30 uma günler kala..

mutlugibiyimsanki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
29
26
88
Yıllardır haberdar olup ara ara forumları okuyup vakit geçirdiğim bu siteye üye olacağımı hiç düşünmezdim, ama aklımdan geçirmeyipte başıma gelen her olay gibi; işte geldim burdayım :) İtiraf etmeliyim ki; daha önce bu siteye girme amacım, benim o an bulunduğum sıkıntılardan çok daha fazlasını yaşayanları görüp bencilce bir teselli bulup, halime şükretmeye çalışmaktı. Şimdi burda olma sebebine gelince.. Her yıl yeni umutlarla girdiğim yeni yaşıma sayılı günler kaldı. Ve bu yıl ilk kez bu kadar beklentisiz ve tamamen boşvermiş bir şekilde karşılayacağım kendisini :) Umut etmenin ve beklemenin en çok da hayal kırıklıklarına uğramış olmanın verdiği bir yorgunluğun sonucu bu sanırım.. Bekleme moduna alınmış gibi sanki uzun bir süredir hayatım. Hayat öylece akıp geçiyor ve ben kıyısında bekliyormuşum gibi sıranın bana geleceği günü.. Evet tam anlamıyla bu.. Sıranın bana gelmesini bekliyorum.. Şunu yaşadım bunu yaşadım diye anlatmayacağım şimdi burda (bi ara kesin onuda yazarım ama içimi dökmek için :D), ruhsal olarak sıkıntılı dönemlerden geçip atlatan pek çok kadın var aranızda biliyorum ve varlığınız bana güç veriyo, umut vadediyo:) İyi ki varsınız.. Belki bir gün bende burda yazdıklarıma bakıp, iyi ki bütün bunları yaşamışım ve iyi ki gelip geçmiş hayatımdan tüm o insanlar derim.. İşte bunun için burdayım :))

En guzel yaşlar 30lar bence, insan daha bilincli oluyor hayata dair derslerini almis oluyor, kendini kesfetmis oluyor🎁

Bence de 30 yaş gibisi yok. Kendini ve ne istediğini biliyorsun. Benim kendimi en güzel en feminen hissettiğim zamanlar
Evet çevremdeki herkeste aynı şeyi söylüyo ve bugüne kadar yaşla ilgilide hiç öyle takıntılarım falanda olmamıştı.. Aslına bakarsanız bende şuan kendimi daha iyi tanıdığımı, ne istediğimi bildiğimi ve en önemliside kendimi daha çok sevmeyi öğrenebilidğimi düşünüyorum. Bir yanımda hala çocuk ama sanki; kırılgan, şefkate muhtaç..

En guzel yaşlar 30lar bence, insan daha bilincli oluyor hayata dair derslerini almis oluyor, kendini kesfetmis oluyor🎁

kesinlikle..20 li yaşlarda aldığım kararları uygulamazken 30 umda uyguluyorum aldığım kararın arkasında duruyorum ve bu çok hoşuma gidiyor

Ben de 30 yaklaştım sayılır. Ve 20 li yaşlarımdan kalan sadece sınav... Bir yere varamadım. Ne sevildim biri tarafından anlatacak güzel bir aşk hikayem oldu ne de verdiğim emeklerin karşılığını aldım. Seni çok iyi anlıyorum , bazen anlatacak kelime bulamıyorum , aramıyorum da o kadar yorgunum ki dua bile etmeye mecalim kalmamış. O kadar çok dua ettim ki şimdiye kadar. Ama şimdiki yaşımı o kadar seviyorum ki... Mesela şu an ki olgunluğum ve kişiliğimle 20 yaşımda olsaydım mükemmel olurdu. Dizlerime vuruyorum keşke keşke... Ama içimi burkan çok şey var. Çok şükür diyorum yine de . Keşkelerim çok mesela. Ama şu an dışarı çıkınca bile güçlü hissediyorum kendimi , eski korkaklığım yok . Sen de 30 dan korkma , yeni aşklar yeni başlangıçlar , hayırlı ve seni çok mutlu eden yaşama sevinci veren gelişmelerin olur inşallah :)

Benim de 30uma günler kaldı. Hayatimin hicbir döneminde boyle mutsuz, özgüvensiz, boslukta, kararsız ve ne yapacağını bileme durumda olmamistim. Hem yaş almak hem hicbir şeyin hakkini verememek cok zor. Ah ne vardi suan 19 20 yaslarinda olup her seyi degistirsem. Her seyi.. 😖

Yıllardır haberdar olup ara ara forumları okuyup vakit geçirdiğim bu siteye üye olacağımı hiç düşünmezdim, ama aklımdan geçirmeyipte başıma gelen her olay gibi; işte geldim burdayım :) İtiraf etmeliyim ki; daha önce bu siteye girme amacım, benim o an bulunduğum sıkıntılardan çok daha fazlasını yaşayanları görüp bencilce bir teselli bulup, halime şükretmeye çalışmaktı. Şimdi burda olma sebebine gelince.. Her yıl yeni umutlarla girdiğim yeni yaşıma sayılı günler kaldı. Ve bu yıl ilk kez bu kadar beklentisiz ve tamamen boşvermiş bir şekilde karşılayacağım kendisini :) Umut etmenin ve beklemenin en çok da hayal kırıklıklarına uğramış olmanın verdiği bir yorgunluğun sonucu bu sanırım.. Bekleme moduna alınmış gibi sanki uzun bir süredir hayatım. Hayat öylece akıp geçiyor ve ben kıyısında bekliyormuşum gibi sıranın bana geleceği günü.. Evet tam anlamıyla bu.. Sıranın bana gelmesini bekliyorum.. Şunu yaşadım bunu yaşadım diye anlatmayacağım şimdi burda (bi ara kesin onuda yazarım ama içimi dökmek için :KK70:), ruhsal olarak sıkıntılı dönemlerden geçip atlatan pek çok kadın var aranızda biliyorum ve varlığınız bana güç veriyo, umut vadediyo:) İyi ki varsınız.. Belki bir gün bende burda yazdıklarıma bakıp, iyi ki bütün bunları yaşamışım ve iyi ki gelip geçmiş hayatımdan tüm o insanlar derim.. İşte bunun için burdayım :))
30 larrr 30 larr, 30lar güzel ama kötü olan benimgibi 30ların sonlarına yaklaşmöaakkk, keşke bu aklımla 20lerimde olsaydım

Yıllardır haberdar olup ara ara forumları okuyup vakit geçirdiğim bu siteye üye olacağımı hiç düşünmezdim, ama aklımdan geçirmeyipte başıma gelen her olay gibi; işte geldim burdayım :) İtiraf etmeliyim ki; daha önce bu siteye girme amacım, benim o an bulunduğum sıkıntılardan çok daha fazlasını yaşayanları görüp bencilce bir teselli bulup, halime şükretmeye çalışmaktı. Şimdi burda olma sebebine gelince.. Her yıl yeni umutlarla girdiğim yeni yaşıma sayılı günler kaldı. Ve bu yıl ilk kez bu kadar beklentisiz ve tamamen boşvermiş bir şekilde karşılayacağım kendisini :) Umut etmenin ve beklemenin en çok da hayal kırıklıklarına uğramış olmanın verdiği bir yorgunluğun sonucu bu sanırım.. Bekleme moduna alınmış gibi sanki uzun bir süredir hayatım. Hayat öylece akıp geçiyor ve ben kıyısında bekliyormuşum gibi sıranın bana geleceği günü.. Evet tam anlamıyla bu.. Sıranın bana gelmesini bekliyorum.. Şunu yaşadım bunu yaşadım diye anlatmayacağım şimdi burda (bi ara kesin onuda yazarım ama içimi dökmek için :KK70:), ruhsal olarak sıkıntılı dönemlerden geçip atlatan pek çok kadın var aranızda biliyorum ve varlığınız bana güç veriyo, umut vadediyo:) İyi ki varsınız.. Belki bir gün bende burda yazdıklarıma bakıp, iyi ki bütün bunları yaşamışım ve iyi ki gelip geçmiş hayatımdan tüm o insanlar derim.. İşte bunun için burdayım :))
büyüyorsunuz olgunlaşıyorsunuz sadece bu.herşeye anlam yüklemeyin hayat bu.Bu yazdiklarini düşünmeli 10 sene oldu 10 sene önceki bana yazıyorum şuan.

Benim de 30uma günler kaldı. Hayatimin hicbir döneminde boyle mutsuz, özgüvensiz, boslukta, kararsız ve ne yapacağını bileme durumda olmamistim. Hem yaş almak hem hicbir şeyin hakkini verememek cok zor. Ah ne vardi suan 19 20 yaslarinda olup her seyi degistirsem. Her seyi.. 😖
Bende en çok bunun için üzülüyorum işte, hakkını veremeden yaşamışım gibi.. Ama buna üzülmeyi bırakıp gelecek günleri dolu dolu yaşamak gerek bununda farkındayım. Ne diyelim; hayat bundan sonra hep iyi ki dediğimiz güzellikler çıkarır umarım karşımıza 💕💕

30 yas ve sonrasi ya gecmisin pismanliklariyla yurumek ve kabul etmektir ya da sukurlerle ilerlemektir.Cunku 30lar tam anlamiyla olgunluk pembe dunyadan gercek dunyaya acilmis bir kapidir.

Back
X