• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Valla canım benim baya zor geçiyor idrar yolu enfeksiyonum da var ekstra zorlanıyorum. Dr a gidicem de burda ki hamiş arkadaşlar beta kaçken keseyi gördü onu merak ediyorum. Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım evet hamilelikte enfeksiyon zor oluyor bende vardı oğlumda çok zorlandım iyim bende şükür

Kızlar selamm 🫶🏻 bugün normalde regl günüm ama hiç agrım yok denecek kadar çok az bir kasık ağrısı yaşadım. Tuvalete test yapmaya gittiğimde cok az seffaf akinti ile birlikte kan geldi. Peçeteyle bir daha sildim bu sefer kahverengi bir leke geldi. Testimde silik cikti. Fotograf olarakta ekledim zaten. Reglim cok duzenlidir 28 gunde bir gelir ne erken ne gec ama bugun o azcik kanamadan sonra daha da gelmedi. Kasiga vuran sizlamalar bacagimada vurdu tabi. 4-5 aydir korunmuyoruz ve ilk defa basima boyle birsey geldi ve kafam karisti. Boyle birsey yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi aranizda? Hamile olabilir miyim sizce?
Baya belirgin çıkmış canım testin eğer elinde varsa yine yarın sabah tekrarla bence

Kızlar duphaston kullanan var mı bildiğim kadarıyla gebeyseniz tutunmasına değilseniz regl sökmeye yardımcı oluyo şuan benim durumda en mantıklı ilaç o sizce ne yapayım
Ben kullandım canım bi ara onun sıkıntı olacağını sanmıyorum bence de iç varsa zaten tutunmasına yardımcı olur yoksa reglin gelir her iki anlamda da iyi bir ilaç

Ben kullandım canım bi ara onun sıkıntı olacağını sanmıyorum bence de iç varsa zaten tutunmasına yardımcı olur yoksa reglin gelir her iki anlamda da iyi bir ilaç
Bugün bi tık daha fazla gibi kanamam ama hala sökülmüyor test te yaptım negatif çıktı kistten dolayı böyle oluyor hsg de regl ı etkilermiş öyle okudum soğan suyu kekik suyu içtim tık yok kafayı yiycem artık 🙄

Bugün bi tık daha fazla gibi kanamam ama hala sökülmüyor test te yaptım negatif çıktı kistten dolayı böyle oluyor hsg de regl ı etkilermiş öyle okudum soğan suyu kekik suyu içtim tık yok kafayı yiycem artık 🙄
Sen düşünüp stres yaptıkça da sökülmez biraz rahatlat kendini. Bende de bir ara öyle oldu. İnt de adet sökülsün diye egzersizler var tavsiye ederim onları yaparak sökülmüştü adetim

Canım sen inositole ne zaman başladın belli bi günü vs var mı ben yarın başlıycam da sorun olur mu
Yok kuzum sorun olmaz. Önce ki adetime 10 gün falan vardı. Bir kutu kullandım adet gördüm. Adetliyken de kullanmaya devam ettim bu ay hamile kaldım zaten. Sana da şifa olsun İnşallah hangisini aldın

Back
X