30 lu yaşlarında bir hatun,kariyer mi,2.çocuk mu

Lonely single girl

🐈
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4.650
18.638
208
Selam arkadaşlar, 29 yaşımdayken ilk evladımı kucağıma aldım, şu an 3 yaşını bitirdi çok şükür. Bu arada aöf de 3. üniversitemi okuyorum ve de 2 sene sonrası için kpss ye hazırlanıyorum. Ama 2. çocuğum olsun da istiyorum ancak şimdi 2. evladımızı dünyaya getirmeye karar verirsek,ki Allah bilir tabi de,2020de dünyaya gelse,5 sene evde baksam(bakacak kimse yok maalesef) 38-39 yaşımda oluyorum. Ama ben iş hayatında ilerlemek de istiyorum ,
6 sene iş hayatında kayıp mı? Biraz hayata karışıp,çalışıp ondan sonra 39lu 40lı yaşlarda mı düşünsem çocuğu
(Tabi dediğim gibi Allah ın takdiri olur olmaz bilemem ama böyle düşünüyorum tabi) yorum yaparsanız sevinirim 🙂

5 yıl çocuk bakmak çok sıkıcı değil mi ya bence iş hayatı için ciddi bir kayıp olur çocuk yapın ama bakıcı tutup işe devam edin diyenlerdenim.
Bakıcı tutmam yok ya, güvenmem ,tabi işinde iyi bakıcılar da vardır illaki onları tenzih ederim ama doğuracaksam kendim bakarım,hem çocuk bakmanın neresi sıkıcı ki🙂 çocuğunuz yok sanırsam ,olsa böyle düşünmezdiniz🙂 fikrinize saygı duyarım

Bakıcı tutmam yok ya, güvenmem ,tabi işinde iyi bakıcılar da vardır illaki onları tenzih ederim ama doğuracaksam kendim bakarım,hem çocuk bakmanın neresi sıkıcı ki🙂 çocuğunuz yok sanırsam ,olsa böyle düşünmezdiniz🙂 fikrinize saygı duyarım
Çocuğum var 7 aylik bir kızım var :KK200: ama çok yorucu bir iş çocuk bakmak sıkıcı derken bunu kastettim belki de yada benim ki çok yoruyor bilmiyorum ama ben çalışmak zorundayım 1 yaşında bende işe başlayacağım malum hayat şartları

Çocuğum var 7 aylik bir kızım var :KK200: ama çok yorucu bir iş çocuk bakmak sıkıcı derken bunu kastettim belki de yada benim ki çok yoruyor bilmiyorum ama ben çalışmak zorundayım 1 yaşında bende işe başlayacağım malum hayat şartları
Allah bağışlasın💐 benim oğlan beni pek yormadı,halen de uslu bir çocuk belki de ondandır🙂 evet hayat şartları bazen mecbur bırakıyor ,çalışan annneler için hayat çok zor

Kpss'yi gerçekten yürekten isteyip iş hayatına atılmayı istiyorsan bekleyebilirsin bence 2 sene uzun bi süre değil o zamana çocuğun okulada başlarsa diğeri için daha kolay olur yaşında ileri bi yaş değil sonuçta
Bende 2.yi istiyorum ama ben 33 yaşındayım ve ilkini 30'umdan sonra kucağıma aldım
Ama sen yaştan avantajlısın
bir işe niyetlenmişsin, hakkında hayırlısı olur inşallah

Back
X