- 5 Ocak 2024
- 62
- 14
- 8
- 25
- Konu Sahibi laylayloomm
İnşallah rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın tez zaman hayırlısıyla kucağımızı doldursun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın tez zaman hayırlısıyla kucağımızı doldursun inşallah
Merhaba kürtajı özelde mi oldunuz ben cok korkuyorumBu yumurtlama takibini devlet hastaneleri yapıyor mu? Yani nasıl bir yol izlediniz? Ben 2 seneyi geçkindir evliyim bir sene çocuk denedim tam oldu dedik kalp atışı durdu zorunlu kürtaj oldum. Şimdi ise üzerinden 3 ay geçti yine olmuyor acaba doktorla mı ilerlesem diye düşünüyorum
Teşekkür ederim morel olduC cekkmezcanan çok aminnnnn
G gamgam40 hayır devlette oldum açıkçası özeller bana çok pahalı geldi sonrasında birde onu düşünmek istemedim eşimi de zora sokmak istemedim. Ve hiç korkmayın inanın siz anlamıyorsunuz bile. Devlette oldum ben herhangi bir problem yaşamadım sonrasında
Mrb birşey soracağım siz hastanede çalışıyosunuz . Benim eşim sigortası yok daha önce babamdan dolayı sigortaliydim . Şimdi özelde tedavi oluyorum hiç devlet hastanesine gidip sigortasiz muane almadım . Kadın doğum hastalıkları bölümü sigortasız muayene ve kan tahlili yapılıyor muBenim tedavim devlette şuan gazi hastanesinde bizzat kenndimde burda çalışıyorum hocalar gayet ilgili ve temmuzda bende allah izin verrse aşılamaya başlıyacağım adetin 2. Veya 4.günü çağrııyorlar sizi allttan ultrasonla bakıkılıyo ve sonrasında anne adayını 12-13 gün bir takibe alıyorlar yumurta çatlatması için sonrasında eşinizle birlkte tedaviye başlıyosunuzbencede doktorla ilerlemenizi tavsiye ederim
Hayır yapmaz gene ücret alır sizden özel hastane gibi diye biliyorumMrb birşey soracağım siz hastanede çalışıyosunuz . Benim eşim sigortası yok daha önce babamdan dolayı sigortaliydim . Şimdi özelde tedavi oluyorum hiç devlet hastanesine gidip sigortasiz muane almadım . Kadın doğum hastalıkları bölümü sigortasız muayene ve kan tahlili yapılıyor mu
Kızlar merhaba bende özelde Kürtaj oldum eşimde varikosel vardı ameliyat sonrasında 3.ayda doğal yolla kaldım ancak bebek sağlıksızdı. Şimdi ise aşılama sürecine girdim. Bende geçen yıl hsg çekilmiştim.Hayır yapmaz gene ücret alır sizden özel hastane gibi diye biliyorum
Geçmiş olsun size inşallah sağasağlim bu süreci atlatırsınız ben rahim filminden sonra tekrar hamile kaldım tek yumurta ikizi ama ikiside birbirine yapışmış 6+4 de kalbi atmıyor ve büyümüyorlardı ilaçla düşük yaptım doktorum bu süreçte korunmamızı istedi genetik test vs verdik eşimle birlikte sonuca göre tedavi veya genetik taramalı tüp bebek yapıcazMerhaba baya geç yazyorum kusura bakmayın ben tedavi sürecini kendi isteğimle bıraktım bende birde epilepsi olduğu için nöbetlerim felan durdu ama biraz daha durmasını bekliyorum belki o ara doğal yolla olursa inlallah umarım sizin hakkınızda hayırlısı olur rabbim yardımcınız olsun şuan ne durumdasınız![]()
İnsan işte başımıza herşey gelebiliyor en hayırlı zamanda rabbim kucağımızı doldursun inşallahGeçmiş olsun size inşallah sağasağlim bu süreci atlatırsınız ben rahim filminden sonra tekrar hamile kaldım tek yumurta ikizi ama ikiside birbirine yapışmış 6+4 de kalbi atmıyor ve büyümüyorlardı ilaçla düşük yaptım doktorum bu süreçte korunmamızı istedi genetik test vs verdik eşimle birlikte sonuca göre tedavi veya genetik taramalı tüp bebek yapıcaz
Amin hepimizin inşallah sizin peki daha önce gebelik oldumu düşüğünüz yadaİnsan işte başımıza herşey gelebiliyor en hayırlı zamanda rabbim kucağımızı doldursun inşallah![]()
Yok hayır gebeliğimde olmadı düşüğümde olmadıAmin hepimizin inşallah sizin peki daha önce gebelik oldumu düşüğünüz yada