30 olmama az kaldı ve yalnız mı öleceğim korkusu başladı

Evlenen arkadaşlarınız eminim çok mutlu olduklarını eşlerinin onları simarttiklarina şahit olup iç geçiriyorsunuz ama bilmiyorsunuzki çoğu evde kedi köpek gibiler
Keşke bekar olsaydım diyorum
Kuzum hayatını yaşa evlilik dead end yani bir çıkmaz sokak
Evet bazen böyle de oluyor. Ne güzel eşi çocuğu var. Hayat standartı oturmuş diyorum. Mutsuz evlilikleri görünce de iyi ki bekarım diyorum 😄😄

Bosluktan. Gercekten.
Yanlıs anlama, derdın olsa su en son dusunecegın sey olurdu.
Bence bunu takmamak elinde. Saglıklıyım ailem saglıklı, ısım gucum var. Erkek mi? Daha zamanı gelmemistir, gelince o da olur desen olay kapanır.

Kırk sene evlı kalıp bes cocuk dogurup bakan buyuten ınsanlar da evlerinde tek basına ölüyor... Uc gun komsusu gormeyınce fark ediyor, evlatları fark etmiyor.
Evlenmek demek birlikte olucez anlamına gelmiyor.
Aslında işin ilginç kısmı boş vakti zor buluyorum. Ama bu düşünceler 30 a az kalmasıyla başladı. Depresyon mu nedir bilemedim

Öncelikle hiç evlilik hayali olan birisi olmadım. Ne gelinlik ne düğün... 30 a az bir zaman kala istemeden de olsa yanlız mı öleceğim korkusu sarmaya başladı beni. Özellikle söylüyorum elimde değil bu korkunun önüne geçmek. Etrafta buna yönelik şeyler söylenince iyice altüst etti olmaya başladım. Mesleğim var ama sürekli yaşlılığımda yalnız olmak korkusu sarıyor beni. Hiçbir evliliğin garantisi yok biliyorum ama tv yalnız başına öldü kimse farketmedi 1 hafta boyunca haberleri beni paronaya yaptı. Böyle korkulara kapılıp atlatan var mı. Elimde değil düşünmeden edemiyorum.
32 yaşında olup hic evlenmemis olmayı dilemek de vardi.Ayrica evlenince ille seni sarip sarmalayan biri olmuyor.Aksine sen yapiosun.Gece uyumadan evde bir tur atip her sey kontrol altında mi sen bakiyorsun.Bir tur daha atip üstleri acik mi sen bakiyorsun.Yataga giriosun yaninda yatanin üstü açık mi sen bakiyorsun.
Evlilik büyük sorumluluk kolay kolay da bunu paylaşan bulunmuo.Unutmadan depremde de beni kimse sarip sarmalamadi aksine cocuklarimi ve yaşlı komşumu resmen kucaklayip ben cikardim.Kiyamamm esimde aradi iyi misiniz dedi.Sonra vizzzz diye önümüzden geçti.Arkadasinin esi zemin katin balkondan atlamış korkudan ayagi burkulmus.Esimde arkadasini eşine yetistiriodu ee çocukları ve kendimi sarmak bana düştü haliyle.Evlilik baska tür bir yalnızlık bence

Bence en kötü durumların da bizi bir gün bulabileceğini kabullenmekle başlamalısınız. Evet yalnız ölebiliriz. 🤷🏻‍♀️

Üzgünüm ama aynı evde can düşmanı gibi yaşayan evlilikleri görünce insan bekarlığına dua ediyor. Sırf 30 saniye can vereceğim diye de 40 yıl çekilmez o kıl topalakları...

Gerçekten size arkadaş olacak bir eş bulursanız evlenin ama etim evde yalnız çürümesin diye evinizi bir leş ile paylaşmayın. Ömrünüze yazık.

Evet bazen böyle de oluyor. Ne güzel eşi çocuğu var. Hayat standartı oturmuş diyorum. Mutsuz evlilikleri görünce de iyi ki bekarım diyorum 😄😄
Önce kendinizi tanıyın eşten beklentilerinizi düşünün ki bence bir şey beklemeyin 🤣
Yalniz başınıza neden mutsuz oldugunuzu iyice dusunun her şeyi evli birine danışıp karşılaşabileceğiniz sorunlar ile nasıl basa cikabildiginizle ilgilenin , vaktiniz pek yokmuş mesela evlilik ekstra bir sorumluluk her gün yemek temizlik çocuk derken insan zamanla bıkıyor bunları tartıp acaba evliliğe kişilik olarak hazirmiyim buna kanaat getirin sonra doğru insan sizin için kim bu soruya cevaplar bulun ve o zaman karar verin evlilik öcü değil ama yanlış insanların evlilikleri yanlış gider
Önceki aklım olsa ehliyetimi alır işimi elime alır maddi olarak gücümü sağlar ruhsal anlamda cidden temiz olduğuma inandigimda evlenirdim
Benden bu cevap cıktı: )

Üzgünüm ama aynı evde can düşmanı gibi yaşayan evlilikleri görünce insan bekarlığına dua ediyor. Sırf 30 saniye can vereceğim diye de 40 yıl çekilmez o kıl topalakları...

Gerçekten size arkadaş olacak bir eş bulursanız evlenin ama etim evde yalnız çürümesin diye evinizi bir leş ile paylaşmayın. Ömrünüze yazık.
Çok doğru bir yaklaşım bu da

32 yaşında olup hic evlenmemis olmayı dilemek de vardi.Ayrica evlenince ille seni sarip sarmalayan biri olmuyor.Aksine sen yapiosun.Gece uyumadan evde bir tur atip her sey kontrol altında mi sen bakiyorsun.Bir tur daha atip üstleri acik mi sen bakiyorsun.Yataga giriosun yaninda yatanin üstü açık mi sen bakiyorsun.
Evlilik büyük sorumluluk kolay kolay da bunu paylaşan bulunmuo.Unutmadan depremde de beni kimse sarip sarmalamadi aksine cocuklarimi ve yaşlı komşumu resmen kucaklayip ben cikardim.Kiyamamm esimde aradi iyi misiniz dedi.Sonra vizzzz diye önümüzden geçti.Arkadasinin esi zemin katin balkondan atlamış korkudan ayagi burkulmus.Esimde arkadasini eşine yetistiriodu ee çocukları ve kendimi sarmak bana düştü haliyle.Evlilik baska tür bir yalnızlık bence
Çoook geçmiş olsun. Düşünmekten kendimi alamıyorum sadece. Belki buradan bir ili nasihat kendime getirir beni dedim

Çoook geçmiş olsun. Düşünmekten kendimi alamıyorum sadece. Belki buradan bir ili nasihat kendime getirir beni dedim
Evliliği kötü giden bir komşuna kahve içmeye git. Dönüşte evde parti yaparsın bekar olduğun için. Şahsen ben pazar günü tam olarak bunu yaşadım ve halime şükretmekten bitap düştüm..

Duygusal ihtiyaçlarını karşılayacak biri olmalı. Umut herzaman var, insanların karamsar sözleri etkilemesin.

Yalnız ölmekten değil, direkt ölmekten korkuyorum ben. Yalnız olup herşeyi yapabilirim ama ölüp hiçliğe karışmak çok korkutuyor beni.

Back
X