30 Mart yeni ayı burçlara etkileri 2014

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
KOÇ:KK70:ış görünüşünüzde değişimler yapabilirsiniz.Yeniayla birlikte kişisel girişimler yapabilirsiniz.
BOĞA:Sizden gizlenen şeylerle yüzleşebilirsiniz ve şaşırabilirsiniz.Sağlığınıza vücudunuzun verdiği sinyallere karşı uyanık olun.
İKİZLER:Çok istediğiniz bir dileğiniz sürpriz bir şekilde gerçekleşebilir.Yeniayla birlikte gelecekle ilgili beklentileri ve umutlarınızı gerçekleştirmek için daha cesur ve atılgan olabilirsiniz.
YENGEÇ:Şanınız, şöhretiniz artabilir ve ünlenebilirsiniz.Yeniayla birlikte iş yaşamında kariyer planlarında sürpriz başlangıçlar yapabilirsiniz.
ASLAN:Hukuki davalarınız sonuçlanabilir.Yeniayla birlikte eğitmenlik, kişisel gelişim faaliyetleri, yüksek öğrenim-master işleri, yurt dışı işler yolculuklar, hukuksal konular, yayıncılık, medya ve reklam çalışmalarına yönelik işlerde sürprizler doğabilir.
BAŞAK:Kendi kazancınız dışında ortaklı işlerden, miras, hukuk veya şans oyunlarından para gelebilir. Yeniayla birlikte vergi miras nafaka burs kredi alacak ve ödemelere ilişkin konularda sürpriz koşullar ortaya çıkabilir.
TERAZİ:Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ortaklaşa işlere girebilir ya da evlenebilirsiniz. İş yaşamı ve eve ait konular ilişkilerde yepyeni tutumlar göstermenizi gerektirebilir.
AKREP:Günlük yaşam şeklinizde, çalışma yerlerinizde değişim ve gelişimler olabilir.Yeniayla birlikte çalışma ilişkilerinde ve koşullarında sürprizler doğabilir.
YAY:Çok eğlenceli, neşeli zamanlar geçirebilirsiniz.Yeniayla birlikte aşk yaşamında ve çocuklarla ilgili konularda sürpriz koşullar ortaya çıkabilir.
OĞLAK:İkamet değişimi, ev alımı ya da satımı gerçekleşebilir.Yeniayla birlikte ev yerleşim gayrimenkul ve aile-babaya ait konularda sürprizler ortaya çıkabilir
KOVA:Uzun süredir görmediğiniz kardeşlerinizle ya da arkadaşlarınızla görüşebilir, yakın çevrenizle güzel ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz.Yeniayla birlikte eğitim ve yazışmalarda yolculuklarda internet lojistik işlerde sürprizler ortaya çıkabilir
BALIK:Öngördüğünüz ya da öngörmediğiniz yerlerden size para akışı gerçekleşebilir. Yeniayla birlikte gelir ve harcamalar finansal konularda sürpriz harcamalar veya fırsatlar doğabilir.
 
X