Dudak Makyajı 30 saniyede dolgun dudak!!kızlar bu ne yaa inanamayacaksınız

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
vakum gibi çekiyor dudakları.uzun süre kalıcılık sağladığını sanmıyorum.birde zaten kızın dudakları kalın.sonraki görüntü hoş değildi:)
eski bir kitapta olan buna benzeyen bir yöntem var;dudaklarını hafif aralayıp avucunun içine,baş parmağının altındaki dolgun kısma dayayıp kuvvetli şekilde 20-25 kere çek.dudakların dışa doğru olacak şekilde dayayacaksın.günde 2-3 kere tekrarla zamanlada etkisi oluyor:) ben çok yapmıyorum dudaklarımdan memnunum.ama faydası oluyor gerçekten.
birde ruj sürmeden önce nemlendirici kremle dudaklarını diş fırçası ile fırçala.oda hatlarını belirginleştiriyor.ben eski diş fırçamı kullanıyorum.:74:
en iyi sonucu önce egzersiz,sonra fırçalama ve en son dudak kalemi,ruj ile alırsın.sevgiler...:70:

dudakları ince olan bir bayan deneseydi eminim daha sempatik bir video olurdu. :9: içim kalktı resmen o kadar dolgun dudağı kim ister hiç hoş değildii :37:

Son düzenleme:
ben kalıcılığından ve sağlıklı olmasından şüpheliyim açıkçası birde çıkarır çıkarmaz sanki parlak bi dudak oldu montaj da var sanki kadın dudaklarını şişirtmiş ameliyat olmuş sonrasında fotoğraf çektirmiş gibi...

:18:

İğrendim. Böööyyykkk. Zaten kalın dudakları var, bu saçmalığı niye yapmış anlamadım. :24:

sanki sonrasında dudaklar söner ve eskisinden daha kötü olurmuş gibi bir his uyandırıyor..

yani bence de öyle olur gibi. nasıl yüze sürülen o fondöten, pudra... gibi makyaj malzemeleri sürülünce kusursuz yapıyor ama ilerleyen zamanlarda cildi mahfediyorsa bu da zamanla dudaklara zarar verir kötü yapar. :59: dudaklar bir dolgunlaşıp bir sönmekten ne yapacağını şaşırır :27:

doktorlar görse kesinlikle karşı çıkar.. cilde bilinçsizce vakum etkisi yaşatmak çok sakıncalı.. ki bu bayanda da iğrenç durmuş o dudaklar.. midem kalktı :51::86:

aşırı derecede sağlıksız ve tehlikeli bişey bu.dudakları vakumladıkça o şey dudak kan topluyor,dikkat edin bakın vakumlamadan önce dudak rengi açık renk vakumladıktan sonra mora dönüyor dudakları,çok sağlıksız saçma bi alet bence.:45:

kzılar hepiniz haklısınız son derece sağlıksız bi alet espiri olsun diye bende istiyom yazdım:1:aman kalsın kan toplanır dudakta yaa kangren bile eder

Back
X