Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba valla benimde bugün baya koyuydu ama bence yarın yumurtlama olacak gibi inşallah. Benim tuhaf olan geç yumurtlama oldu ilk kez ovülasyon takibi yapıyorum. 3 aydır deniyoruz eğer zaten böyle geç oluyorsa takvime göre yaptığım için hamile olmamam çok normalmiş çünkü geç yumurtlama oluyormuşSelam kızlarr
4 ayın sonunda dün yumurtlama gördüm çok şükür benim gibi 30 nisanda yumurtlama gören varsa beraber takip edelim![]()
Ben Ocak ayından beri ovülasyon testi yapıyorum yumurtlama görememiştim hiç kadın doğuma gittim pco dedi takviye verdi 1 kutu bitirdim bu ay 12. Günümde yumurtlama gördüm çok şükürMerhaba valla benimde bugün baya koyuydu ama bence yarın yumurtlama olacak gibi inşallah. Benim tuhaf olan geç yumurtlama oldu ilk kez ovülasyon takibi yapıyorum. 3 aydır deniyoruz eğer zaten böyle geç oluyorsa takvime göre yaptığım için hamile olmamam çok normalmiş çünkü geç yumurtlama oluyormuş
Çok sevindim sizin adınızaBen Ocak ayından beri ovülasyon testi yapıyorum yumurtlama görememiştim hiç kadın doğuma gittim pco dedi takviye verdi 1 kutu bitirdim bu ay 12. Günümde yumurtlama gördüm çok şükür![]()
![]()
İnşallah canımÇok sevindim sizin adınızabende bugün gördüm reglden sonra 16. günde doktor arkadaşımla görüştük bazen gecikme olabiliyor senin fazla değil sorun olacak bişey yok dedi önceki aylarda aynı durum olmuş olabilirmiş o yüzden yumurtlama haftamı takip etmesem bile tahmini olarak olan günden sonrada bi üç gün falan değerlendirmemi söyledi inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
![]()
Ya o hiç belli olmuyor çok değişken birşey kimisi daha erken öğrenirken kimisi 10 gün falan geçince öğreniyor misal ben regl günüm yada bir gün önceydi öğrendiğimde. Sen regl gecikme olunca yaparsın negatif çıkarsa 1 hafta falan daha bekleyip yeniden yaparsınİnşallah canımben şeyi de merak ediyorum benim reglim 23 günde bir oluyor ben 12. Günde gördüm yumurtlamayı yani adetime 11 gün kalmış oluyor ama yumurtlamadan sonra 17 gün sonra gebelik testi yapın diyor acaba reglim bir gün gecikse bile gebelik testi pozitif çıkar mı eğer gebeysem
Geç döllenme olursa mı böyle oluyor acabaYa o hiç belli olmuyor çok değişken birşey kimisi daha erken öğrenirken kimisi 10 gün falan geçince öğreniyor misal ben regl günüm yada bir gün önceydi öğrendiğimde. Sen regl gecikme olunca yaparsın negatif çıkarsa 1 hafta falan daha bekleyip yeniden yaparsın
Evet geç döllenme olunca üzüyor süreç biraz dahaGeç döllenme olursa mı böyle oluyor acaba
İnşallah her şey gönlümüzce olurEvet geç döllenme olunca üzüyor süreç biraz daha
Bizde Şubat hariç ocaktan beri deniyoruz inşallah bu ay güzel haberler alalım inşallah çok amiinİnşallah her şey gönlümüzce olurüzülmediğimiz sevinçten havalara uçtuğumuz haberler alırız
Aralık ayından beri deniyoruz rabbim nasip eder inşallah artık
![]()
Amin canımBizde Şubat hariç ocaktan beri deniyoruz inşallah bu ay güzel haberler alalım inşallah çok amiin![]()
Olur canımAmin canımduruma göre yine buradan haberleşelim
![]()
İnşallah olur canım hayırlısıylaBenim de 30u aksaminda pikti ama anlayamamışim öncesini ve o günü değerlendiremedim ertesi gününü değerlendirdik ama çatlamış artık kısmet bakalım inşallah hepimizin ki tutar
Merhaba canım gebelik testi yaptın mı durum nedirOlur canım![]()
Canım haberdar etmeyi unuttum bugün kan verdim hamileyimMerhaba canım gebelik testi yaptın mı durum nedir![]()
Hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli doğsun inşallahCanım haberdar etmeyi unuttum bugün kan verdim hamileyim![]()
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıklı sıhhatli doğsun inşallahovulasyon testi yaptınız mı ben çok kararsızım test yapıp stres olmak istemiyorum gün aşırı ilişki denemek istiyorum sizinde tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Kaç saat sıvı almadan yapmak gerek ?Amin çok teşekkür ederim
Evet ovülasyon testi yaptım ilk kez yorumlarında herkes ilk denemede hamile kaldım demiş ona istinaden yaptım ve gerçekten öyle oldu. Ki iyi ki yapmışım normal uygulamanın bana dediği yumurtlama tarihinde daha geç yumurtladım eğer takvimi dinleseydim şu an muhtemelen hamile değildim. Streslik hiç bişeyi yok inanın yani günün belli saatleri sıvı alımına dikkat edip yapıyoruz. Pik görmeye yakın ihtimal artsın diye değerlendirdim. 1 ve 2 Mayıs'ta pik gördüm o iki günü ve 3 Mayıs'ta çatlama oldu o günü değerlendirdim sonra hiç değerlendirmedim çok şükür sonuç aldım. Bence faydalı bişey deneyimleyip görmüş oldum
Ne kusuru sorabilirsiniz tabi ki. 2 saat falan dikkat ediyordum öğlen 3-5 arası yapmaya uygun zaman dilimi zaten sabah ilk idrarla yapılmıyor akşam da 10 dan sonra yapılmaması tavsiye ediliyor. Ben innovita marka aldım testiKaç saat sıvı almadan yapmak gerek ?
Birde markası neydi testlerinizin ? Çok soru sordum kusura bakmayın![]()