- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 11
- Konu Sahibi tombikanne533
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok erken test yapmışsın sabret biraz 3.gün embriyosu için ben early predictor test almıştım onu dene istersenArkadaşlar merhaba 3.gün embriyo transferi oldum 30 temmuzda.5 ağustosta kan verdim 1.20 bugün idrar testi yaptım saatler sonra böyle çıktı sizce kuruma mı ?
Arkadaşlar merhaba 3.gün embriyo transferi oldum 30 temmuzda.5 ağustosta kan verdim 1.20 bugün idrar testi yaptım saatler sonra böyle çıktı sizce kuruma mı ?
12 ağustos kan testi günüm çok istediğim için acele ettim evetCanım cok erken test yapmışsın sabret biraz 3.gün embriyosu için ben early predictor test almıştım onu dene istersen
12 ağustos kan günüm.bebetime artık çarşamba kan veririm ama negatif benceKan tahlili günün ne zaman canım ?
test hangi marka güvenilir mi başka markayla tekrarla istersen gönlün rahat olsun. İnşallah pozitifle sonuçlanır Amin![]()
3. Gün embriyosu 7. Gün kanda çıkmazArkadaşlar merhaba 3.gün embriyo transferi oldum 30 temmuzda.5 ağustosta kan verdim 1.20 bugün idrar testi yaptım saatler sonra böyle çıktı sizce kuruma mı ?
Belki ufakta olsa bir degerle ögrenirim dedim ama çıkmadı.idrar testi sizce negatifmi3. Gün embriyosu 7. Gün kanda çıkmaz8. Gün ve sonrasında kan vermeniz gerekiyor. Erken yapmışsınız.
İşte o ufakta olsa değeri anca 8. Günde öğrenebilirsiniz :) size örnekler vereyim kıyas edin. Hepsi 3. Gün embriyosuBelki ufakta olsa bir degerle ögrenirim dedim ama çıkmadı.idrar testi sizce negatifmi
İnşallah çarşamba pozitif olur 2.transferim bu. İlki 6.gün aa idi negatif.bu 3.gün 8 hücreli dedi bakalım nasipse olur.cevabınız için teşekkür ederimİşte o ufakta olsa değeri anca 8. Günde öğrenebilirsiniz :) size örnekler vereyim kıyas edin. Hepsi 3. Gün embriyosu
Bir arkadaş 8. Günde verdi 10.75 çıktı
Bir arkadaş 11. Günde verdi 40 çıktı.
3. Gün embriyosunda değerler çok düşük çıkıyor. Ben testlere güvenmiyorum ya![]()
Benim de 27 Temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldu.Sanki burada daha net
Ağzınız bal yesin hadi inşallah test günüm yarın.Beklerim artık yarınıBenim de 27 Temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldu.
T+6’da dayanamayıp test yaptırdım. 0,26 geldi.
Haliyle artış olacak mı diye t+9’da verdim. 15 geldi. 15 geldiğinde erken gebelik testinde çıkmadı.
13. Gün değer 102 geldi onda bile silik çizgi vardı. Buraya göre var görünüyor. İnşallah test doğru sonuç veriyordur. En iyisi sabah acilden kan verin![]()
Üzülme demek anlamsız biliyorum ama demek ki doğru zaman değilmiş. Pes etme, istediğin sonuca elbet ulaşacaksınMaalesef negatif arkadaşlar
Maalesef negatif arkadaşlar
İnşallah çok teşekkür ederimÜzülme demek anlamsız biliyorum ama demek ki doğru zaman değilmiş. Pes etme, istediğin sonuca elbet ulaşacaksın![]()
Teşekkür ederim şükür 1 kızım var 7 yaşında doğal yolla oldu.Ama bu 2.tüp bebek denememdi.kızımdan sonra dogal yolla olmadi hoş tüpte olmadıÜzüldüm canımRabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
Allahtan ümit kesilmez en doğru zaman da mucizeni gönderecektir Rabbim
![]()
Teşekkür ederim şükür 1 kızım var 7 yaşında doğal yolla oldu.Ama bu 2.tüp bebek denememdi.kızımdan sonra dogal yolla olmadi hoş tüpte olmadı
Merhaba belirtiniz var mıydı?Maalesef negatif arkadaşlar