- Konu Sahibi deryaevren
neden oluyor acaba sertleşme yok vede büyümede yok fazla daha 3kilo almışım 74 ile hamile kalmıştım şu an 77 yim yardım edin bir sorun olurmu acaba bebeğim gelişiyordur değilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 haftada 3 kilomu?:))şaka gibi yaaa..ben 25 kilo almış biri olarak yorum yapamıcam,ama belki kilolu hamile kaldığından olabilir ben 49-50 ile hamile kaldım.
canım ben ilk hamileliğmde 3 kilo alarak gebeliğimi tamamladım
bebeğim zayıftı ama gayet sağlıklıydı
dert etme
doğumdan hemen sonra eski kıyafetlerini giyeceğin için sevinmelisin bu da iyi yanı hıı
su-perisi valla çok aldık kız,benim kızım 3.500 doğdu,benim doğumda 12 kilom gitti,normal doğum yaptım,ödemlerimde çoktu3-4 kilo gibide sonra verdim,aslında daha vermesemde olur,öncekine göre daha iyi göründüğümü söylüyorlar,eşimde verme diyor,ama eskikıyafetlerime girmmeeek istiyorummmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım ben ilk hamileliğmde 3 kilo alarak gebeliğimi tamamladım
bebeğim zayıftı ama gayet sağlıklıydı
dert etme
doğumdan hemen sonra eski kıyafetlerini giyeceğin için sevinmelisin bu da iyi yanı hıı
bende şusırala 60 falan geliyorum,ya insan 1 günde kilo alıp verirmi ben aynen öyleyimsende iyisin ben 50 düşmeyi hedefliyorum önümüzdeki yaza kadar.