• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-30 kilo ile merhaba

Alininprensesi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
39
1
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar ben toplamda 5 ayda 30 kilo vererek 60 kiloya ulastimm :) diyete 90 kilo ile 06 nisan da basladim ve simdi 60 kiloyum vucudumdan 30 kiloluk yuku attim 48 bedenden 38 bedene dustum :))

Yaptigim diyet Dukan diyettir. beni fazla zorlamadan yiyecekleri sinirli olarak yaptim ve hatta dukan diyeti bu sayfada ogrendim.
Onceden bel olcum 96ydi simdi ise 57ye dustu fazla kilosu olup veremeyenler yada vermekte zorlananlar kesinlikle tavsiye ediyorum mucize gibi ucup gitti. Genc yasimda 90 kilo olup ve bekar olmam beni cok uzuyordu ve sanki hic veremeyecek gibi dusunuyordum icten ice karamsar olmaya baslamistim ortama katilamiyordum herkesten kaciyordum beni gorenler nolmus sana anneni bile gecmissin deyince yerin dibine giriyordum ama simdi o soyleyenlenlere inat karsilarina mini etekle dar pantolonumla cikiyorum. Diyet arastirirken hemen hizli gidecek bir diyet ariyorum ve araya araya aslinda bu sitede varmista farkinda degilmisim :))

simdi kus gibi hafifim artik daha rahat yuruyorum istanbulun bayirlarina daha kolay cikabiliyorum dile kolay tam 30 kilo :)) icimden kucuk bi cocuk cikti gibi ...

karamsar olmayin arkadaslar istenilince veriliyormus 10 beden inceldim

nasil yaptigimi merak edenler nasil beslendigimi merak edenler hepsi http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html burada yaziyor

resmimi koymayi cok isterdim ama tanidiklar var diye koyamiyorumm basarilar herkese :))

Harikasin tebrik ederim. Ben 10 kiloyu vermekte zorlaniyorum 30 kilo vermissin super. Benim verdiğim kilo cizelgemde belli ac kalmiyorum haftalik gramlar halinde eksiliyor ama ben kendime bakinca hicbir fark gormuyorum. Senin de kacamaklarin var miydi? Bir de baslarda 3-5 kilo verdigin zaman oyle belli oluyor muydu?

Ben arada yapıyorum ama kilom ya sabit kalıyor ya da toparlanınca eksiliyor. Ama ben hiçbir fark görmüyorum. Sen 48 idim 40'a düştüm demişsin demek fark var bayağı işte.

ilk zamanlar ben fark edemiyordum ama herkes verdin diyodu ama tabi simdi fark ediyorum 10 beden inceldim :) kilo sabit durmamasi icin nisastali urunlerden uzak durun patates mercimek gibi

BEN DE KILO VERMEK İSTİYORUM.
kılom 58.3 şu an şubattan sonra biraz verdim yaz tatilinde bıraktım. şimdi yeniden başlamak istiyorum. kılom çok yavaş gidiyor. 63ten 58e bile gelene kadar göbeğim çatladı.

neden böyle oluyor anlamıyorum. ben de sizden destek alarak kılo vermek istiyorum dukanı okuyup denemeyi düşünüyorum.

BEN DE KILO VERMEK İSTİYORUM.
kılom 58.3 şu an şubattan sonra biraz verdim yaz tatilinde bıraktım. şimdi yeniden başlamak istiyorum. kılom çok yavaş gidiyor. 63ten 58e bile gelene kadar göbeğim çatladı.

neden böyle oluyor anlamıyorum. ben de sizden destek alarak kılo vermek istiyorum dukanı okuyup denemeyi düşünüyorum.

Belki yanlis besleniyorsunuzdur nisastali urunler kilo verimini durduran sebepler yukarida linkte yolladim menu ve liste yazmaktadir :))

Konu içeriğinden dolayı ilgili başlığa taşınmıştır .Bilginize..Büyük başarınızdan ve azminizden dolayıda tebrikler..

Back
X