamıcam,ama belki kilolu hamile kaldığından olabilir ben 49-50 ile hamile kaldım.

ayyy canım bende senle aynıydım..
48 le hamile kaldım 73le bitirdim
toplam 25 kilo aldım.
10 kile fazlam var daha...
az kilo almanız daha güzel kızlar...doğumda hepsi gider ne güzel...

canım ben ilk hamileliğmde 3 kilo alarak gebeliğimi tamamladım

bebeğim zayıftı ama gayet sağlıklıydı

dert etme

doğumdan hemen sonra eski kıyafetlerini giyeceğin için sevinmelisin bu da iyi yanı hıı

dert etme

doğumdan hemen sonra eski kıyafetlerini giyeceğin için sevinmelisin bu da iyi yanı hıı

ayyy ne güzelll...
ben 25 kilo aldım.
bebeğim 2600 gr doğdu.
2.5 kilosu bebeğin diğerleri ne acabakaydirigubbakcemile3
yani çok kilo almakta bebeğe kilo yapmıyo...
benimkinden örnek.hepsini kendime almışımbenneyaptımki

ilk aylarda kilo verilmeside normal, ben 5-6 kilo verdim neredeyse 18 haftaligim ve daha verdigim kilolari bile almadim. Normalde 9-12 kg normal diyorlar, ama bu verdikten onceki kilodan degil herhalde, yeni kilonun ustune oluyor, yani hamile kaldigim kilo + 3 kg normal oluyor benim icin (9kg-6kg). Yani korkulacak birsey yok, muhtemelen ilk aylarda sende kilo vermissindir ondan kaynaklaniyordur.

su-perisi valla çok aldık kız,benim kızım 3.500 doğdu,benim doğumda 12 kilom gitti,normal doğum yaptım,ödemlerimde çoktu3-4 kilo gibide sonra verdim,aslında daha vermesemde olur,öncekine göre daha iyi göründüğümü söylüyorlar,eşimde verme diyor,ama eskikıyafetlerime girmmeeek istiyorummmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimple2 ben mi yanlış okudum yoksa yanlış mı yazıldı 3 kg alarak nasıl hamileliğini tamamlarsın whaat ?
nasıl yani anlayamadım da?

su-perisi valla çok aldık kız,benim kızım 3.500 doğdu,benim doğumda 12 kilom gitti,normal doğum yaptım,ödemlerimde çoktu3-4 kilo gibide sonra verdim,aslında daha vermesemde olur,öncekine göre daha iyi göründüğümü söylüyorlar,eşimde verme diyor,ama eskikıyafetlerime girmmeeek istiyorummmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

senin kızın iyi doğmuş canım..
benımde 8 kilo gitti doğumda.
bendede ödem fazlaydı...
sezeryan yaptım bende...
6-7 kiloda sonra verdim.
şuan 57 kilodayım.
banada kilo sana yakışmış verme diyolar ama.
ben kendimi böyle iyi hissetmiyorum.
bende eski kıyafetlerimin içine girmek istiyorum artık :(((
sen şuan kaç kilosun canım...

bende şusırala 60 falan geliyorum,ya insan 1 günde kilo alıp verirmi ben aynen öyleyim:(sende iyisin ben 50 düşmeyi hedefliyorum önümüzdeki yaza kadar.

dert etme

tşk ederim sağol sertleşme falan normal demi okudunmu yazdıklarımı

bende şusırala 60 falan geliyorum,ya insan 1 günde kilo alıp verirmi ben aynen öyleyim:(sende iyisin ben 50 düşmeyi hedefliyorum önümüzdeki yaza kadar.

aynen canım bende 50 yi hedefliyorum...
inşallah veririz ya...
eski kilomu arıyorum valla...
ben böyle giderse zor veririm ama yiyorum habire...:çok üzgünüm:

Back
X