30 olmama az kaldı ve yalnız mı öleceğim korkusu başladı

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Öncelikle hiç evlilik hayali olan birisi olmadım. Ne gelinlik ne düğün... 30 a az bir zaman kala istemeden de olsa yanlız mı öleceğim korkusu sarmaya başladı beni. Özellikle söylüyorum elimde değil bu korkunun önüne geçmek. Etrafta buna yönelik şeyler söylenince iyice altüst etti olmaya başladım. Mesleğim var ama sürekli yaşlılığımda yalnız olmak korkusu sarıyor beni. Hiçbir evliliğin garantisi yok biliyorum ama tv yalnız başına öldü kimse farketmedi 1 hafta boyunca haberleri beni paronaya yaptı. Böyle korkulara kapılıp atlatan var mı. Elimde değil düşünmeden edemiyorum.

Öncelikle hiç evlilik hayali olan birisi olmadım. Ne gelinlik ne düğün... 30 a az bir zaman kala istemeden de olsa yanlız mı öleceğim korkusu sarmaya başladı beni. Özellikle söylüyorum elimde değil bu korkunun önüne geçmek. Etrafta buna yönelik şeyler söylenince iyice altüst etti olmaya başladım. Mesleğim var ama sürekli yaşlılığımda yalnız olmak korkusu sarıyor beni. Hiçbir evliliğin garantisi yok biliyorum ama tv yalnız başına öldü kimse farketmedi 1 hafta boyunca haberleri beni paronaya yaptı. Böyle korkulara kapılıp atlatan var mı. Elimde değil düşünmeden edemiyorum.
Arkadaşınız da mı yok sizin

Karşıma çıkanlarda bana uyan yoktu. Gayet sosyal bir hayatım var ama bu düşüncelerden kendimi alamıyorum
Bosversene. Daha cok gensın.30 ne ki.
Simdı cıkmamıstır ama bıgun cıkar.
Bunu dusunup dertsiz basına dert alip kendını uzme bence.

Cevrenizin ne soyledigini onemsemeyin. Evli olsaniz ve cocugunuz olsa onlarin hayatta kalacaginin bir garantisi yok. Bosanmayacaginizin da bir garantisi yok. Ozetle kimin ne yasacagini bilemeyiz. Bosuna kendinize dert edinmeyin.

Cevrenizin ne soyledigini onemsemeyin. Evli olsaniz ve cocugunuz olsa onlarin hayatta kalacaginin bir garantisi yok. Bosanmayacaginizin da bir garantisi yok. Ozetle kimin ne yasacagini bilemeyiz. Bosuna kendinize dert edinmeyin.
Hayatta herşey her an değişebilir

Evlenen arkadaşlarınız eminim çok mutlu olduklarını eşlerinin onları simarttiklarina şahit olup iç geçiriyorsunuz ama bilmiyorsunuzki çoğu evde kedi köpek gibiler
Keşke bekar olsaydım diyorum
Kuzum hayatını yaşa evlilik dead end yani bir çıkmaz sokak

İnanın ki ben de istemiyorum bunları düşünmeyi ama ister istemez aklıma saplanıyor.
Bosluktan. Gercekten.
Yanlıs anlama, derdın olsa su en son dusunecegın sey olurdu.
Bence bunu takmamak elinde. Saglıklıyım ailem saglıklı, ısım gucum var. Erkek mi? Daha zamanı gelmemistir, gelince o da olur desen olay kapanır.

Kırk sene evlı kalıp bes cocuk dogurup bakan buyuten ınsanlar da evlerinde tek basına ölüyor... Uc gun komsusu gormeyınce fark ediyor, evlatları fark etmiyor.
Evlenmek demek birlikte olucez anlamına gelmiyor.

İnsan ne zaman kafa dengini, ruh eşini bulursa o zaman evlenmeli. 30-35-40-70 veya 100 yaşında.
Sayıların hiçbir önemi yok.

Allahaşkına şu sayfadaki pek çok kadının derdine bakın. Evliler ama yalnızlar. Bir ilişki, bir evlilik içerisindeki yalnızlık o kadar zor ki. Erkeklere gereğinden fazla anlam yüklüyorsunuz. Evlilik yalnızlık probleminin garanti bir çözümü değil. Zihniyetinizi değiştirmeniz lazım.

Allahaşkına şu sayfadaki pek çok kadının derdine bakın. Evliler ama yalnızlar. Bir ilişki, bir evlilik içerisindeki yalnızlık o kadar zor ki. Erkeklere gereğinden fazla anlam yüklüyorsunuz. Evlilik yalnızlık probleminin garanti bir çözümü değil. Zihniyetinizi değiştirmeniz lazım.
Evet kesinlikle size katılıyorum. Çevremde bir sürü mutsuz evlilikte gördüm kadını aşağılamaktan başka bildiği olmayan erkekler.... yalnızlığın çok daha cazip geldiği oluyor böyle bir evliliktense. Doğru düşünmediğimin farkındayım. Bu düşünceden nasıl çıkarım diye görüş istememin sebebi de buydu.

Back
X