30 ocak'ta adet oldum sonra çatlatma iğnesi oldum testimi yorumlar mısınız

Reglime 2 gün kaldı doktor da yap diyince gece kan verdim.Nasip artık cumartesi günü tekrar vereceğim katlanıyor mu takip edeceğim. Genelde 12 gün verilen beta değerleri iğne etkisinde en fazla 7-9 çıkıyor olarak gördüm . Bir umut var içimde ama bakalım Rabbim neyler :)

Ben 6 gün sonra verdim 21 çıktı ama işte dediğim gibi yalancı pozitif çıkma olasılığı varmış pazartesi 13 gün oluyor inşallah ikimiz de olumlu sonuçlar alırız

Ben korkudan bile idrar için iğne günü saymadan 10. Gün yapabildim.inşallah rabbim sağlıkla ilerletir

Ben de 2 yıl 2 ay oldu evliyim benimde gebelik oluşmadı bu ilk tedavim .32 yaşındayım .pco sendromu var eşimde herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür .peki sizin
Benim de eşimde sorun çıkmadı 4 ay önce HSG çektirdim sıkıntı çıkmadı pcos yokmuş bende ama yumurtalarım çok nazlıymış pek büyümüyorlar

Ben 6 gün sonra verdim 21 çıktı ama işte dediğim gibi yalancı pozitif çıkma olasılığı varmış pazartesi 13 gün oluyor inşallah ikimiz de olumlu sonuçlar alırız
Ya biz seninle aynı tarihlerdeyiz. Göğüs hassasiyetim biraz azaldı ama akıntım az az devam ediyor. Bende cumayı beklicem ama seninkini de çok merak ediyorum

Kızlar sanırım yok dimii elimde test var tekrar yapsammı?

Eklentiler

• IMG_20240228_160504.webp
    7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20240228_160412.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…