30 Ocak - 5 Şubat 2023 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645
tumblr_fd69aa92f2e77a8f0f6c5a5c87d9cb76_916fcf4c_1280.jpg

Yaptıklarımızın görülmesini, takdirini ve onayını almayı beklediğimiz bir süreç geçirdik. Koşulsuz, şartsız kabul edilmesini beklediğimiz olaylar atlattık. Fakat biz isteklerimizi koşulsuz, şartsız kabul edebildik mi?

İsteklerimiz ancak biz onu her koşulda herhangi bir şart aramadan kabul ettiğimizde bizimle olur. Fakat uzun süredir bundan kaçıyoruz çünkü geçmiş deneyimlerimiz geleceğimizin önünü kesiyor.

Bu hafta ise biraz daha dağılacağız. Çözüm bulma konusunda gayet güzel gökyüzü etkileri varken çözümlerin beklediğimiz, tahmin ettiğimiz yerden gelmemesi de söz konusu olacak.

Hafta sonu ise dolunayın etkisine gireceğiz. Aslan enerjisi tatminsizlik verebilir. Görevlerinizi tamamlamış, dönüşler almış olsanız da bir türlü içinize sinmeyen durumlar sanki istediğinizi elde edemediğinizi hissettirebilir.

Fakat atmış olduğunuz her adım ileride size sorumluluk olarak geri dönecek ki bu dolunayın da tembihlediği “Çok çalışma, akıllı çalış!” olacak. Aynı şekilde dolunaya eşlik eden Venüs, Mars karesi de ilişkiler konusunda “Boş yere tartışma, çözüme yönel!” diye tembihliyor...


tumblr_7d8018140849d242bb38d50b8a00143c_a4897be1_1280.jpg

Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.




30ee62_9e766957d7ea4a58a88b89b7ce1ff9e8~mv2.png




KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

İletişimin yoğun olduğu bir pazartesi gününe merhaba diyebilirsiniz. Sabah saatlerinde biraz durağan bir enerji olabilir. Öğleden sonra ise bir yerden bir yere sürekli seyahat halinde olabilirsiniz. Hafta ortasında ise coşkulu uçarı yanınız ile tedbirli ürkek yanınız arasında kalabilirsiniz. Girdiğiniz sosyal ortamlarda aidiyet hissetmeyebilirsiniz. 5 Şubat pazar günü aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Aşk hayatınızda bir takım sizden gizlenen olaylar gün yüzüne çıkabilir. İlişkinizde gerilimler oluşabilir. Çocuklarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyebilir, bununla alakalı zaman bulamadığınızdan yakınabilirsin. Aynı zamanda kısa sürede tanıdığınız birinden etkilenebilir ve etkisi altına girebilirsiniz. Gizli kimseye söylemediğiniz bir aşk yaşıyorsanız görünür olmasını isteyebilir, bu konuda adım atabilirsiniz. Tansiyon sorunu olanların dikkatli olmasında fayda var.






30ee62_10a0cd5afbbf4a41adaff66205918ac5~mv2.png




BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Maddi değerleriniz konusunda yakın çevrenizle iletişim içinde olabilirsiniz. Pazartesi öğleden sonra daha pratik beslenme yöntemleri ile ilgili araştırmalar yaparken bulabilirsiniz. Hafta ortasında özgürlük temalarında düşünebilir. Sizi yoran geleneksel yapıdan kurtulmak isteyebilirsiniz. 5 Şubat Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek ev yuva aile temaları gündeminizde olabilir. Aile içinde birden bazı olaylar gün yüzüne çıkabilir. Hiç akılda yokken taşınma gündemi oluşabilir. Ciddi bir ilişkiniz varsa evlilik yoluna giderken aileleri tanıştırabilirsiniz. İlişkiniz gün yüzüne çıkabilir. Ailenizin yükünü omuzlarınızda hissedebilirsiniz. Bu işin sonu nereye varacak, acaba boşuna mı uğraşıyorum diyerek endişe içinde olabilirsiniz. Neler yaşadınız artık pes etmeden yola devam etmelisiniz.






30ee62_37fd61dbce7f45da9a126cecb11661c5~mv2.png




İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Eski imajınızdan sıyrılıp yeni bir tavırla beklenmedik bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Aklınız yaşamınızdaki silahınız. Kesin ve belirleyici tutum içinde olabilirsiniz. Ne istediğinize iyi karar vermelisiniz. Olayları pratik bir şeklide çözmek isteyebilirsiniz. Sabırsız bir tutum hemen olsun isteyebilir, bu tutum hayatınızdaki kişileri yorabilir. Değişen zihin yapınız nedeni ile kararsız gözükebilirsiniz. 5 Şubat Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunaydan eğer istediğiniz takdirde fayda görebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili birtakım gerçekler gün yüzüne çıkabilir. En yakınlarınızdan takdir görmek ve onaylanmak isteyebilir, aldığınız kararlar konusunda destek görmek isteyebilirsiniz. Görmediğiniz takdirde kimsenin sorgulamasına izin vermeyeceksiniz.






30ee62_61f6920b396843b8afe4e232c152bf6f~mv2.png




YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Haftaya zihinsel huzursuzlukla başlayabilirsiniz. Yaşamınızdaki belirsizlikler sizleri yoruyor olabilir. Bir şeye inanmakla alakalı sorgulamalar yapabilirsiniz. Kendi hayatınızın dinamiklerini düşünmek, kendinizi eleştirmek sizi yorabilir. Nelere bağımlılık geliştirdiğinizi çözmek isteyebilirsiniz. 5 Şubat’ta Aslan burcunun 16 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek ve sizleri maddi ve manevi kaynaklarınız konusunda yapılandırma yapmanızı sağlatacak. Kendinize ne kadar değer verdiğiniz konusunda sorgulatacak. Riskleri kazanca dönüştürmeyi öğreneceksiniz. Hayal gücünüzü de kattığınız işlerde maddi kaynaklarınızı arttırma yollarınız arayacaksınız. Kimseye bağımlı değil kendi işimin patronu olmalıyım diyebilirsiniz.






30ee62_cead1c84971b4cafba7e12324e4b84d3~mv2.png




ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sosyal ortamlarda aktif olacağınız bir süreç içerisinde olacaksınız. Arkadaşlarınız arasında pratik çözümlerle hayatı kolaylaştırma yollarını sunabilirsiniz. Hafta ortasında inzivaya çekilmek isteyebilir. Kendi içinizdeki karmaşayı çözmek isteyebilirsiniz. İlişkiler üzerine bağlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz. 5 Şubat’ta bir dolunay yaşanacak, başrol oyuncusu sizsiniz. Gerçekleri duygularla ertelemeyin. İçinizi kemiren kuşkuları bilgilerinizle devre dışı bırakmamaya gayret etmelisiniz. İkili ilişkilerde özgürleşme teması içinde olabilirsiniz. Görünür olmak daha fazla kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız herhangi bir meselenin başarı ile sonuçlanması, tamamlanması söz konusu olabilir.






30ee62_256eed9213db43669e5d3fd1472c3791~mv2.png




BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Kariyeriniz ile alakalı hızlı bir haftaya giriş yapmaktasınız. Her şeye yetişme çabanız işe yarar çözümler bulmanız otorite figürleri tarafından takdir görmenizi sağlayabilir. Hafta ortasında korkularınızla yüzleşmek bu konuda sizi hasta eden psikolojik kalıntılardan kurtulmak isteyebilirsiniz. 5 Şubat Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Uzun süredir bastırmış olduğunuz üzüntü ve özlemleriniz ortaya çıkabilir. Kendi içinizde görünür olma konusunda geriye çektiğiniz temalar gün yüzüne çıkabilir. Gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir. Bu dönem biraz daha içe dönmek kendinizle kalmak iyi olacaktır. Yoksa agresyon gösterdiğiniz her tutum sizi zihinsel olarak yorabilir.








30ee62_81216b004c6b4912b04fc8a594b31f41~mv2.png




TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Yurtdışı ve akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Hukuksal konularda bir gündeminiz varsa öğleden sonra başvuru yaparsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz. Hafta ortasında ikili ilişkilerde ait olma hissi konusunda bir sorgulama yapabilirsiniz. Bu sorunun nerden kaynaklandığını bulmak isteyebilirsiniz. 5 Şubat aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Gelecek kaygınız gün yüzüne çıkabilir. Arkadaş guruplarınız içinde sizin görünürlüğünüzü aşağıya çeken kişiler açığa çıkabilir. Sosyal ilişkilerinizde bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Sosyal medyada tanıştığınız kişi ile aşk yaşamınız bir anda uzak bir yere taşınması sonucu bitebilir. Sanatsal bir uğraşınız varsa bu konuda bazı riskler alabilir ve görünür hale getirmek adına girişimde bulunabilirsiniz.






30ee62_f92c3299483f422b88a1fd7b1b59f780~mv2.png




AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Haftaya banka krediler ve borçlar konusunda yapılandırma yaparak başlayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Aile ile ilgili ait olamama hissinin nedenini bulabilirsiniz. 5 Şubat Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Kariyerinizle alakalı sizi takdir etmeyen otorite figürü varsa onunla yollarınızı ayırabilirsiniz. Özgürleşmek istediğiniz aileniz ya da evliliğiniz var ise bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Ego yapmadan olaylara tarafsız açıdan baktığınız takdirde süreci daha sağlıklı geçirebilirsiniz. Çünkü bu dolunay yüklerinizden tamamen kurtulmak isteyeceğiniz bir süreci anlatmakta. Doğru bildiğiniz yolda ilerleyebilmek adına duygusallığa, içgüdülere kapılmamalı ve objektif yönünüzü korumaya çalışmalısınız. Aksi halde kendinizi akışa çok kolay kaptırabilir ve farkında olmadan sürüklenebilirsiniz.






30ee62_656848b595b34965b4fdfe538bbbc83f~mv2.png




YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Ortaklar ve ikili ilişiklerle alakalı hafta başında gündeminiz olabilir. Bazı yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsiniz. Eşinizin iğneleyici konuşmalarına maruz kalabilir, alınganlıklardan uzak durmanızda fayda var. 5 Şubat Aslan burcunun 16 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Uzak ülkeler seyahatler konusunda gündeminiz oluşabilir. Hak hukuk adalet konusunda bir konunuz varsa tamamlanma olabilir. Akademisyenseniz yaptığınız işler görünür hala gelebilir. Bir dini konu ya da yer sizin farkındalığınızı artırabilir. Bu konuda uyanış gerçekleştirebilirsiniz. Başkalarının kültürleri konusunda kibirli küçümseyici davranışlarda bulunmaktan kaçınmalı ya da siz bu tür yabancı kültürlü insanların davranışlarına maruz kalabilirsiniz.






30ee62_b99d8404adab47118117a403d37cfc76~mv2.png




OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Haftaya başlarken sağlıkla alakalı konulara yönelebilirsiniz. Özellikle şifa enerjisini kullanabilirsiniz. Yoga, meditasyon, kamp gibi aktiviteler planlayabilirsiniz. İş ve çalışma koşulları ile alakalı gündeminiz hızlanabilir. Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken yetişemediğinizden şikâyet edebilirsiniz. 5 Şubat Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Miras vergi borçlar sigorta ortak kazançlar konusunda gündemleriniz oluşabilir. Bu zamana kadar görünür olma ve takdir görme ile ilgili konularla ilgili iç dünyanızda sakladıklarınızla yüzleşebilirsiniz. Ameliyatla alakalı gündemleriniz oluşabilir. Ortak kazancınız ile alakalı hesapların ayrılmasını isteyebilirsiniz. Herkesin kendi parasını kendine kalması konusunda girişimde bulunabilirsiniz.






30ee62_7653a878031a452cb6352a2946e32d00~mv2.png




KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Aşk ilişkileri hobiler ve çocuklarla ilgili konular hafta başında gündeminiz olabilir. Mutlu olmak için sadece yaşadığınız hayatı sürmek isteyebilirsiniz. Hoşça vakit geçirme zamanında olabilirsiniz. Hobilerinizle ve ilgi duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi her yönden geliştirebilir, dinginliğinizin tadını çıkarabilirsiniz. 5 Şubat aslan burcunda bir dolunay yaşanacak. İkili ilişkiler ve ortaklıklarla alakalı bir sonlanma yaşanabilir. Güçlü bir iradeye, beton gibi sabit bir moral gücüne işaret eden bir dönem. Öyle ki bu irade ve metanet karşısında kişiler kendilerini duvara çarpmış gibi hissedebilir. Gücünüzü artık sabit ve değişmez bir şekilde göstermiş olabilirsiniz. Düşmanlarınız, size karşı gelenler karşınızda önce küçülebilir sonra da yok olabilir.






30ee62_a318b8cbef904ffcac4865ece61aa4a3~mv2.png




BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Haftaya Aile ev yuva ile ilgili gündemleriniz olabilir. Ev içinde yapılacak pratik düzenlemeleri hızlı bir şeklide yapabilirsiniz. 5 Şubat Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bazı şeylerin artık sona yaklaştığı, kırılıp dökülmeye ve çözülmeye başladığına işaret etmekte. Bu dağılmaya ve değişime hazır olmanız gerekiyor. İş arkadaşlarınızla alakalı organizasyon becerilerinizi, düzen disiplin anlayışınızı, görev ve sorumluluk inancınızı sergileyebilirsiniz. Yapamayan kişilere aşırı otorite uygulayabilirsiniz. Sağlığınızla alakalı bu dönem dikkat etmenizde fayda var. İş koşullarının yapılanması konusunda ön planda otoriteye karşı gelebilir ve çalışanların hakkını savunabilirsiniz. Evcil hayvanlar konusunda dikkatli olmanızda fayda var.





Kenan Yasin BÖLÜKBAŞI
 

tumblr_36e5fb2e4670d56ba0ebccf5bc21b16c_17a96790_1280.jpg



Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde iletişim odaklı olabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilir ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz.



Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medyada geçirdiğiniz zaman çoğalabilir. Cumartesi ve pazar günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilatlara başlayabilirsiniz.





İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Benmerkezci hareket edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenize vakit ayırabilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.



Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz.




Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz.



Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz.



Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı ile bağlantılı konular ilgi alanınıza girebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyer konuları aktifleşecek. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sosyalleşebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz.



Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular odak noktanız olabilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir.



Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler önceliğiniz olabilir. Perşembe ve cuma günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz.



Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkileriniz ön planda olabilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz.



Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz.



Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yatırım konuları ilginizi çekebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz.


Emel Açıkel
 
tumblr_022eed63154215ac19e0d0d4de7fc6d9_f3b94f03_1280.jpg


KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Çevresel koşullarınızı değerlendirirken artık hiç kimsenin fikrine ve yardımına ihtiyaç duymayacaksınız. Başkalarının size ayak uydurmasını beklemeye hiç niyetiniz yok. Önce size karşı gelen kişiler bile, sizin fikirlerinizi kabul etmek zorunda kalacaklar. Özgüveniniz oldukça yüksek olması sizi yıldız yapacak. Bu dönem Güneş siz zorluyor. Çevrenizi tenkit etmezseniz, kariyer ve maddesel durumunuz çok daha güçlü olacak. Fırsat kaybetmeyin. Aşk konusunda eğlenceli ortamlar sizi bekliyor.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu dönem dikkat etmelisiniz. Yoğun programların içinde bulunmamanızda fayda var. Riskli işlerden kaçınmalısınız. Ertelenen projeler ve ödemelerinizde sürprizler var. . Kariyeriniz önem kazanacak ve daha çok para kazanmanın yollarını arayacaksınız. Yardımlaşma konusunda çevresel işbirliğine ihtiyaç duyacaksınız.. Önce iş çabalarınız göz dolduracak ve daha sonra paranız artacaktır. İlişkilerinizde iddialı tavırlar içinde olabilirsiniz. Fakat mevcut ilişkinizi koruyacaksınız.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu dönem, evinizde bazı tadilatları yaptırmak zorunda kalabilirsiniz. Bu istenmeyen durumlar karşısında akıllı davranarak, hayıflanmak yerine olayların üstesinden gelmeyi başarmalısınız. Yeni insanlar ilginizi çekmesine rağmen, ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Değişen şartlar; size yanlış kararlar aldırabilir. Cazip gelen bir teklif, daha sonra istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Kariyerinizle ilgili sorunlara dikkat edin.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Her şeyden çok daha önemli bir dönem olacak. Yaşam kalitenizle ilgili bazı çabalarınızın olumlu sonuç vermesi, kararlarınızı daha cesur almanıza neden olacaktır. Kişiliğinizle ilgili değişimleri kabul etmeli, rotanızı yeniden çizmelisiniz.. Bu özel durum oldukça canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenecektir. Bu hafta kimseye borç vermeyin ve kefil olmayın. Senet ve çek olaylarına girdiğiniz zaman asla geriye alamayacağınız kayıplarınız olacaktır.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:: Bu hafta isteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Pratik düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. Çevresel etkinlikler nedeniyle istenemeyen harcamalar da söz konusu. Öğrenme içgüdünüz yüksek. Bu hafta her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir hafta. Sosyal ilişkileriniz başınızı ağrıtacaktır.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu dönem bazı iş birlikleri için, yeni bir bakış geçirmekten mutlu olacaksınız. Değişimlerin size vereceği olumlu etkilerin faydalarını göreceksiniz. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Merkür sayesinde esnek olmalı, eksik kalan işlerinizi tamamlamalı, yeni fırsatlar yaratma yerine eskileri değerlendirmelisiniz. Gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu dönem geçmişte borç para verdiğiniz kişilerden paranızı alabilirsiniz fakat maddi konularla ilgili konulara girmemelisiniz. Yaptığınız finans anlaşmalarında sorun çıkacaktır. İşbirliği içinde olduğunuz zaman, iş potansiyelinizde enerji yükselmeleri meydana gelecek. Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman çalışma yaşantınız verimli olacak. Ortaklarınız ve partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkarken, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Enerjinizi kullandığınız yol önemli.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. . Bu konuda, Güneş’ten de olumlu etkiler var. Yatırım konusunda akıllıca kararlar vereceksiniz. İşinizle ilgili odaklaşmayı hedefliyorsunuz. Bu dönem aşk yaşantınızda olan aksilikleri gözünüzde büyütebilir, yeni başlayan bir ilişkinin olamayacağını görerek, bitirmek isteyebilirsiniz. Hatalı davranışlardan uzak kalmalısınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Dostlarınızla yapacağınız iletişimde iş gecikmeleri olabilir. Yanınızda çalışan kişilerle aranızda bazı sorunlar söz konusu. Beklentilerinizin karşılığını alamayabilirsiniz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi, günlük çalışma koşullarınızı zorlayacaktır. Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için, hafta içinde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Her konuda yoğun duygular içindesiniz Heyecanlı günler sizi bekliyor. Yaşadığınız ilişkinizi daha net bir durum alacak. Baş, ve boynunuza dikkat.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. İş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişik iş tekliflerinizi değerlendirebilirsiniz. Entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Güneş’ten alacağınız etki çevre ilişkilerinizdeki sorunlar aile içi tartışmalara neden olabilir. Düşüncelerinizin yeniden gözden geçirirken, duygularınızda geri sayıma geçeceksiniz.. Çevrenizde gelişen olaylara karşı, takıntı derecesinde kendinizi haklı gösteren değişik yorumlar getirecek, düşüncelerinize hiçbir şekilde sınır koymak istemeyeceksiniz. Yaşamdan ne beklediğinizi kendinize sormalı ve isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bu hafta duygusal isteklerinizi gizlemeniz de mümkün.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Güven duygusunun önemli olduğu bir dönem… Mesleki olaylarınızı sorgularken; biraz da geçmiş hayallerinizi yeniden irdeleyecek, karşınıza çıkan ve gözünüzden kaçan fırsatları tekrar değerlendireceksiniz. Şartlarınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Kişisel yeteneklerinizin fark edilmesi ve ön plana çıkabilmeniz için geçmiş imkanlarınız tekrar gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden disiplinli bir çalışma bekliyorsunuz.




Filiz ÖZKOL
 
tumblr_2c051d5393b7cbb903857cee2fc92b95_eebbbd7b_1280.jpg


Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,

Aşk Dolunay aşk evinizi pırıl pırıl aydınlatıyor. Haritanıza göre aşkla ilgili sürpriz şekilde sevinmeniz mümkün. Kalbi boş olanlar hayatlarına birilerini alabilirler.

Para Finansal açıdan sürpriz gelişmelere de açıksınız. Bu haftayı doğru bir şekilde değerlendirirseniz sizin açınızdan oldukça güzel bir süreç başlayacaktır.

Sağlık Bu hafta sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ani, beklenmedik sıkıntılar yaşanabilir, dikkat!

Haftanın Esması Ya Şafi, Ya Fettah , Ya Kadir




Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,

Aşk Beklenmedik, radikal kararlar almanız olası. Eğer bir ilişkiniz varsa ayrılabilir ya da evlenme teklif edebilirsiniz.

Para Siyasal açıdan zorladığınız zamanlar. Özellikle günlük ihtiyaçlarınızı karşılamakta zorlanmanız mümkün.

Sağlık Alıngan bir dönemin içerisindesiniz. Aynı zamanda sinirlerinize de hakim olmanız gereken bir dönem. Kız kardeş ve varsa kız çocuğunuzla ilgili sıkıntı ve problemlerle uğraşmanız olası.




Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

Aşk Sürpriz bir aşk kapınızda. Sevgiliniz varsa ailenizle tanıştırabilirsiniz.

Para Parayla ilgili zorladığınız ve sıkıldığınız zamanlar. Kariyerinizde yeni bir dönem. Arzu ettiğiniz kazancı ilerleyen dönemlerde verecek. Mümkün mertebe harcamalarınıza dikkat ediniz.

Sağlık Düşüncelerinize dikkat etmelisiniz. Sinirlerinize hakim olmalısınız. Gerildikçe kariyerinizle ilgili de bir takım sorunlar ve problemler kendini göstermekte. Sakin olmakta fayda var.

Haftalık Esma Ya Halim , Ya Rezzak , Ya Alim




Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,

Aşk Aşktan yana keyifli olacağınız zaman dilimleri içerisindesiniz. Kalbiniz boşsa sanal ortamlardan, uzak diyarlarda birileriyle görüşebilirsiniz. Ve bu kişi kalbinizi çalabilir.

Para Finansal açıdan sürpriz gelişmelere açıksınız. Kariyerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler, terfi atlamalar söz konusu. Bu durum sizde gerçekten şok durumları yaşatabilir. Ayrıca ödemeleri tekrar tekrar gözden geçirip o şekilde ödeme yapın.

Sağlık Kendi sağlığınızdan öte aile büyüklerinizin sağlığı, partnerinizin ailesinin sağlık konuları daha fazla öne çıkmakta. Mümkün mertebe bu dönem baş ağrılarına dikkat!




Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,

Aşk Kendi burcunuzda gerçekleşen Dolunay aşkla ilgili tamamlanmaları, bir beraberliğe adım atma y ya da ayrılma durumlarını tetikleyebilir. Temkinli olmakta fayda var.

Para Finansal anlamda ortaklıklardan elde edeceğiniz gelirler bu dönem sizi sevindirecektir. Ancak işbirliklerinizin sonuna geldiğiniz bir dönemi de deneyimliyorsunuz. Dikkat etmekte fayda var.

Sağlık Sağlıkla ilgili sorunlar, hem sizin hem de çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri canınızı sıkmakta. Mümkün mertebe sakin ve izlemede kalarak bu sürecin geçmesini bekleyin.




Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,

Aşk Çıkacağınız bir seyahat tüm kaderimizi değiştirebilir. Hayatınıza girecek yeni bir insan bu dönemden itibaren kalıcı olacaktır. Kalıcı olan ilişkiler adına keyifli zamanlar. İyi değerlendirin.

Para Emeklerinizin karşılığını alacağınız bir dönemin içerisindesiniz. Bu dönem kariyerinizdeki mücadeleniz size sürpriz kalıcı sonuçları da beraberinde getirebilir.

Sağlık Bu dönem sağlıkta zorlandığınız bir sürecin içerisindesiniz. Özellikle kemi̇klerle ilgili problemler, diş sıkıntıları deneyimliyor olabilirsiniz, dikkat!




Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,

Aşk Aştan yana bir takım konuların netleşeceği zamanlar. Hayatınızda biri varsa bununla ilgili artık doğru bir karar alabilirsiniz. Yoksa yeni bir insanla bu dönem tanışabilirsiniz.

Para Finansal anlamda ektiklerinizi biçtiğiniz bir dönemin içerisindesiniz. Bu dönem doğru bakış açısıyla ilerlemekte fayda var. Uluslararası konulardan yana kazanç elde edeceğiniz fırsatlar. Yakın iş birlikleri açısından doğru zamanlar.

Sağlık Bu dönem bir takım sorunlar ve sıkıntılarla buluşabilirsiniz. İmmünite sisteminiz ile ilgili sorunlar, soğuk algınlığı olabilir.




Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,

Aşk Hayallerinizin gerçekleştiği bir zaman içerisindesiniz. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapmanız olası. Hafta sonuna doğru bir takım yanlış anlaşılmalar partnerinizle aranızda gerçekleşebilir.

Para Finansal açıdan günlük çalışmalarınıza özen göstermekte fayda var. Bu çalışmalarınızın karşılığı neticesinde harcamalarınızı ödeyebilir durumda olacaksınız.

Sağlık Sağlık açısından iştahınız açık. Yemenizi kontrol altında tutarsanız, yaşam şeklinize çeki düzen verdiğinizde güzellikler sizi bekleyecektir.




Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,

Aşk Mutlu olmak için tam zamanı. Ruh eşinizle karşılaşabilir ve bir ömür boyu mutlu olabilirsiniz.

Para Yeni bir iş teklifi ya da yapacağınız bir sözleşmeyle gündeminiz değişmekte. Finansal anlamda ekstra kazançlar elde etmek için yaptığınız çalışmaların sonucunu alabilirsiniz.

Sağlık Kendinizi daha iyi hissettiğiniz, enerjinizin yükseldiği zamanlar. Biraz daha yediklerinize özen gösterirseniz sizin için daha iyi olabilir.




Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,

Aşk Aşkta mutlu olma zamanları, şanslı bir dönemdesiniz. Eğer kalbiniz boşsa sanal ortamlarda doğru insanı bulma zamanları.

Para Harcamalar alanında gerçekleşen Dolunay sizi zorluyor. Ekonomik açıdan ödeme ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Sağlık Kulaklar ve kemikler bu dönem hassas olmanız gereken bölgeler. Sağlığınız konusunda biraz dikkatli olmanızda fayda var.




Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,

Aşk Aşkta talihsizlikler, yanlış anlaşılmalar bu dönem olası. İkili ilişkilerinizde kopukluklar yaşanabilir, dikkat.

Para Bu dönem yakın çevrenizden de alacağınız destekler ile yeni iş fırsatları ve kazançlar söz konusu. Doğru bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Sağlık İmmünite rahatsızlıkları ve mental olarak zorlanmaya bu dönem dikkat etmenizde fayda var.




Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,

Aşk Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeleri deneyimleyeceğiniz bir sürecin içerisindesiniz. Hayatınızda ummadığınız bir zamanda evlilik teklifi alabilirsiniz. Sevineceğiniz zamanlar.

Para Finansal açıdan kazanç elde edeceğiniz bir dönemin içerisindesiniz. Özellikle yeni iş teklifleri sizi sevinçten havaya uçurabilir.

Sağlık Yaşayacağınız duygusal iniş ve çıkışlardan kaynaklı tansiyon, kalp çarpması gibi durumlar söz konusu olabilir, dikkat!



Arzum Koyuncu
 
tumblr_6da448ff8ebc879617d411fd77e124db_4f383153_1280.jpg



Koçlar ve Yükselen Koçlar:
Koçlar, haftaya parayla ilgili konuları çözmek için hamle yaparak başlayacaksınız. Hafta ortasında ise çalışma ortamınızı düzenlemek isteyeceksiniz. Aslında her konu paraya çıkacak da diyebilirim. Sizin için çok önemli maddi konular. Hem daha fazla çalışabilir hem de patronunuzdan zam isteyebilirsiniz. Farklı gelir kaynaklarını sağlamak için ekstra bir gayretiniz olabilir. Hafta sonuna doğru gerçekleşecek zor açılar ise yakın çevrenizde olan ilişkileri sorgulamanıza sebebiyet verirken, gerçekleşecek dolunay ilişkiler anlamında ne istediğinizi anlamanızı sebebiyet verecek. Ayrıca çocuklar için giderleriniz artabilir.

Boğalar ve Yükselen Boğalar:
Boğalar, haftaya burcunuzdaki Uranüs ‘ün Merkür ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki hafta başında iletişim ile ilgili konularda daha rahat hareket etmenizi, yine eğitimle ilgili konularda size destek sağlarken. Hafta ortasında ise yine burcunuzdaki Kuzey Ay düğümünün Venüs ile yaptığı açıyla kadersel ilişkiler, ortaklıklar ve birliktelikler kurabilirsiniz. Burcunuzdaki Uranüs ‘ün Güneş ile yaptığı zorlu açı ise kariyerle ilgili konularda bu hafta istediğiniz tatmini alamama durumunu yaratırken, hafta sonuna doğru iyice maddi konulara yöneleceksiniz. Gerçekleşecek dolunay da ailevi konuları gözden geçirmenize sebebiyet verirken, aile içindeki doğru insanlarla bir arada olmak. Aileye maddi gelir sağlamak zorunda kalabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler:
İkizler, hafta başında burcunuzdaki Mars ile Güneş olumlu bir açı yapacak. Bu etkide yolculuklar anlamında size destek oluştururken, daha fazla seyahat edebilir. Bir eğitim programına dahil olabilirsiniz. Maddi konularda rahat bir hafta olmasına rağmen, çok fazla yolculuk enerjisi aktif olduğu için işe odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Yine kariyerde iş ortamındaki bayan figürlerle yaşadığınız sıkıntılar işinize motive olmak da sizi zorlayabilir. İş ortamında denge kurmak zorlaşacak. Gerçekleşecek dolunay ise yine seyahat alanınızı tetikliyor. Bütün harcamalarınızı yolculuklar üzerine oluşturabilir. Yakın çevreniz, komşular ve kardeşlerinizle olan ilişkilerde ise egosal problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:
Yengeçler, bu hafta ikili ilişkilerle ilgili konulara odaklanarak başlasanız da esas konu sosyal ortamınız olacak. Kalabalık gruplardaki ilişkileriniz yeni tanıştığınız insanlar, onlarla gideceğiniz yolculuklar öne çıkacak. Zorlanacağınız konu ise maddi kaynaklar. Borçlarınıza dikkat etmeli. Borç alacak verecek ilişkisini gözden geçirmelisiniz. Gerçekleşecek dolunay da gelirler alanınızı tetiklerken, kazançlarınız artabileceği gibi ekstra lüks giderlerinizde ortaya çıkabilir. Bu tarz harcamalara 10 gün ara vermelisiniz. Önce borçlarınızı ödemenizi tavsiye ederim. Aynı zamanda bağırsak ve mide ile ilgili sıkıntılara da bu hafta dikkat etmenizi öneririm.

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:
Aslanlar, hafta başında kariyerle ilgili konularda muazzam destekler var. İşinizi geliştirebilir, iş ortamınızı yenileyebilir, iş arkadaşlarınızla güzel ilişkilerle yıldızını parlatabilirsiniz. Hafta ortasında ise hafta başındaki gayretinizi meyvesini toplayarak daha çok para kazanacaksınız. Hafta sonuna doğru burcunuza dolunay gerçekleşecek ve ikili ilişkiler çok öne çıkacak. Hayatınızdaki insandan kaynaklı harcamalarınız artabilir. Daha önceden verdiğiniz sözlerden kaynaklı yine mecburi masraflar oluşabilir. Tüm planlarınızda, harcamalarınızda yazarak ilerlemenizi ve partnerinize eşinize söz verirken, maddi durumunuzu göz önünde bulundurarak yol almanızı tavsiye ederim. Bu arada bu hafta egodan uzak durmak, mütevazi olmak işte çok şey kazandıracak.

Başaklar ve Yükselen Başaklar:
Başaklar, bu hafta ilişkilere odaklansanız da planlarınızı ve zihninizi muhakkak kariyerle ilgili konulara yöneltmelisiniz. Burada işleri çözümlemenin size faydası olacak. Diğer taraftan iş ortamındaki arkadaşlarınıza destek olmak onlara yardım etmek hafta sonuna doğru çok rahat bir sürece sokacak. Sağlıkla ilgili konularda ise unutkanlıklara dikkat etmelisiniz ve vitamin eksiklikleri unutkanlıklara neden olabilir. Gerçekleşecek dolunaydan kaynaklı ise sıkışmışlık hissi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ve başka insanların iş problemleri sizi bunaltabilir. Ayrıca girdiğiniz ortamlarda statünüzü sorgulayabilirsiniz. Değersizlik hissine karşı duygusal bir bocalama olabilir. Kesinlikle özgüveninizi ve dik duruşunuzu bırakmamalısınız.

Teraziler ve Yükselen Teraziler:
Teraziler, hafta başında ekstra para kaynaklarına yöneleceksiniz. Miras, prim, kredi, finansal anlamda size ne fayda sağlayacaksa. Buradaki tıkanıklığı çözmek isteyeceksiniz ve rahatlıkla çözeceksiniz. Aşkta şanslı burçlardan bir tanesi de sizsiniz. Partnerinizle sürpriz bir yolculuğa çıkma durumunuz oluşabilir. Ya da gideceğiniz yolculuklarda her an hayatınıza yeni bir aşk gelebilir. Sağlık alanınızda tetiklenirken, yolculuklarda hastalanma durumunuz oluşabilir. Gerçekleşecek dolunay ise sosyal çevrenizde kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğini ve çıkar ilişkilerini ortaya çıkaracak. Bu dönemde yaşadıklarınızı güzel bir deneyim olarak alıp, arkadaş ortamınızı yeniden oluşturabilirsiniz.

Akrepler ve Yükselen Akrepler:
Akrepler, bu hafta ilişkilere odaklanarak başlayacaksınız. Hatta hayatınızdaki insan için programlarınızı iptal edebilir. Onun maddi sorunlarını çözmek adına daha fazla efor sarf edebilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa 3-4-5 Şubat gerçekten bu anlamda sizin için kadersel etkilere sahip. Tanışacağınız insanlarla uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise hem gerçekleşecek zor açılar hem de gerçekleşecek önemli bir dolunay var. Tüm bu etkiler kariyerle ilgili konularda akılcı davranmak, ego yapmadan mütevazi olmak gerektiğinin altını çizerken, ego yaptığınızda statüsü kaybedebilirsiniz. Sıkıştığınız nokta da sezgilerinize güvenerek yol alabilirsiniz.

Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya maddi konulara odaklanarak başlayacaksınız. İş ortamınızı da toparlayacaksınız ve daha çok nasıl para kazanırım bunu çözümleyeceksiniz. Hatta iş arkadaşlarınızla beraber bir iş düzeni oluşturabilirsiniz. Yine hafta başında ikili ilişkiler öne çıkarken, bir ortaklık girişiminde bulunabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konulardan bir tanesi de sağlığınız özellikle aileden gelen kalıtsal rahatsızlıklara karşı dikkat etmelisiniz, risk altındasınız. Gerçekleşecek dolunay eğitim alanınızı tetiklerken, daha fazla çalışmak gayret göstermek, mecburi de olsa kendinizi ve işinizi geliştireceğiniz bir eğitim programına dahil olabilirsiniz. Partnerinizin, eşinizin işle ilgili durumları ve ailevi konuları sizi bunaltabilir.

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:
Oğlaklar, haftaya burcunuzdaki Merkür’ün, Uranüs ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Sürpriz aşklara yelken açabileceğinizi gösterirken, yine ilişkilerde çok rahat 3 günlük süreç hayatınızda olacak. Diğer taraftan hafta başında maddi kaynaklar açısından da rahat etkiler var. Hafta sonuna doğru parayla ilgili durumlara dikkat etmelisiniz. İlişkilerle ilgili durumlardan dolayı daha fazla para harcama süreciniz oluşabilir. Giderlerinize dikkat etmelisiniz. Gerçekleşecek dolunay da maddi konuları tetiklerken, aileden gelecek para beklentiniz varsa süreç biraz uzayabilir. Ayrıca bu dönemde borç verirseniz kesinlikle alamayacağınızın da altını çizmem gerekli.

Kovalar ve Yükselen Kovalar:
Kovalar, haftaya biraz negatif duygu durumları ile başlayabilirsiniz. Ailevi problemler sizi biraz bunaltabilir. Fakat burcunuzdaki Güneş’in Mars’a yaptığı olumlu açıdan destek alarak, zekanızla fikirlerinizle, yaratıcılığınızla ve kurduğunuz sosyal ağlarla enerjinizi yükselteceksiniz. Maddi konularda ise 3-4-5 Şubat oldukça güzel etkilere sahip. Beklenmedik paralar gelebilir, maddi konularla ilgili yeni fırsatlar oluşabilir. Burcunuzdaki Güneş’in Uranüs ile yaptığı zorlu açıdan kaynaklı baskılanmış ve sıkışmış hissedebilirsiniz. Hafta sonu karşıt burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu etki ile ilişkiler, ortaklıklar çok öne çıkacak. Sürüncemede olan bir ilişkiniz varsa bu dönemde bitme noktasına gelebilir.

Balıklar ve Yükselen Balıklar:
Balıklar, haftaya rahat etkilerle başlıyorsunuz. Sürpriz yolculuklarla seyahat gündemi oluşturup diğer tarafta burcunuzdaki Venüs’ün, Kuzey Ay düğümü ile yaptığı olumlu açı ile gideceğiniz yolculuklarda tanıştığınız, insanlarla beraber çok güzel iş bağlantıları yapabileceğinizi gösteriyor. Sadece negatif konuşmamalı olaylara, negatif bakmamalısınız ki daha pozitif olaylar çevrenizde oluşsun. Aynı zamanda sağlıkla ilgili konular bu hafta çok tetiklenecek. Hafta sonu gerçekleşecek dolunay sağlık iş ortamı ve iş arkadaşlarınız olan ilişkileri tetiklerken, iş ortamında egodan uzak duran ilişkiler ve bağlantılar kurmalısınız.



Sema Sidar
 
tumblr_2bbf1d93f5945930273cd57f63657ee5_3fd65cfc_500.jpg




Koç & Yükselen Koç: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz ve iletişimin kapıları açık olacak. Görüşmeler yapmak, bazı haberlerin yolunuza gelmesi, kısa bir seyahat veya bir eğitim / konferansa katılmanız mümkün olabilir… İkizler burcu etkisi daha çok konuşma, görüşme ve iletişim getirecek hayatınıza… Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili konular bugünlerde ön planda olurken bir seyahate gitmeniz de gerekebilir… Beklediğiniz haberler bugünlerde gelebilir…

Perşembe gününde Yengeç burcu etkisi devereye girecek ve kendimizi daha güvenli alana çekmek isteyeceğiz. Bu etki ile aile, eviniz ve akrabalarınız ile ilgili konular ön planda olacak. Alım – satım konuları gündemde olabilecekken eviniz ve aileniz ile ilgili konularda ilginizi isteyecek. Haftasonunda bir aile yemeği veya sevdiklerinizle bir araya gelmek iyi gelebilecek… Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Dışarılarda olmak ve etkinliklere katılmak için iyi iken aşk konuları ve çocuklarla birlikte keyifli vakitler geçirmek içinde iyi etkiler olacak…



Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda başlıyoruz, sizin için ise parasal konular ön plana gelecek.. Yapmak istediğiniz işlerle ilgili iletişim, buluşmalar, görüşmeler, konuşmalar aktif olacak. Yine parasal konularla ilgili beklediğiniz bazı gelişmeler ve haberler bu hafta olabilir. Burcunuzun yöneticisi Venüs’ün Balık burcundaki hareketi biraz kafa karışıklıklarına sizi açık yapıyor, iyi düşünün ve öyle hareket edin…

Perşembe gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal olacağız ve eskiler aklımızda olacak. Kardeşler, kuzenler buluşması veya aile ile vakit geçirmek için iyi etkiler var. Anılar canlanabilir ve eskileri de yad edebilirsiniz… Bugünlerde biraz daha duygusal davranmaya açık olacaksınız. İş alanında sözleşmeler, anlaşmalar ve imza atma konuları da ön planda olacak…

Haftasonunda evinizde, mutfakta ve hatta çocuklarla vakit geçirmek için iyi etkiler var. Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Sizin için ise eviniz ve ailenizle ilgili konular daha aktif olacak ve ilginizi isteyecek… Güzel bir hafta olmasını dilerim…



İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz ve bu etki iletişimin kapılarını açacak, kendinize ve işlerinize odaklanmak, önemli işleri yapmak ve yeni adımlar atmak için iyi günler olacak. Kendinize bakım, işlerinizi halletmek ve birileri ile iletişim halinde olmak için iyi etkiler devrede…

Perşembe gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal olacağız, sizin aklınızda ise maddiyat ve parasal konular olacak. Yine sevdikleriniz ve ailenizle vakit geçirmek içinde iyi etkiler devrede olacak bugünlerde.. Çocuklar ve ailenizle ilgili konular ön planda olabilecek… Geçmiş ve eski ile ilgili konular da aklınızda olacak.

Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Dışarılarda olmak ve etkinliklere katılmak için iyi iken sizin iletişim alanınız aktif olacağından haberleşmeler ve görüşmeler içinde iyi etkiler devrede. Yine kısa bir seyahat veya kardeşler, yakın akrabalarla ilgili konularda ön planda olacak… Bu alanda birde dolunay yaşayacağımızdan hareketli etkiler devrede olacak takip eden haftada…



Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, siz ise biraz daha içsel planlar yapmak, yalnız kalarak yazmak, çizmek, biraz geçmişi düşünmek ve geleceğe yönelik planlar yapmak isteyebilirsiniz. Kapalı kapılar ardında konuşulan bazı konular olabilir… Sizden saklanan bir konunun gündeme gelmesi ve bilmediğiniz birşeyi öğrenmek bugünlerde mümkün…

Perşembe gününde ise Ayın burcunuza geçmesi ile herşey daha net olacak sizin için. Bugünlerde enerjiniz yükselecek ve kendinize odaklanmak, bakım ve dinlenme konuları ön planda olacak. Eskiler, geçmiş, çocuklarla ilgili konularda bugünlerin gündeminde olacak…

Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Dışarılarda olmak ve etkinliklere katılmak için iyi iken parasal konular ise aklınızda ve gündeminizde olacak… Bu alanda bugün birde dolunay yaşayacağımızdan bu konularda hızlı gelişmeler takip eden haftada aktif olacak… Güzel bir hafta olmasını dilerim…



Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile iletişimin kapıları açılacak, sosyal çevrenizin aktif olacağı, arkadaş buluşmaları ve etkinliklere katılabileceğiniz güzel günler olacak. Yine hayal ettiğiniz bazı şeyleri düşünmek, bu konularla ilgili haberler almak veya planlamalar yapmak içinde güzel etkiler devrede…

Perşembe gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile biraz daha içe çekilebilir, duygusal olabilirsiniz, eskiler ve kaybettikleriniz de aklınızda olacak… Bugünlerde güvenli alanda olmak, biraz yalnız kalmak veya ailenizle, sevdiklerinizle birlikte daha duygusal modda olmak mümkün! Pazar gününde Ay’ın burcunuza geçmesi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacaksınız. kendinize vakit ayırmak ve keyif yapmak için güzel bir gün olacak… Yine burcunuzda bir yeni ay yaşayacağımızdan hızlı gelişmeler, önemli kararlar ve ani bitişler takip eden haftada gelebilecek…. Harika bir hafta olmasını dilerim…



Başak & Yükselen Başak: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile iletişimin kapıları açılacak, kendinizi ön plana koymak, kariyer konularına odaklanmak, neyi geride bırakmalıyım neye odaklanmalıyım sorularının ön planda olacağı günler olacak. Yine kariyeriniz ve evlilik konularında bazı gelişmeler, gecikmiş veya ertelenmiş bazı kararların alınması ve gelişmeler yaşanması mümkün.

Perşembe gününde başlayarak aktif olacak Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal olacağız, ailemiz veya aile gibi sevdiklerimiz gündemde olacak… Eskiyle, geçmişle ve çocuklarımız ile ilgili konular ön planda olabilir… Yine hayallerinize odaklanmak ve sosyalleşmek için iyi günler olacak… Haftasonunda da arkadaş buluşmaları, etkinlikler ve sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz güzel yemek organizasyonlarınız için iyi etkiler olacak…

Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Siz biraz evde kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz… Bazı bilmediğiniz durumlar ve olaylar gelişebilir dolunay etkisi ile sakin kalmak önemli… Güzel bir hafta olmasını dilerim…



Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz ve iletişimin kapıları açılacak, seyahatler, yer değiştirme, eğitimler ve uzaklardan gelecek bazı haberler bugünlerin konuları arasında olacak… Bugünlerde görüşmeler içeren ve hatta bulunduğunuz yerden biraz uzaklaşmak için güzel etkiler devreye giriyor… Bir başvurunun sonucunu almak, uzaklardan bazı haberler gelmesi ve hızlı gelişmeler mümkün.

Perşembe gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile sevdikleriniz ile buluşmak, katılacağınız aktivitelerde ön planda ve göz önünde olmak için iyi etkiler var. Evliliğiniz ve ilişkinizle ilgili konularda gündemde olacak bugünlerde… Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Sizin içinde sosyalleşmek, etkinliklere katılmak ve arkadaş buluşmaları için harika bir gün olacak… Bu alanda birde dolunay yaşayacağımızdan biraz gergin etkilerde devrede hızlı çıkışlar yapmamaya dikkat!



Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya İkizler burcu etkisi ile iletişimin kapıları açık olarak başlıyoruz, sizin için ortak para, finans, yatırımlar, miraslarla ilgili konular ön planda olurken, hayatınızda neyin değişmesi gerektiği hakkında fikirleriniz oluşabilir… Bugünlerde finans, para ve yatırımlar ile ilgili gelişmeler yaşanması ve beklenen haberlerin gelmesi mümkün. Yine miraslar ile ilgili konularınız varsa bugünler beklediğiniz gelişmeleri ve sonuçlanmalar getirebilir. (yükselen Akrep)

Perşembe gününde Yengeç burcu etkisi ile daha dışa dönük olacaksınız, bir seyahat konusu veya uzaklarda olan sevdiğiniz birinden gelecek haberler gündemde olacak… Haftasonunda da bir yerlere gitmek, olduğunuz yerden biraz uzaklaşmak ve hatta doğa içinde olmak iyi gelebilir… Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Dışarılarda olmak ve etkinliklere katılmak için iyi bir gün olacak ve kendinizi daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Pazar gününde Aslan burcunda bir de dolunay yaşayacağız ve bu dolunay ile hayatınız ile ilgili önemli gelişmeler ve değişimler olabilecek… Güzel bir hafta olmasını dilerim…



Yay & Yükselen Yay: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, ikili ilişkiler konuları ön plana gelirken iletişimi yoğun günler olacak. İlişkilerde çözemediğiniz konuları anlamak için ise iyi günler olacak… Açık düşmanlıklar ve bazı kişilerden gelecek sözler ve geçmişin hesaplaşması da gündemde olabilir… Eski bir ilişkiden veya beraber iş yaptığınız kişilerden bazı haberler gelebilir…

Perşembe gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal ve içe dönük olacaksınız, aklınızda değişmesi gereken şeyler olurken bir yandan da finansal konular, miraslar ve ailenizle ilgili konular olacak… Yatırımlardan dönüşler almak ve beklediğiniz haberlerin gelmesi için iyi günler… Haftasonunda ise bu etki sevdikleriniz ve çocuklarınız ile güzel zamanlar geçirmek için iyi etkiler saçıyor… Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Bir seyahat konusu bugünlerde gündemde olabilir… Bu alanda bir de dolunay yaşayacağımızdan bir sonraki haftada hızlı gelişmeler ve sürprizli haberler sizi bekleyecek…



Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya İkizler burcu etkisi ile iletişim yoğun olarak başlıyoruz, sizin için ise çalışma, üretme modu yüksek olacak. Bu etki ile,iş yeriniz ile ilgili bazı konular, evde yapılacaklar ve düzenlenecekler ön planda olacak. Yine iş yerinde ve iş arkadaşlarıyla iletişim de aktif bugünlerde…

Perşembe gününde Yengeç burcu etkisi ile ikili ilişkiler, evlilikle ilgili bazı durumlar ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili bazı şeyler aklınızda olacak. İkili ilişkilerde üzerinize fazla sorumluluk aldığınız konulara ve alanlara dikkat etmeniz iyi olacaktır… Eşinizle veya ortağınızla ilgili bazı konular gündeme gelebilir…

Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Dışarılarda olmak ve etkinliklere katılmak için iyi iken aklınızda bazı ortak para ve finans konuları da olacak… Bu alanda bir de dolunay yaşayacağımızdan bir sonraki haftada finans konularında hızlı gelişmeler ve sürprizli haberler sizi bekleyecek



Kova & Yükselen Kova: Haftaya İkizler burcu etkisi ile hobi gibi yaptığınız işler, projeler, aşk ve çocuklar konuları ön planda başlıyoruz… Bu etki ile bu konularda hızlı gelişmeler, bir işin veya projenin bitişi veya ortaya çıkıp sunulması söz konusu. Eskiyle ilgili konular, bazı bitirilmesi gereken işler gündemde olabilir…

Perşembe gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal olacağız, aileniz ve sevdiklerinizle ilgilenmek, evle ilgili bazı işlerinizi toparlamak için iyi günler olacak… Çalışma, üretme modu yüksek olacak bugünlerde yine sağlık konuları da ilginizi isteyebilir..

Haftasonunu daha çok evde geçirmek, evi toparlamak, düzenlemek ve ailenize vakit ayırmak için kullanabilirsiniz… Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Dışarılarda olmak ve etkinliklere katılmak için iyi iken ilişkiler konuları da ön planda olacak… Bu alanda bir de dolunay yaşayacağımızdan bir sonraki haftada hızlı gelişmeler ve sürprizli haberler sizi bekleyecek, özellikle ikili ilişkiler alanında…



Balık & Yükselen Balık: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, iletişimin kapıları açılacak, eviniz, aileniz, aile buluşmaları için güzel günlerde olacaksınız. Bu etki ile iletişim aktif olurken sizin içinde aileniz ile ilgili bir konu, bir alım – satım kararı veya taşınma konusu gündeme gelebilir… Evinize bakım veya bazı düzenlemeler yapmak veya güzel bir aile yemeği için harika günler olacak… Venüs burcunuzdan geçmeye başladığından hayatınıza güzellikler ve sevgi saçılacak bir dönemden geçiyor olacaksınız…

Perşembe gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile çocuklarınız, sevdikleriniz ve ailenizle ilgili konular ön plana gelecek. Çocuklarınız ile ilgilenmek veya onlarla ilgili konulara vakit ayırmak söz konusu olabilecek. Yine aşk, hobiler veya proje bazında yapacağınız bir iş ile ilgili konularda ön planda olacak… Haftasonunda da daha duygusal ve bazı eski konular aklınızda olabilecek! Pazar gününde devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha dışa dönük, hareketli ve coşkulu olacağız. Dışarılarda olmak ve etkinliklere katılmak için iyi iken yine evin içinde de bazı düzenlemeler yapmak mümkün olacak… Bu alanda bir de dolunay yaşayacağımızdan bir sonraki haftada hızlı gelişmeler ve sürprizli haberler sizi bekleyecek.


Güliz Kına
 
tumblr_1bf8eee5d4338205df868434d1fc57e4_b14dd6c2_1280.jpg

KOÇ BURCU

Sevgili Koç; haftaya yakın çevre, eğitim, kardeşler, seyahatlerle ilgilenerek başlıyorsunuz. Enerjik ve konuşkan olabilirsiniz. Hafta ortasında; ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir, bazı aksilikler gerçekleşebilir. Hafta sonunda; sosyal çevrenizden, bağlı olduğunuz topluluk ya da derneklerden dolayı ani para çıkışları gerçekleşebilir. Ayrıca aşk, çocuk, eğlence, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa; haftaya para, maddi kaynaklarla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatler ön plana çıkabilir. Hafta sonunda; kariyer hayatınızda ise ani olaylar gerçekleşebilir. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Ayrıca ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; haftaya enerjik, atak, iletişimci yönünüzü ortaya koyarak başlıyorsunuz. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Hafta ortasında; para, gelirler, maddi kaynaklarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Hafta sonunda; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, hastaneler, cezaevi gibi konularda ani durumlar gerçekleşebilir. Ayrıca yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç; haftaya duygusal olarak içe çekilerek, yalnız hissederek başlayabilirsiniz. Kendinizi yazılı ifade etmek, iletişime geçmek, eğitim almak, seyahat etmek ruhunuza iyi gelecektir. Hafta ortasında; kendinizi iyi hissedeceksiniz, duygularınızı rahat dile getirebileceksiniz. Hafta sonunda; para, maddi gelirlerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevreniz, bağlı olduğunuz dernekler, vakıflardan dolayı ani harcamalar yapabilirsiniz. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan; haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; duygusal olarak içe çekilebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Ailenizle ilgilenmek, yemek yapmak, evinizde zaman geçirmek ruhunuza iyi gelecektir. Hafta sonunda; enerjik, yaşam dolu hissedeceksiniz. Evlilik, ortaklık, kariyer konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak; haftaya kariyer hayatınızda odaklanarak başlıyorsunuz. Hata ortasında sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Hafta sonunda; duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Tatil, eğlence, sanat, çocuklarla ilgilenmek ruhunuza iyi gelecektir. Yurt dışı, eğitim, hukuk, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgili ani olaylar gerçekleşebilir. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi; haftaya yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; kariyer, iş hayatınız ön plana çıkabilir. Hafta sonunda; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil, borsa, eğlenceden dolayı harcamalarınız artabilir. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep; haftaya para, cinsellik, sağlık konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Hafta sonunda; ev, aile, evlilik, ortaklık konularında ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca kariyer ve iş hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

YAY BURCU

Sevgili Yay; haftaya partner, evlilik, ortaklık, mahkeme konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; para, cinsellik, ameliyat, okültizm konuları ön plana çıkabilir. Hafta sonunda; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca çalışma hayatı, evcil hayvanınız, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; haftaya çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Hafta sonunda; para, cinsellik, ameliyat konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca aşk, çocuk, hobi, eğlenceden dolayı çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

KOVA BURCU

Sevgili Kova; haftaya aşk, çocuk, tatil, borsa konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hafta sonunda; partner, ortaklık, evlilik konularında bazı aksilikler çıkabilir. Ayrıca ev, aile konularında beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.

BALIK BURCU

Sevgili Balık; haftaya evinizle, ailenizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; aşk, çocuk, borsa, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta sonunda; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili ani aksilikler gerçekleşebilir. Trafikte ise dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. İletişimde sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Harika bir hafta geçirmenizi diliyorum.





Dilara Yıldızhan
 

SAKİNLİĞİMİZİ KORUYALIM!​

KocKoç Burcu:
Koç ve yükselen Koçlar, hafta sonundan aldığınız etkilerle para ile ilgili konular önemli fakat 11:34’e kadar parasal konularda önemli kararlar almamaya çalışın. 11:34 itibariyle birkaç gün boyunca iletişim işlerinizin üzerine düşeceksiniz yakın çevre bağlantılarınızı önem kazanacak. Akrabalar, kardeşler, komşular yakınlarınızda kim varsa onlarla kısa vadeli planlarınızın üzerine düşebilir ya da bu alanda iletişime dayalı bir işiniz varsa burada konuşma ve görüşmelerinizin hızlandığını görebilirsiniz. Toplantılar yapmak birtakım görüşmeler içerisinde girmek önemli olacak bu hafta genelinde. Pazartesi günü oldukça keyifli etkileşimler var gökyüzünde, kariyerinizde önemli bazı gelişmeler karşınıza gelebilir. Aslında yaklaşık 3-4 haftadan beri konuştuğunuz bazı konuların üzerinden geçmek durumunda kalmış olabilirsiniz. Şimdi bu konuları yeniden toparlamak artık kararlar vermek ve bu kararları hayatınıza sokmak önemli olacak. Sizi harekete geçiren konular yakın çevrenizden gelecek. Hem organizasyonlar, aktiviteler, davetler yakın çevrenizle beraber yapacağınız her türlü iş konusunda bu hafta fazlasıyla destekli olacaksınız.
Perşembe ve Cuma günleri evinize, yuvanıza, ailenize vaktinizi ayırmayı ihmal etmeyin. Hafta sonuysa hayatınız hareketleniyor Pazar günü aşk evinizde bir Dolunay gerçekleşiyor. Aşk hayatınız ön plana geçerken varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylarda gücünüzü ve liderliğinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu da zaman zaman beraber olduğunuz insanla aranızda bazı gerilimlere neden olabilir. Bu Dolunayda bazı ilişkilerinizde gerginlikleri karşınıza getirebilir, yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Eğlenceye, para ile ilgili konulara, yatırımlarınızla ilgili konulara dikkat edin çünkü bu Dolunay bu alanlardan gelecek. Önemli bir aşk karşınıza çıkabilir ama tam da bu aşka yakalandığınızda karşı tarafın iş hayatında yaşadığı bir sıkıntı sizin aşk hayatınızı da sekteye uğratabilir ya da çocuğunuzun hayatında yaşanacak bir olay sizin hayatınızı da etkileyebilir. Hafta sonuna doğru tam bu Dolunay zamanı ve bir sonraki hafta başında para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atın, sıkılgan tavırlardan uzak durun ve lüks harcamalarınıza dikkat edin durup durup bir şeyin en pahalısını almak isteyebilirsiniz.

BogaBoğa Burcu:
Boğa ve yükselen Boğalar, kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz ama 11:34 itibariyle birkaç gün boyunca bu hızlı hareketlilik yerini daha oturaklı koşullara bırakacak ve para ile ilgili konularla daha fazla ilgili olacaksınız. Özellikle harcamanız, yatırmanız gereken bir para varsa, para ile ilgili halletmeniz gereken işleriniz varsa Çarşamba gece saatlerine kadar bu konularla daha fazla ilgili olabilirsiniz. Gelecek planlarınızda önemli konuşma ve görüşmeler devreye girebilir. Bu ara yapacağınız toplantılar, konuşmalar, görüşmeler işle ilgili planlar hayatınızı destekler nitelikte olacak. Son 3-4 haftadır kaçırdığınız fırsatların farklı şekillerde yeniden karşınıza geldiğini hatta bu kaçırdığınız fırsatlarda bazı düzeltmelerin devreye girdiğini görebilirsiniz. Bu da işe bakış açınızı ve geleceğe yönelik ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi daha olumlu bir noktaya taşıyabilir. Pazartesi günü 11:34’ten sonrası gayet keyifli görünüyor. Harekete geçmek istediğiniz konularda bu Pazartesi ve bu hafta başında harekete geçmekten de korkmayın. Para ile ilgili konularda halletmeniz gerekenler devrede olabilir iş hayatınızda ya da işle ilgili bir konunun parasal konularını çok rahat bir şekilde halledebilirsiniz. Muhasebeye dayalı birtakım işleriniz varsa bunları da ele alabilirsiniz.
Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle beraber yapacağınız önemli planlar devreye girebilir. Akrabalar, kardeşler, ailenizle konuşmak ve görüşmek önem kazanırken hafta sonu ev ve yuvanızla alakalı konu ve olaylar önemli olacak. Pazar günü de burada bir Dolunay gerçekleşecek. Tam kariyerinize odaklandığınız kendinizi göstereceğiniz toplumsal konularla ilgili olacağınız bu dönem Dolunay zamanı ev, aile ve yuva alanlarınızdan alacağınız bir haber ve bir olayla dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. İlginizi ve alakanızı ailevi koşullara döndüreceksiniz ama evinizde yaşanacak bir huzursuzluk, bir gerginlik çabuk isyan etmenize ve çabuk tepkiler vermenize neden olabilir. Baba tarafınızla anne tarafınızla bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak. Ilımlılıktan mümkün olduğunca geri durmayın bu çok önemli. Arkadaşlarınızla aranızda oluşacak parasal bir mevzu bu Dolunay’a damgasını vurabilir.

İkizlerİkizler Burcu:
İkizler ve yükselen İkizler Pazartesi erken saatlerde isteksiz olabilirsiniz. İşe geç kalabilirsiniz, organize olmakta zorlanabilirsiniz ya da önemli bir işiniz gözünüzde büyüyebilir. Çok da uzun sürmeyecek 11:34 itibari ile yerini daha konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Hareketli birkaç gün geçireceksiniz, yerinizde duramayabilirsiniz, önemli haberler alabilirsiniz, çabuk sıkılabilirsiniz, heyecanlı yapınızı ortaya koyacaksınız. Diğer taraftan Pazartesi gayet keyifli etkileşimler var seyahatlerle alakalı konularda iş görüşmeleri ile ilgili alanda ya da diğer insanlarla yapılacak her türlü işinizde gücünüzü üzerinizde hissedecek diğer insanları ikna etmekte zorlanmayacak ve önemli işlerinizi harekete geçireceksiniz. Uzun zamandan beri plan yapıyorsanız ve o gücü bulamıyorsanız bu Pazartesi her şeyin rayına oturduğunu ve o gücü üzerinizde bulduğunuzu ve yolunuzda hızlı bir şekilde ilerleyeceğinizi çok net görebilirsiniz. Diğer taraftan para ile ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir parasal bir mevzu ya da konu çok fazla kafanızı kurcaladıysa Ocak ayı genelinde, bütün bunları yeniden ele almak ve burada yanacak yeşil ışık, keyifli bir ışık ya da yön sizi çok ama çok mutlu edecek. Kafanızdaki planları net bir şekilde uyguladığınızı göreceksiniz. Bu hafta olumlu etkilerle bezeli. Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konularda kendi gücünüzü ortaya koyabilirsiniz ve parasal konularda kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olabilir.
Pazar günü yakın çevre alanlarınızda bir Dolunay gerçekleşecek. Akrabalarınızın hayatındaki önemli olaylar bu Dolunay zamanı görünür olabilir ya da onlarla olan ilişkilerinizde bazı hassaslıklarla karşılaşabilirsiniz. Onların kariyerinde ve iş hayatında yaşanacak bazı gerginlikler, ani olaylar sizin hayatınızı da etkileyebilir ya da eğer iletişime dayalı bir işiniz varsa dijital platformlarda bir işiniz varsa burada alacağınız bir haberden kaynaklı olarak bu Dolunayı biraz tedirgin geçirebilirsiniz. Daha farklı konularla uğraşmak isterken daha büyük olaylar içerisinde olmak isterken bu Dolunay zamanı küçük sularda boğulduğunuzu görme potansiyeliniz var. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı egosal ve kibirli hareketlerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. 8 Kasım civarında yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar yine bu tutulma civarı devrede olabilir bu yüzden dikkatli adımlar atmayı ihmal etmeyin. Sinirsel gerginlikleriniz, uykusuzluklarınız, sırt ağrıları, dolaşım sistemi problemleri bu Dolunay yaşayacaklarınız arasında.


YengecYengeç Burcu
:
Yengeç ve yükselen Yengeçler, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla beraber yaptığınız planları hafta başında hayatınıza taşımak isterken bunu çok da yapamayacaksınız çünkü hafta başında her tür konu hızlı bir şekilde değişebilir. Yaparız, ederiz diye söz verdiğiniz birçok konuyu atlatmak isteyeceksiniz özellikle Pazartesi günü öğle saatleri itibariyle birkaç gün boyunca kendi halinizde olmak, kendinize vakit ayırmak ya da bir araştırma işindeyseniz kendi alanınızda olmak önemli olabilir. Yurt dışına gitmek gelmek gibi düşünceler, konuşmalar Perşembe gününe kadar önemli olabilir. Perşembe ve Cuma günleri hayat oldukça hareketli akmaya başlıyor. Kendi istek ve beklentilerinize göre hareket edeceksiniz. Alışverişe çıkabilirsiniz, sosyal olabilirsiniz diğer insanlarla görüşebilirsiniz ama sıkılganlıklarınız da yüksek olabilir bu süreç içerisinde. Pazartesi günü kendi halinizde olmak önemli olurken diğer taraftan planlarınızı harekete geçirmeye özen gösterin kaldı ki bu planlar para ile ilgili konuları da kapsayabilir. Bir taraftan da güzel haberler alma potansiyeliniz var ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insandan gelecek güzel haberler sizi fazlasıyla mutlu edecek. Sevdiğiniz kişinin sosyal çevrenizdeki insanlarla uyum sağladığını görecek ya da arkadaşlarınızdan gelecek önemli bir iş teklifini bir iş birliğini hayatınıza geçirmekten mutluluk duyacaksınız hatta bunun üzerinden 2-3 haftadır geçiyor, bazı konuları tekrar tekrar ele alıyor olabilirsiniz. Şimdi harekete geçmenin tam zamanı. Hem ortaklı işlerinizde hem iş birliklerinizde hem de özel hayatınızda vereceğiniz kararlar bu hafta başında gayet destekli görünüyor.
Pazar günü bir Dolunay var siz bu Dolunayı para hanenizde yaşayacaksınız. Elinize bir para geçebilir para ile ilgili bir mevzu gündeme gelebilir sosyal çevrenizdeki insanların kariyerlerinde bazı olaylar oluştuğunu görebilirsiniz. Maddi konularda yardım istediklerine şahit olabilirsiniz bu dönem parasal konular etrafınızda dönüyor olacak ve 8 Kasım’da yaşadıklarınıza benzer konu ve olayların hareketlendiğini göreceksiniz. Yine 8 Kasım ve o dönemde sosyal çevrenizde arkadaşlarınızın hayatında ya da arkadaşlıklarınızda herhangi bir değişim olduysa şimdi bu değişimin sonuçlarını da görebilirsiniz. Ama bu dönem mümkün olduğunca kimseye borç vermeyin, kimseden borç almayın, kefil olmayın çünkü parasal konularda sıkılgan davranmaya meyilli olacak ve bunun sonucunda da para kaybetmek ya da düşündüğünüz gibi o parayı alamama gibi etkilerle karşı karşıya olacaksınız. Sanatla uğraşıyorsanız elinize beklediğiniz bir para geçme potansiyeli de yüksek görünüyor.


AslanAslan Burcu:
Aslan ve yükselen Aslanlar, hafta başında kariyer ve mesleğinizle alakalı konular, göz önünde olacağınız ortamlar burada vereceğiniz kararlar önemli olacak ama 11:34 itibariyle daha fazla sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlara odaklanacaksınız. Arkadaşlarınız ve çevrenizle yapacağınız planlar bu haftanın gündemine damgasını vurabilir. Perşembe gününe kadar oldukça hareketlisiniz. Bir arkadaşınızın doğum gününden tutun kendinizi dışarıya atmaya ya da çok eskiden beri görüşmediğiniz insanlarla bir araya gelmeye ya da hiçbir şey yapamıyor olsanız bile akşam iş çıkışı evinize giderken diğer insanlarla bir arada olacağınız kalabalık yerlerden geçerek evinize gitmeye kadar sosyalleşme etkisini kanınızda hissedeceksiniz. Bu hafta olumlu, bazı arkadaşlarınızın ikili ilişkiler ve özel hayatınız konusunda sizi harekete geçirmesi söz konusu olacak. Eğer hayatınızda bir insan yoksa sosyal çevrenizden bir insan sizi gaza getirebilir, ilişki ile alakalı konularda destekleyebilir ya da sosyal çevrenizdeki insanlarla çok güzel planlar yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda bu Pazartesi iş hayatınızda da önemli mevzular gündemde uzun zamandan beri işinizi değiştirme, farklı bir projeye dahil olma ya da görüşmeler yaptıysanız yeni bir işe başlama gibi kafanızda birtakım planlar varsa şimdi Merkür’ün Uranüs’le bu olumlu açısı size farklı kapılar arayacak. Hatta kaçırdığınız bazı fırsatları ya da bu fırsatların daha iyisinin karşınıza geldiğini net bir şekilde görebilirsiniz. İş ortamlarınızda esnek yapınızla hareket edecek aynı zamanda fikir ve düşüncelerinizle diğer insanlara yol göstermekten de çekinmeyeceksiniz. Perşembe ve Cuma günleri dinlenmeye bolca vakit ayırın mide sıkıntıları, şişkinlik problemleri ya da gastrit gibi sorunlar gündemimizde olabilir ya da bu dönem biraz daha kendi halinizde olmak dinlenmek ruhunuza daha fazla yatırım yapmak isteyebilirsiniz.
Pazar günü Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ki bu Dolunay sizin kişisel alanınızda oluyor. Bu Dolunay gerçekten önemli bir Dolunay ailevi konular, özel hayatınız, seçimleriniz, sağlığınızla alakalı önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar hem kariyerinizdeki insanları hem beraber çalıştığınız kişileri ya da sevdiğiniz insanın ailesini kendi aileniz de dahil olmak üzere memnun etmeyebilir. Ailevi konularda çok çabuk köprüleri atacağınız bir dönem. Sıkılganlıklar yüksek, çabuk ayaklanabilir, çabuk tepkiler gösterebilirsiniz. İş ortamlarınızda oluşacak değişimlere de çok tepki vereceksiniz bu dönem içerisinde ve hayatınıza dair önemli kararlar alacaksınız. 8 Kasım civarı iş hayatınızda, kariyerinizde, mesleğinizde ve ailevi konularda yaşadıklarınıza benzer olayların benzerleri ya da buna benzer konu ve olaylar gündeminizde yerleşebilir. Toplum önünde duruşunuzda diğer insanlarla olan bağlantınızda dikkatli olun çünkü çabuk tepki verebilir, saldırgan olabilirsiniz ya da bazı kaotik durumları hayatınıza çekebilirsiniz. Bu dönem değişimlerin olması hem sizi hem eşinizi ilgilendirebilir. Bu dönem toplumdaki olaylar iki tarafı da etkileyecek ve dengeyi iyi kurmanız gerekecek. Sırt bölgesi, kalp ve dolaşım sistemi rahatsızlıkları tam da bu Dolunay zamanı sizi yakalayabilir en çok da sırt ağrıları. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız kendinizi ne kadar çok yorduğunuzu ne kadar fazla sorumluluk üstlendiğinizi unutmayın.


BasakBaşak Burcu:
Başak ve yükselen Başaklar, uzak yerlerden alacak haberlerle gününüzü ve haftanızı başlatıyorsunuz ama bu planlar çok da çalışmayabilir. 11:34’ten sonra Perşembe gününe kadar ki dönem kariyerinize, mesleğinize, işinize, gücünüze kendinizi kaptıracağınız bir dönem olacak. Çok çalışacaksınız aynı zamanda bu dönem beraber çalıştığınız insanlar, patronlarla olan iletişiminiz ön planda olurken bazı haberler duyma potansiyeliniz yüksek olacak ama bu Pazartesi oldukça keyifli, iş ortamlarınızda hayatınıza geçirmeniz gereken ne varsa bu alanda gücü üzerinizde hissedecek diğer insanlarla olan bağlantınızın kuvvetli aktığını görecek ve iş hayatınızda yapılması gerekenleri teker teker ele alacaksınız. Ev hayatınızda da bazı konular devreye girebilir. Eviniz için de yapılması gerekenleri çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz. Kas gücünüzü, enerjinizi tam anlamıyla yerinde hissedebilirsiniz. Spor yapıyorsanız hakikaten kendinizi göstereceğiniz ve sporda da rahat hissedeceğiniz bir dönem olabilir. Özel hayatınızda da güzel haberler var çünkü son 3-4 haftadan bu yana bazı konuları, fikirleri yeniden yeniden gözden geçirmiş olabilirsiniz. Şimdi kafanızdaki bazı planlarla her şeyin uyuştuğunu çok net görüyorsunuz farklı ve değişik, sıra dışı olan ne varsa bu konuların peşinden gitmek hoşunuza gidecek. Eğitimciyseniz bu dönem verdiğiniz eğitimlerle göz doldurabilirsiniz, sanatsal işlerle uğraşıyorsanız bu sanatsal işlerin çok rahat ilerlediğini görebilirsiniz. Aşk hayatınızda güvende hissetmek istiyorsanız karşı taraftan beklentiniz buysa bu güveni de net bir şekilde göreceksiniz.
Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle yapacağınız planlar hayatınızı hareketli kılacak. Pazar günkü Dolunay kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bu Dolunay zamanı sakin olmaya özen göstermeniz gerekecek. Şartlar ve koşullar sizin elinizde değil bir eğitimin sonucu ya da bir eğitimin sona ermesi bir davanın sona ermesi davayla ilgili gelecek olan bir haber ya da bir olayın temeli ticari konular bunlarla alakalı alanda hızlı bazı haberler alabilir, şartların ve koşulların sizin elinizde olmadığını çok net görebilirsiniz. Böyle haberler aldığınızda egonuzu biraz aşağıya çekmeye özen gösterin, kibirli davranmayın ve o coşkuyla ani kararlar almamaya çalışın. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermeniz gerekecek. Beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı zorlanmalar devreye girebilir. 8 Kasım civarında yaşadığınız olaylara benzer konu ve olaylar bu dönem yeniden hızlanacak ama bu Dolunay’da koşullar ve şartlar sizin elinizde olmayacak yani kontrol edemeyeceksiniz. O yüzden ruh sağlığınızı çok zorlamayın, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Olup biten olayları şöyle bir inceleyin ondan sonra tepki vermeye çalışın.

TeraziTerazi Burcu:
Terazi ve yükselen Teraziler, bütün hafta sonu düşündünüz planladınız dediniz ki Pazartesi günü şu parasal işimi hallederim bankada işim vardı, faturanın halledilmesi gerekiyordu ama Pazartesi sabahı kalktınız bunları yapasınız gelmiyor ya da bir şekilde uyuyakaldınız yapamadınız, canınızı sıkmayın. 11:34 itibariyle Ay boşluktan çıkar çıkmaz kendiniz çok daha iyimser, şanslı ve rahat göreceksiniz. Birkaç gün boyunca para ile ilgili konuları hallettikten sonra gelecek planlarınızı ilgilendirecek önemli adımlar devreye girebilir. Kendinizi bolca dışarıya atabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Öğrenciyseniz eğitimle ilgili konu ve olaylar Perşembe gününe kadar daha fazla görünür olacak. Perşembe gününe kadar eğitimle ilgili konularda çalışmak istediğiniz dersleriniz vs. varsa buralara daha fazla kanalize olabilirsiniz ve buralardan önemli haberler alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyeriniz, mesleğiniz, işle ilgili konu ve olaylar önem kazanırken annenizin konu ve olaylarıyla da ilgilenmek önemli olabilir. Pazartesi hem Güneşin Mars’la hem Merkür’ün Uranüs’le olumlu bir açısı var spor yapıyorsanız hobileriniz varsa kendinize zaman ve alan yaratmak istiyorsanız bu hafta bunları hareketlendirerek sonuçlarını görebilirsiniz. O yüzden kafanızdaki planları hareketlendirin spora yazılın, sanata daha fazla vakit ayırın, tiyatroya gidin, sinemaya gidin, çocuğunuz varsa onunla yapacağınız bazı faaliyetler kendinizi iyi hissettirebilir. Kas yapınızı kuvvetli tutacak spor yapıyorsanız da bunun sonuçları çok net göreceksiniz. Pazartesi günü ev, aile ve yuva alanlarınızda güzel sonuçlar var bu şu demek aile hayatınız için yapmak istediğiniz önemli değişimler varsa, bu değişikliklerin son birkaç haftadan beri üzerinden tekrar tekrar geçtiyseniz şimdi bunları yeniden ele almak, ailenizdeki insanlarla oturmak konuşmak ve eviniz için yapacağınız bütün bu planları harcamaları devreye sokmak önemli olacak.
Hafta sonuna doğru sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz önemli olurken Pazar günü arkadaşlık ve sosyal çevre alanınızda bir Dolunay gerçekleşecek. Bir arkadaşınızla aranızdaki bir mesele iyice ego haline gelebilir ya da egosantrik birtakım tepkilerle karşılaşabilirsiniz, kibirli bazı adımlar atılabilir. Bu dönem arkadaşlarınızla olan ilişkide kibirden, egodan, inatlaşmalardan ya da gururdan uzak durmaya özen gösterin. Para ile ilgili bir mevzu kendinizi değerli hissetme hissetmemeye dayalı bir mevzu arkadaşlarınızla aranızdaki problemleri iyice körükleyebilir. Bu dönem yatırım yapıyorsanız dikkatli adımlar atın özellikle yeni haftanın başına, çünkü pazar günü bu Dolunay gerçekleşiyor hem cuma günü hem de yeni haftanın Pazartesi günü itibariyle yatırımlarınızda hızlı, ani, beklenmedik durumlara çok net bir şekilde açık görünüyorsunuz. Bir para aniden elinizden çıkabilir ya da yatırımlarınızın bir bölümünde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa bu dönem kafasına göre davrandığını ya da size karşı isyankâr tavırlarla hareket ettiğini de görme potansiyeliniz var. Sosyal çevrenizde önemli olaylar var bu olayları olumlu da yaşayabilirsiniz ama 8 Kasım’da para evinizde hem de giderler alanınızda bir tutulma olmuştu, bu tutulmanın tetiklendiği bir Dolunay olacak bu parasal konular, sosyal çevre ortamlarınız, arkadaşlık ilişkilerinize, yapacağınız işlere yansıyabilir. Tam da bu Dolunay zamanı büyük kararlar almayın ani tepkilerden mümkün olduğunca kaçının.

AkrepAkrep Burcu:
Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta planlar, programlar sıkışık olabilir 11:34’e kadar Ay boşlukta olacağı için önemli planlarınızı harekete geçirmemenizi tavsiye ederim ama Pazartesi 11:34 sonrası Perşembe gününe kadar kendi halinizde olacağınız daha spiritüel ve manevi tarafla ilgileneceğiniz diğer taraftan parayla ilgili konu ve olayları da ele alabilirsiniz. Pazartesi günü eviniz için yapacağınız harcamalar, ödemeler, alışverişler bunlarla ilgili konularda kendinizi güçlü göreceksiniz. Hemen harekete geçip işleri tamamlamak halletmek ve yapılması gerekenleri ele almak önemli olacak bunu yapmanızı da tavsiye ederim çünkü bu hafta başı bununla ilgili konularda size güç verecek. Pazartesi iletişimsel işlerinizde de istediğiniz bazı sonuçlar varsa bunları hareketlendirebilirsiniz. 3-4 haftadır konuşulan bir iş birliği ya da işe dayalı herhangi bir fikrin, planın hayata geçmesi gibi konular Pazartesi günü hayat bulacak ve kendinizi şanslı, iyimser ve geleceğe yönelik adımlarınızda umutlu görebilirsiniz.
Perşembe ve Cuma günleri dış ortamlarda olmak, gezmek, dolaşmak, farklı insanlarla bir arada olmak ya da sosyal mecralarda kendinizi göstermek öne çıkarken, hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlar önemli olacak çünkü Pazar günü kariyer ve meslek alanlarınızda bir Dolunay yaşayacaksınız. Bu Dolunay önemli konu ve olayları gündeminize getirecek ve bu Dolunayla beraber aslında egonuzu ve kibrinizi kontrol etmenin ne kadar önemli olduğunu görebilirsiniz. Hem toplum önünde hem kalabalık ortamlarda hem aile konularında hem de işinizle ilgili alanlarda dikkatli adımlar atın. 08 Kasım’da ikili ilişkiler özel hayatınız popülerliğiniz ya da iş birliklerinize dair önemli bazı hareketlenmeler devreye girdiyse o dönem yaşadıklarınızı biraz zorlayacak bazı etkiler bu Dolunay’da gündeminize yerleşebilir. Partneriniz varsa eşinizin ailesi ile bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayacak ya da ailesel konularda evinizde huzuru bulmanız çok da uygun olmayabilir. Bu süreçte popüleriteniz, size güvenen insanların varlığında bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. İş, ev, kişisel alanlarda atacağınız adımlarda bu Dolunay sizin için önemli görünüyor aynı zamanda annenizin konu ve olaylarıyla daha fazla ilgili olacak kariyerinize ve işinize daha fazla emek harcamak gerektiğini fark edeceksiniz.

YayYay Burcu:
Yay ve yükselen Yaylar, gündelik koşturmalar yapılması gereken işlerle haftanızı başlatıyorsunuz ama bu alanda verdiğiniz kararları uygulamak çok da kolay olmayabilir. 11:34’e kadar Ay boşlukta olacak 11:34 sonrası diğer insanlarla yapacağınız işlere, koşturmalarınıza ve günlük planlarınıza kendinizi verebilirsiniz. Perşembe gününe kadar ikili ilişkiler ve özel hayatınız önemli olacak, sevdiğiniz insanla yapacağınız planlara uyum sağlayacaksınız ya da onun hayatında oluşacak değişikliklere siz de ayak uydurmasını becereceksiniz. Onunla olan ilişkinizde iniş ve çıkışlara da hazırlıklı olmanız gerekecek ama Pazartesi günü keyifli günlerden bir tanesi. Yakın çevrenizden çok güzel haberler gelebilir. İletişime dayalı işlerinizde önemli iş birlikleri, anlaşmalar konusunda kendinizi cesur ve güvende hissedebilirsiniz. Halledilmesi gereken işler konusunda harekete geçmek kendi gücünüzü ortaya koymak anlamında şanslı bir Pazartesi olacak. Para ile ilgili konularda da iş hayatınızda da beklediğiniz haberler bu Pazartesi gelebilir hatta son 3-4 haftadan bu yana bazı konuların uzadığını bazı para konularının üzerinden tekrar tekrar geçtiğinizi gördüyseniz bu Pazartesi itibariyle bu konuların sonlanması, istediğiniz sonuçlara ulaşmanız ve parasal konularda istediklerinizin karşınıza gelmesi haftanızı keyifli kılacak.
Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular, koşturmalar, ödemeler devreye girerken hafta sonu seyahatler, eğitim, hukuk, ticari faaliyetler ve medya alanlarınızda önemli bir Dolunay gündeme geliyor. Bu Dolunay sizi destekleyen bir Dolunay olacak. Bu alanlarda hızlı açılımlar karşınıza gelebilir. Önemli işler geldiğinde daha egosuz daha kibirsiz, coşkunuzu biraz daha kontrol ederek hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Yakın çevrenizde olup bitenler ailevi konularla ilgili olmak istediğiniz bu dönem uzak yerlerden gelecek bir haber ya da bir teklif işle ilgili konularda da yönünüzü oraya çevirmenize neden olabilir. 8 Kasım’da bir tutulma vardı bu tutulma iş, hizmet ve sağlık alanlarınızla oluşmaktaydı. Burada yaşanmış bazı olaylar bu Dolunayla beraber yeniden karşınıza gelebilir. Bir işinizin sonlanması, işinizle ilgili vereceğiniz bir karar ya da sağlık alanında vermeniz gereken önemli bir karar bu Dolunay’ın konularından olacak. Sakin durmayı bu kararları verirken daha sağduyulu adımlar atmayı ihmal etmeyin.


OglakOğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, hafta sonundan aldığınız etkilerle daha keyifli, planlarınızın keyfe yönelik hareketleneceği bir hafta beklerken Pazartesi 11:34’ten sonra kendinizi işlerin göbeğinde bulabilirsiniz. Perşembe gününe kadar gündelik hayatınızın ritmi koşturmalarınız aynı zamanda sağlıkla ilgili konu ve olaylar gündemimize yerleşebilir. Alerjilerden tutun, el, omuz, kol, bacakla alakalı koordinasyonlar ya da buraların ağrıması romatizmal gibi problemler ya da akciğer sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Burada Ay olduğu için iniş ve çıkışlar söz konusu olabilir. İlla hasta olacaksınız demek değil ama yine de girdiğiniz çıktığınız ortamların temiz olmasına, doğru nefes aldığınıza ve işlerin üzerinize bindiğinde stres yapmadığınızda dikkat edin derim.
Perşembe ve Cuma ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön planda olacak. İlişkilerinize daha fazla kendinizi verecek ve bu kadar çalışmanın ardından sevdiğinizle vakit geçirerek kendinizi rahatlatmanın yolunu bulacaksınız. Pazartesi önemli bir gün, iş hayatınızda önemli bir mevzu gündemde. Para ile alakalı bir konuda şimdiye kadar önemli adımlar atılmış olabilir ya da çok mücadele vermiş olabilirsiniz şimdi bu konuyu bir sonucu ulaştıracaksınız ama bu sonuç sizin tam da istediğiniz gibi bir sonuç olacak. Elinize güzel bir para geçebilir bu geçen parayı iş ortamlarınıza aktarabilirsiniz, işinizi genişletebilirsiniz, işiniz için yapacağınız bir yatırma dönüştürebilirsiniz ya da bir alet, bir eşya almanız gerekiyordur buna bu yatırımı yapabilirsiniz. İşle ilgili konularda güzel adımlar var istediğiniz adımlar var bu size kendinizi güçlü hissettirecek. Özel hayatınız ve size keyif veren konularla ilgili olarak aslında önemli kararlar aldığınız bir dönem. Spor yapmaktan tutun beslenmeye ya da diyet uygulamalarına kadar bu dönem kafanızdaki bazı planları birkaç kez kontrol ettiyseniz eğer bu alanlarda güzel bir süreç açılıyor bu fikirleri hayata çok net bir şekilde geçirebileceksiniz. Teknolojik aletler, elektrik, elektronik bu gibi konularda, size keyif veren alanlarda sürpriz gelişmeler altında olacaksınız Hem aşk hayatınızda hem iş hayatınızda hızlı olaylar oluşabilir, bu da kendinizi canlı ve güçlü hissetmenizi sağlayacak. Perşembe ve Cuma günü sevdiğinizle bolca vakit geçirebilirsiniz.
Pazar günü bir Dolunay var bu Dolunay sizin ortak, müşterek para alanınızda gerçekleşiyor. Bu Dolunay zamanı bir ödemeyle uğraşma potansiyeliniz var. Şimdi elinizde para geçiyor ama bu geçen parayı harcama olasılığınız da artıyor. Tam bu Dolunay zamanı hiç beklenmedik bir harcama yapmak ya da özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bir isteğine beklentisine cevap vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem sevdiğiniz kişinin parasal alanında birtakım zorlanmalar devreye girebilir bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ona bir para vermek zorunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem. 8 Kasım civarında yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar yine gündeminize yerleşecek. 8 Kasım zamanı kripto paralarda düşüşler vardı, altında yükselişler vardı. O dönemde nasıl pozisyonlar aldınız, neler kaybettiniz, neler kazandınız buna benzer konu ve olaylar yine bu Dolunayın konusu olacak.
Venüs ve Mars’ın arasındaki dik açı beraber çalıştığınız insanlarla bu dönem anlaşmanın çok da doğru olmadığını ya da bir şekilde anlaşamadığınızı da karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizden akraba ve kardeşlerinizden bir insanın ailevi konularda ailesindeki insanlarla anlaşamadığını bu dönem görebilirsiniz. Konu ne olursa olsun sakin olmak ve buna göre kararlar almak bu Dolunayda önemli olacak.

KovaKova Burcu:
Kova ve yükselen Kovalar, bu Pazartesi evden her şeyi halletmek işe gitmekte zorlanmak geç kalmak gibi etkiler devrede olacak. 11:34’e kadar ağır enerjiler söz konusu ama 11:34’ten sonra Perşembe gününe kadar oldukça hareketli ve size keyif veren bir dönem. Kafanızda bir sürü plan var Mars geri giderken bu planların birçoğunu elediniz ve bu planların birçoğunu yapamadınız, hayattan keyif alamadınız, kendinize vakit ayıramadınız, spor yapamadınız, aşka daha fazla yer ayıramadınız, Pazartesi günü bu alanlarda güzel haberler devrede. Kendinize ve çevrenizde vakit ayıracak aynı zamanda az önce saydığım konularda kendi gücünüzü ortaya koyabileceksiniz. Bu hafta güzel akabilir sanatsal, kreatif, eğitimciliğe dayalı işleriniz varsa çok rahat enerjilerle bu işlerinizi ele alabilirsiniz. Diğer taraftan ailevi konuda hala halletmeniz gerekenler var. Hala harekete geçerken bazı korkularınız endişeleriniz su üstünde olmuş olabilir işte bütün bunlarda da evinizde, yuvanızda ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunuzu da fark edeceksiniz. Babanızın tarafından gelecek güzel bir haber kendinizi umutlu, iyimser hissetmenizi sağlayabilir ya da evinize alacağınız teknolojik bir alet özellikle bu hafta başında vereceğiniz kararları içeriyor olabilir.
Diğer taraftan Perşembe ve Cuma günleri işinize gücünüze odaklı olacak çok çalışacak hizmet edecek ve sağlığınızla alakalı olacaksınız. Gaz, mide sıkıntıları, şişkinlikler, gastrit, ülser gibi sıkıntı ve problemler Perşembe ve Cuma günü gündeme gelirken, Pazar günü Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor ki bu Dolunay ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde, ortaklı işler alanınızda oluşacak. Ortağınızın, partnerinizin hayatında önemli olaylar gündeme gelebilir hassas birkaç gün geçirebilir partnerinizin, ortağınızın sağlığı ile ilgili bazı konuların gündeme geldiğini görebilirsiniz. Kalp sıkıntıları, dolaşım sistemi bozuklukları, sırt ağrıları, dalak problemleri gündeme gelebilir ya da ilişkinizde bazı streslerin iyice görünür olduğunu fark edebilirsiniz. Değiştirmeniz gereken önemli olaylar var aile hayatınızda önemli değişimler altındaydınız hala değişiyorsunuz hala dönüşüyorsunuz ama hayatınızda hala bir düzeni sağlayamamış görünüyorsunuz. 8 Kasım civarı almış olduğunuz önemli kararlar ya da yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar bu dönem yeniden karşınıza gelecek ama bu sefer eşinizi ve kendinizi bazı konularda ikna etmek çok da kolay olmayacak. Çok çabuk tepkiler verebilir, isyankar hareket edebilir, köprüleri yıkabilir, aile hayatınızda gerginliklere neden olabilirsiniz bu etkiye dikkat edin. Para harcamaları ile ilgili konularda dikkatli adımlar atın parasal konularda getirileriniz yüksek bu ara iyi kazançlarınız var ama aynı oranda harcamaya da meyilli olabilirsiniz. Bu Dolunay zamanı sakin olmaya çalışın ve olup biten olaylara karşı lütfen hemen tepki vermeyin.


BalikBalık Burcu:
Balık ve yükselen Balıklar, hafta sonu hızlı bir iletişim trafiğiniz olmuş olabilir hatta bu iletişime dayalı yapmış olduğunuz bazı planları hafta başında uygulamak istiyor olabilirsiniz ama evdeki hesap çarşıya uymayabilir. 11:34’e kadar Ay boşlukta olacak ve yapmış olduğunuz planların suya düştüğünü ya da istediğiniz gibi işlemediğini göreceksiniz ama 11:34’ten sonra Perşembe gününe kadar ev hayatınız, evde yapılacaklar ya da ev hayatınız için yapılması gerekenler devreye girebilir. Ailenizdeki insanlarla bu dönem anlaşmak çok da kolay değil burada Mars hareket ediyor onlara karşı hırslı yapınızı gösteriyor olabilirsiniz ya da onların size hırsla veya tartışmacı davrandığını fark edebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri çok daha keyifli o yüzden tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Perşembe ve Cuma günleri aşka, keyfe, çocuğunuzla ilgili konu ve olaylara daha fazla kendinizi vereceksiniz.
Bu Pazartesi sosyal çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz önemli işlerde beklediğiniz sonuçlar sizi çok mutlu edebilir. Bazı şeyleri değiştiriyorsunuz hayatınızda iletişim şeklinizi değiştiriyorsunuz, sosyal medyayı kullanma şeklinizi değiştiriyorsunuz, katıldığınız yerleri, kulüpleri, dernekleri ya da bir arada olduğunuz insanları değiştiriyorsunuz hatta kafanızdaki bazı planların üzerinden birkaç haftadır geçiyorsanız hafta başında bu planların hareketlendiğini ve istediğiniz noktaya taşındığını görebilirsiniz. Geri planda olsanız bile ev ortamında hareketli olacaksınız o yüzden spora gidemiyorsanız bu ara kendinizi ihmal ettiyseniz evde hareket yapmaya ve evdeki eşyaları ya da evdeki durumları düzene sokmaya özen gösterin bu hafta başında bu enerjiyi kendi üzerinizde çok net göreceksiniz.
Pazar günü Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Siz bu Dolunayı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu Dolunay zamanı sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Sırt bölgesi, sırt ağrıları, dolaşım sistemi problemleri, kalp sistemi bozuklukları, tansiyon gibi olaylara açık olabilirsiniz. Diğer taraftan iş hayatınızda verilmesi gereken önemli kararlar devreye girebilir. İş hayatınızda mümkün olduğunca gururdan, kibirden ya da egosantrik hareketlerden uzak durmaya özen gösterin. 8 Kasım’da bir tutulma olmuştu bu sizin yakın çevre alanlarınızda iletişim alanlarınızda gerçekleşmişti şimdi yakın çevrenizdeki insanların hem kariyeri hem ev hayatıyla alakalı konularda bazı zorlanmaların devreye girdiğini görebilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa onların hayatında yaşanan bazı değişimler onlarla yaşayacağınız bazı gerilimler bu Dolunaya damgasını vurabilir. Yine kardeşiniz akrabalarınızla olan iletişiminize ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Yakınlarınızda kim varsa onların hayatında bazı düzenlere ihtiyaç var gibi görünüyor. Bu dönem herkesin sinirleri gergin olabilir ama bu Dolunay zamanı sakinliğinizi korumak önemli olacak. Venüs sizin burcunuzda kendinize vakit ayırarak, kendinize daha fazla yön vererek ya da daha fazla istediklerinize odaklanarak bu Dolunayı daha verimli ve güzel bir şekilde geçirebilirsiniz. Ev hayatınızdaki insanlarla, yakın çevrenizle, iletişim halinde olduğunuz insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayacak, olayları çok büyütmeyin.

HANDE KAZANOVA
 

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:​

  • Koç burcu: Kendinize inanın.
  • Boğa burcu: Girişiminize yatırım yapın.
  • İkizler burcu: Becerilerinizi geliştirin.
  • Yengeç burcu: Sevdiklerinize güvenin.
  • Aslan burcu: Endişe etmeyin.
  • Başak burcu: Duygularınızı iyi yönetin.
  • Terazi burcu: Üstünlük göstermeyin.
  • Akrep burcu: Dedikodudan kaçının.
  • Yay burcu: Motivasyonunuzu yüksek tutun.
  • Oğlak burcu: Sadece hesaplanabilen riskler alın.
  • Kova burcu: Ego savaşlarından uzak durun.
  • Balık burcu: Savurgan harcamalardan kaçının.

İndigo dergisi
 
tumblr_50fa33c5284b00165012485e769a6a69_0b0b29c7_2048.jpg

Koç burç yorumları: Bu hafta, kendinizin daha bir farkında olacaksınız ve başkalarının sizi nasıl gördüğü konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Ancak kafanız rahatlayacak ve sağlıklı seçimler yapabileceksiniz. Kendinize inanır ve elinizden gelenin en iyisini yaparsanız, kendinizi iyi hissedecek ve daha fazlasını yapacaksınız. Zorlu yeni girişimlere öncülük ederek gücünüzü ve bağımsızlığınızı kanıtlayacaksınız.

Büyüklerinize yardım etmek ve onların rahatını sağlamak için elinizden geleni yapacaksınız. Finansal güvensizlik yaşayabilirsiniz. Sevdikleriniz ve yakın arkadaşlarınızla ego çatışmaları yaşanması mümkün. Genel olarak daha iyi hissetmenize ve gücünüzü ve dayanıklılığınızı artırmanıza yardımcı olacağı için düzenli bir egzersiz planına başlamanız önerilir.

Dolunay’ın etkisiyle ummadığınız birinden bir ilan-ı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evliyseniz şayet, eşiniz de size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Aşk hayatınız hız kazanıyor. Arkadaş ortamınızdaki eleştirilere kulak tıkamak önemli gibi görünüyor.

Eğer hamilelikle ilgili bir beklentiniz varsa bu Dolunay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Ya da partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığıyla ilgili de önemli bir döngüde bulunuyor olabilirsiniz. Sürpriz kazanç kapılarınızla ilgili riskli atılımlar yapmamaya dikkat etmelisiniz. İş hayatında arkanızdan planlananlara karşı temkinli adımlar atmalısınız.




Boğa burç yorumları: Bu hafta hem özel hem de iş hayatınızda riskler alabilirsiniz. Global şirketler tarafından istihdam edilenler, müreffeh bir dönemi dört gözle bekleyebilirler. Devlet işlerinde çalışan kişiler, üstlerinin yanlış tarafına düşme riskiyle karşı karşıyadır ve bu durum onların işlerini ne kadar iyi yaptıkları üzerinde etkili olabilir.

Şirket işletenler, işletme maliyetlerinin bir kısmını boşa harcayabilir. Ancak şirketinizi büyütmek istiyorsanız, şimdi ona para yatırmanın tam zamanı. Bazılarınızın iş amacıyla uzun bir seyahate çıkması gerekebilir. Ev hayatınızda büyük bir aksama olmayacaktır. Yine de eşinizin sağlığı hakkında endişelenmeniz normaldir.

Dolunay etkisiyle ise evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Ya da arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home-office tarzı bir çalışma yapısına doğru ilerleyebilirsiniz.

Dolunay’dan en fazla etki alan burçlardan biri siz olabilirsiniz. Aile ve yuva alanınızda değişen koşullar karşısında hız kazanılacak bir döngüdesiniz. Ev alma, yer değiştirme konuları gündemdeyken, kariyer ve iş hayatınızda değişen şartlar karşısında biraz zorlanıyor olabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlığıyla ilgili yolculuklar gündeminizde olabilir. Değişen şartlar ne olursa olsun kendinize özen göstermek oldukça önemliyken, kalabalık ortamların arasındaki kişilerden alacağınız yardım ve destek oldukça kıymetli olacak.



İkizler burç yorumları: Gelir akışlarına bakmak için iyi bir hafta. İlgi alanlarınızı ve becerilerinizi geliştirmek, zaman ve enerjinin akıllıca kullanılmasına bağlıdır. İşletme sahipleri, yeni pazar arayışlarında kazançlarını artırma potansiyeline sahiptir. Çalışanlar da finansal bir yükseliş bekleyebilirler.

Siz ve babanız bir dizi konuda farklı görüşlere sahip olabileceğiniz için özel hayatınız değişebilir. Bu dönemde mümkün olduğunca sakin, soğukkanlı ve pasif kalmanız önerilir. Beraberliklerinizde “sen-ben” egosunu yıkabilirseniz önümüzdeki dönemde çok daha fazla rahat edebilirsiniz. Öğrencilerin işlerine odaklanmakta zorlanmaları ihtimali vardır. Başarılı olmak istiyorlarsa çok çaba sarf etmeleri gerekiyor. Ayaklarınız ve gözleriniz size sorun çıkarabilir. Hijyene azami dikkat edin.

Hafta sonu itibariyle iş konusunda yeni bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Bir yatırım için kredi araştırması içine girebilirsiniz. Ev almak, iş yeri açmak gibi bir durum için de olabilir bu. Ancak miras veya nafaka ile ilgili konularda koşullar ilk etapta gergin ve sınırlarınızı zorlayıcı bir etki yapsa da koşullar sizin lehinize dönecektir.

Bu dönem eşiniz veya ortağınız daha çok para kazanabilmek uğruna çok daha fazla çaba sarf edebilir, daha çok emek verebilir yapılan işler için. Eğitim, medya, pazarlama konusunda hızlı atılımlar yapacağınız bir döngüdesiniz. Daha çok iş seyahatlerinin aktif olacağı bir döngüden geçerken, yeni sözleşme ve anlaşmalar kapınızda ancak bu süreç içerisinde parasal konulara oldukça dikkat etmelisiniz.



Yengeç burç yorumları: Haftanız biraz inişli çıkışlı olabilir. Şimdi bir gayrimenkul yatırımı yapmak için iyi bir zaman ve bazılarınız için miras gelirleri beklenebilir. Bununla birlikte, şirket sahipleri mali durumlarıyla ilgili son derece dikkatli davranmalıdır. Artık bir işiniz olsa bile üstlerinizle olan ilişkiniz gergin kalabilir. Söyleyeceklerini görmezden gelin ve görevi tamamlamaya odaklanın.

Kendi sağlığınız kadar babanızın sağlığını da ön planda tutmalısınız. Devletle olan herhangi bir iş anlaşmanızda dikkatli olmalısınız. Bir ilişki içinde olan bazılarınız partnerine güvenmekle mücadele edebilir. Aşk hayatınızda gitmesi ve bitmesi gereken kim varsa bu Dolunay ile birlikte giderken, sizi hak eden kişiyle birlikte yürümek isteyeceksiniz.

Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir. Eğer işiniz bir ortakla gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Parasal konularda değişen koşullar, olgunlaşan fırsatlar söz konusuyken, burada hırslı davranmak sizi zorlayabilir. Uzak seyahatler gündeminizde olacak. Hukuksal süreçlerle ilgili hakkınızın yendiği ne varsa güçleneceksiniz. Aslında koşullarınız uygun ise, bir ev kredisine girip kendinize yeni bir ev veya araba alabileceğiniz koşulları da sağlayabilir.



Aslan burç yorumları: İş yeri stresi bu hafta iş yükleriyle birlikte daha da artabilir. Fazla endişelenmemeye çalışın ve diğer insanlara nasıl davrandığınıza özellikle dikkat edin. Parayla uğraşırken ekstra önlemler almanızda fayda var. Ancak bu bazı iş insanları için müreffeh bir hafta olabilir. İlk kez çabalarının sonucunu görecekler ve başarmak için kendi yeteneklerine inanacaklar. Kendi değerinizi bilmeniz gereken günlerden geçerken, iş ve kariyer konusunda yapacağınız atılımlarda her ne kadar zorlansanız da güçlenerek hız kazanacaksınız. Kendi işinizi kurmak için de harekete geçebilirsiniz.

Bu hafta, birçok akrabanız sizinle göz teması kurmaktan kaçınabilir zira sizin dürüst bir konuşma yapamayacak kadar bencil olduğunuzu düşünüyor olabilirler. Evlilerin ilişki mutlulukları bu hafta nispeten düşük olabilir. Aynı şey eşinizin sağlığı için de geçerli: Her ihtimale karşı önlem almak en iyisidir. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken önemli bir döngüden geçmektesiniz. Kalp, tansiyon ve dolaşım sisteminize çok dikkat etmelisiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle öncelikle fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir mesleğe dönüştürebilirsiniz.

İkili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz. Beraberliklerinizde ben ve sen arasında kalırken, gerçekten kendinize ne kadar önem veriyorsunuz? Evliliğinizin veya ilişkinizin içerisinde başkalarının yorumları ve beraberliğinize olan eleştirileri ne kadar önemli? Yoksa eski mutlu günleriniz mi?



Başak burç yorumları: Bu hafta sabrınızı ve soğukkanlılığınızı geliştirmeye odaklanmalısınız. Fikirlerinizi iş arkadaşlarınızın önünde ifade ederken duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Şu anda, kendinize güveniyor ve ortaya çıkan herhangi bir sorunu çözebilecek kapasitede hissediyorsunuz. Ancak, imkanlarınız üzerinde harcama yapmanın size iyi hizmet etmediğini bilmelisiniz.

Çoğunlukla, bu hafta öğrenciler için oldukça iyi geçecek. Yüksek düzeyde performans gösterebilecekler ve sonuç olarak olumlu sonuçlar görebilecekler. Sağlıklı bir vücut şeklini korumak için gösterdiğiniz çabaların sonuçları belli olacaktır. Akrabalarınızla daha fazla zaman geçirdikçe, onlarla olan ilişkileriniz kesinlikle gelişecek.

Aşk hayatınız canlanmaya başlıyor, cinsel enerjiniz yavaş yavaş yükseliyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda stresli koşullar olabilir. İlişkilerinizin temeli daha çok cinsellik olabilir. Bu süreçte hayatınızı daha keyifli bir hale getirmek için vücut enerjinizi ve kaslarınızı çalıştıracak aktivitelere yönelebilirsiniz. Sportif faaliyetlere katılabilirsiniz. Diğer yandan bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.

Gizlilik ve sırlar açığa çıkmaya başlayabilir. İş hayatınızda değişen şartlar karşısında biraz zorlanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili her türlü konuda kendinize çok ama çok önem vermelisiniz. Akraba ve kardeşlerinizin sağlık durumları ya da ameliyat operasyonları sırasında onların yanlarında olmak isteyebilirsiniz. Ev ve hane değişiklikleri ve taşınmalar gündeminizde olabilir.



Terazi burç yorumları: Bir üstünlük duygusu ve uzmanlığınızı gösterme ihtiyacı bu hafta gündeme gelebilir. Patronunuzla, üstleriniz veya astlarınızla anlaşmazlıklar yaşanabileceğinden, başkalarıyla işbirliği yaparken dikkatli olmanız önemlidir. İşiniz uluslararası müşterilerle ilgilenmeyi içeriyorsa, sizi takdir edecek ve destekleyeceklerdir.

İşyerinde siyaset herkes için bir stres kaynağı olabilir, ancak hükümet için çalışanlar özellikle zor zamanlar geçirebilir. Her ne pahasına olursa olsun herhangi bir işyeri çatışmasından kaçınmanız gereken bir dönem. Öğrenciler arasında özgüven eksikliği ve yaygın bir huzursuzluk duygusu olabilir. Bu hafta boyunca halsizlik ve sindirim sorunları yaşayabilirsiniz.

Bu hafta özellikle sizi fiziksel anlamda yoracak koşullar oluşabilir. Fakat sağlamcı, daha organize ve planlı davranışlarınızla üstesinden gelebilirsiniz. Eviniz içinde kesici, delici, yanıcı aletler kullanırken dikkat edin. Evden çıkmadan önce birkaç kere son kontrollerinizi yapmanızda yarar var. Bu dönem ev satın almak gibi bir planınız varsa, harika bir pazarlık yapabilirsiniz bu konuda gökyüzü sizden yana olacaktır.

Çevrenizdeki pek çok kişinin ilgisini çekeceğiniz, kutlama ve organizasyonların içerisinde bulunmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda oldukça şanslı bir dönemeçten geçerken, ünlüler ya da firma yöneticilerinden aldığınız destekle birlikte yükselişe geçebilirsiniz. Kalbi yalnız olanlar önümüzdeki 15 gün içerisinde iş ya da sağlık konularıyla ilgili katıldığınız organizasyonlar içerisinde yeni birine kalbinizi kaptırabilirsiniz, haberiniz olsun.



Akrep burç yorumları: Bu haftayı çok yorucu bulabilirsiniz. Bir ev satın almakla ilgilenen kişiler, koşullar iyileşene kadar beklemelidir, çünkü şimdi bunu yapmak para akışlarını etkileyebilir, gelirleriniz ödemelere yetmeyebilir. İş yerindeki rakiplerinize ihtiyatla yaklaşılmalıdır çünkü sizi bir adım öne çıkarmaya çalışabilirler.

Odaklanma sorunları, öğrenciler arasında ortak bir şikayet olabilir bu hafta. Terfi ve atama bekleyen kamu çalışanları kendilerini şanslı saymalı. Özel sektördeki çalışanların kötü niyetli dedikodulara karşı uyanık olması gerekiyor. Bağlı ilişkiler içinde olanlar, partnerlerinin bakış açılarını öğrenmek için çaba göstermelidir. Yüksek kolesterolünüz varsa dikkatli olun.

Hafta sonu gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle birlikte size yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu sizin pek de beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayabilir. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Hayatınıza hız ve heyecan katacak sözleşmeler yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Kuzenlerinizin veya kardeşlerinizin hayatında iş konularında özellikle olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Kariyer hayatınızda değişen ve dönüşen şahane bir döngünün içerisinde olacaksınız. Taşınma, ev ve hane değişiklikleri gündeminizde olabilir. Değişen şanslı etkiler bir yana hem kendi sağlığınız hem de aile büyüklerinizin sağlığına oldukça dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda da kadersel pek çok olayın içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Birbirinize kenetleneceğiniz bir süreçten geçerken, beraberliğinizde yeni önemli bir adım içerisinde bulunabilirsiniz. Belki haneye bir bebeğin gelmesi, belki evlilik ile ilişkinin taçlandırılması belki de yeni bir yerleşim alanı…



Yay burç yorumları: Bu hafta irade ve güven konusunda biraz tükenmiş hissedebilirsiniz. İş yerinde üstleriniz üzerinde mükemmel bir izlenim bırakmak niyetinde olabilirsiniz. Ne yazık ki, üstlerinizden ve meslektaşlarınızdan gerekli desteği bu hafta boyunca alamayabilirsiniz. Başkalarından gelen olumsuz geri bildirimler ve sözler karşısında motivasyonunuzu yüksek tutmanız önerilir.

Bir ilişki içindeyseniz, birbirinize gerçekten yakın hissedeceğiniz için siz ve eşiniz harika zaman geçireceksiniz. Belki siz ve sevgiliniz bir hafta sonu kaçamağı yapmayı düşünebilirsiniz. Öğrenciler daha fazla odaklanabilecek ve sonuç olarak muhtemelen daha yüksek notlar alacaklardır.

Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün. Para ile ilgili konularda daha stratejik ve akıllıca davranabileceksiniz. Bu dönem elinizden çıkarmak istediğiniz, satmayı planladığınız bir şey varsa bunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Her türlü satış konusunda gökyüzü destekleyici konumda olacaktır.

Eğitim, medya ve uluslararası projelerinizde hız kazanabilir. Uzunca süredir beklediğiniz terfi, tayin ya da önemli bir sınavın sonucunda bir yükseliş bekliyorsanız, gökyüzünün ışıltıları sizinle. Sağlık anlamında eşinizin ve kendi akrabalarınızın sağlık problemleri biraz içinizi sıkabilir. Önemli hukuksal bir probleminiz bulunuyorsa, arkanızdan dönen oyunlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.



Oğlak burç yorumları: Bu hafta yüksek riskli, yüksek ödüllü çabalar için iştahınız olacak. Parayla ilgili düşünceler size ilham verecek ve sizi yönlendirecek. Kamu sektöründeki çalışanlar, mevcut konumlarında ilerleme konusunda zorluklarla karşılaşabilirler. Eleştirileri takip etmekte zorlanabilirler, bu da motivasyonunuzu düşürebilir.

Emlak profesyonelleri daha iyi koşullar bekleyebilir. Artan kazançlarının bir sonucu olarak parasal durumları güçlenecektir. Daha kişisel bir not olarak, bazılarının anneleri bu dönemde sağlık sorunları yaşıyor olabilir ve yakından izlenmeleri gerekebilir. Tonunuzu yumuşatmaya ve iletişim becerilerinizi geliştirmeye çalışın.

Bu hafta Aslan burcundaki Dolunay’ın etkileri devrede olacak. Hayatınızda odaklanacağız konular, krediler, borçlar, ekonomi, finansal durumlar, vergiler, miraslar, sponsorluklar, nafaka konuları, muhasebe ile ilgili işler, değişim, dönüşüm ile ilintili konular olacaktır. Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak için de kullanabilirsiniz bu krediyi. Ya da beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size, ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz.

Ancak parasal konularda temkinli adımlar atmanız önerilir. Kendinizi borç ödeme, tazminat ve miras konularıyla uğraşırken bulabilirsiniz. Aile büyüklerinizin ya da eşinizin ameliyatları gündeminizde olabilir. Beraberliğinizde önemli bir dönemeçten geçiyorsanız biraz kendinize zaman tanımak oldukça önemli olacak bu dönemde.



Kova burç yorumları: Hedeflerinize ulaşmaya kararlısınız ve bunun için ne gerekiyorsa yapacaksınız. Artık barikatlar olmayacak ve tüm bekleyen işler gecikmeden bitirilebilir. İş yerinizde kendinizi rahat hissedeceksiniz, bu da sizi becerilerinizi ve bilginizi sergilemek için motive edecektir.

Astlarınız, konuşmadaki güveninize ve iddialılığınıza saygı duyacaktır. Yakın akrabalarınıza gösterilen gerçek ilgi ve yardım için takdir ediliyorsunuz. Evlilik destekleyici olmaya devam edecek, ancak ego savaşlarından kaçınmalısınız. Omuzlarda kas rahatsızlığı ve ağrıları olası sağlık sorunları olarak karşımıza çıkıyor bu hafta. Kendinizi fazla yormamaya özen gösterin.

Eğer bir partneriniz varsa ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilir, ilişkinizi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Ya da sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz. Avukat olabilir, muhasebeci olabilir ya da iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz. Her şekilde karşıt burcunuzda gerçekleşen bu Dolunay, size destek olacak kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır.

Genişleyen çevreniz ve güç kazanacağınız pek çok ortamın içerisinden geçeceksiniz. Ancak manipülasyonlara karşı oldukça temkinli ve dikkatli olmanız önerilir. Parasal konularla, kariyerinizle ilgili yapacağınız atılımlar özellikle hafta sonuna doğru daha kazançlı ve fırsatlar size sunacak gibi görünüyor. Evlilik ve ilişkilerinizde önemli kadersel bir karar almak üzere olabilirsiniz.



Balık burç yorumları: Bu haftaki harcamalarınız tasarruflarınızı tüketecek boyuta gelebilir. Para söz konusu olduğunda bir bütçeye bağlı kalmanız ve gerektiğinde kısıtlama uygulamanız önerilir. Çok uluslu şirketler için veya uluslararası müşterilerle çalışanlar, mallarını satmak için müreffeh bir dönem beklemelidir.

Bu hafta kısa ama verimli seyahatler yapmanız gerekebilir. Akrabalar arasında anlaşmazlıklar yaşanabilir; yine de, her iki taraf da pozisyonlarını açıklamaya ve savunmaya çalışırsa, dostane bir şekilde çözülebilir. Abur cuburdan kaçınmak, sahip olabileceğiniz herhangi bir sindirim sorununa yardımcı olabilir.

Hafta sonuna doğru yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. İş ortamınızda kullanmak üzere yeni elektronik aletler alabilir, bilgisayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Sağlığınızla ile ilgili kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Sağlık, tedavi, diyet ve detoks programlarına başlamak için şahane bir döngünün içerisinden geçmektesiniz. Kendinize özel zaman ayırmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Hakkınızın yenildiği her türlü konuda artık güçleneceğiniz bir süreci yaşayacaksınız, özellikle iş ve kariyer alanınızda. Bu Dolunay ile birlikte yeni sözleşme ve teklifler, eğitim, satış, pazarlama alanında yeni iş alanları ve takım arkadaşlarıyla yol almak için gökyüzü sizi destekliyor olacak.



İndigo dergisi
 
X