• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 una gelip HAYATTAN ÜMİDİ KALMAYAN VARMI? VARSA DERTLEŞEK

bilmiyorum aranızda benim gibi olan var mı? eğer varsa bunu nasıl çözdüler merak ediyorum. Ben 30 yaşındayım 4 yıllık iletişim fakultesini bitirdim malesef içi hayatıma satış ile başladıgım için o şekilde devam etmek zorunda kaldım.Şu an inşaat firmasında satışta çalışıyorum Evet bu yaşıma kadar farkedememişim ama ben satış işinden nefret ediyorum. çok mutsuzum. Yani hayattan çok mutsuzum ama galiba ana nedeni sevmediğim işi yapmak. Zor bir patron ve sıkıcı satışlar arada muhasebe.. Demek istediğim şu ki benim gibi olan var mı diye sormamın sebebi şu. Bu yaşa gelip meslek değiştiren var mı? burda size ne yardımcı oldu? benim en büyük sıkıntım neyi istediğimi bilmiyorum ama neyi istemediğimi iyi biliyorum.. Ama ne yapacağım nerde çalışırım ben nasıl başarılı olurum bilmiyorum.. inanın ne yapacağım bilmiyorum belki aranızda benim gibiler varsa yol gösterir..

Allah anlina ne yazdiysa o olur. Bu hayattan soguma ibadet et nitekim ahir hayata bos gitmek olmuyor. Aski sevgiyi dusun tabi ama en cok ahiretini dusun canim kardesim.

inan aşk sevgi lüks benim için burda yazmak istemiyorum ama şukadarını söylim dertlerimi tekbaşıma sırtlanmaktan yoruldum ben heyecandan aşktan çok yol arkadaşı hayat arkadaşı istiyorum yalnız kalmak istemiyorum. ibadet olmasa zaten sığınacak bi kapımız olmazki yaradana açıyoruz derdimizi allahım önce sağlık versin bugün moralim çok kötü dua istiyorum sizden

hoş geldin canım umarım bizim kadar umutsuz değilsindir sen hiç bi konuda:21:

yok canım ya dönem dönem moralim bozulsada bir saat falan sürüyor umutsuzluğum,sonra iş güç devam,hakkımızda hayırlısı olsun.
benim en çok kızdığım nokta etrfatki insanlrın neden evlenmiyorsun sorusu,bi gün birini tersliycem ama kime denk gelicek bilmiyorum:)

yok canım ya dönem dönem moralim bozulsada bir saat falan sürüyor umutsuzluğum,sonra iş güç devam,hakkımızda hayırlısı olsun.
benim en çok kızdığım nokta etrfatki insanlrın neden evlenmiyorsun sorusu,bi gün birini tersliycem ama kime denk gelicek bilmiyorum:)

bana neler demiyolar anlatsam senin bile sinirin bozulcağına inanıyorum hatta arkadaşım dostum sandığın insanların bile tutupta kalabalık ortamlarda laf sokması alay edercesine konuşmasıda cabası :50: bunu yapan insanlarda gerçi bigün kocacığım benim diye gezinip öbür gün kocaya bela okuyan insanlar resmen insanın ağzına laf veriyolar sen evlendinde başın göğemi erdi neden ağlıyosu desem ben kötü olurum kesin :30:

bana neler demiyolar anlatsam senin bile sinirin bozulcağına inanıyorum hatta arkadaşım dostum sandığın insanların bile tutupta kalabalık ortamlarda laf sokması alay edercesine konuşmasıda cabası :50: bunu yapan insanlarda gerçi bigün kocacığım benim diye gezinip öbür gün kocaya bela okuyan insanlar resmen insanın ağzına laf veriyolar sen evlendinde başın göğemi erdi neden ağlıyosu desem ben kötü olurum kesin :30:

hiç takma canım boşver,bizim toplumuzda sanki herkes aynı stnadartlarda yaşayacak düşüncesi var,sanki evlenmeinin yaşı var,okumanın yaşı var ,giyinmenin yaşı var, tarzı davranıyorlar,herkesin kaderi yaşadıkları farklıdır,allah herşeyin hayırlısı versin..
kimse bana laf sokamıyo pek,işten güçten kimseyi gördüğüm yok zaten!

hiç takma canım boşver,bizim toplumuzda sanki herkes aynı stnadartlarda yaşayacak düşüncesi var,sanki evlenmeinin yaşı var,okumanın yaşı var ,giyinmenin yaşı var, tarzı davranıyorlar,herkesin kaderi yaşadıkları farklıdır,allah herşeyin hayırlısı versin..
kimse bana laf sokamıyo pek,işten güçten kimseyi gördüğüm yok zaten!

benide kırk yılda bir görüyolar ve direk bu muhabbete giriyolar nasılsın bile demeden demekki biriktirip bi anda boşaltıyolar içlerini bana:9::9::9: ne sıkıntılarımız var bide böyle lafını sözünü bilmeyen insanların dengesizliğinden yoruluyosun. ama böyle diyenleri bi bakımada anlayabiliyorum çünkü onlr için koca demek baba evinde görmediği para yaşayamadığı rahatlık demek bi arkadaş yazmış alt yorumlarda kocayla level atlıyolar diye koca onlar için sırtını dayayacağı sağlam bi kapı demek oyüzden böyle konuşmaları normal gibi o zihniyete göre

bilmiyorum aranızda benim gibi olan var mı? eğer varsa bunu nasıl çözdüler merak ediyorum. Ben 30 yaşındayım 4 yıllık iletişim fakultesini bitirdim malesef içi hayatıma satış ile başladıgım için o şekilde devam etmek zorunda kaldım.Şu an inşaat firmasında satışta çalışıyorum Evet bu yaşıma kadar farkedememişim ama ben satış işinden nefret ediyorum. çok mutsuzum. Yani hayattan çok mutsuzum ama galiba ana nedeni sevmediğim işi yapmak. Zor bir patron ve sıkıcı satışlar arada muhasebe.. Demek istediğim şu ki benim gibi olan var mı diye sormamın sebebi şu. Bu yaşa gelip meslek değiştiren var mı? burda size ne yardımcı oldu? benim en büyük sıkıntım neyi istediğimi bilmiyorum ama neyi istemediğimi iyi biliyorum.. Ama ne yapacağım nerde çalışırım ben nasıl başarılı olurum bilmiyorum.. inanın ne yapacağım bilmiyorum belki aranızda benim gibiler varsa yol gösterir..

olmaz mı. bende çözemedim. çalıştığım yerden hiç memnun değilim. bişeyden anlamayıp illa benim dediğim olacak diyen bi müdürümüz var. hergünü zehir ediyor bize. sayesinde sevdiğim işimden de soğudum çalışmak istemiyorum. tek istediğim bi an önce işden ayrılmak. :26:

30 una azkaldı bu yaşlara kadar hiç beklediğim olmadı ne aşk yaşadım,ne bir sevgilim oldu ,beklentiler beklentiler ,üniversite kazanırım olur dedik olmadı,hele bi okul bitsin dedik olmadı,mesleğimi elime alayım dedım aldım fakat gene olmadı sonuç evde kaldım.yahu insan sevilmek istiyor,sıcak bir kol kanat gerecek birini istiyor nezaman olacak diye bekleye bekleye birde bakmışım yaşlanıcam.Sonuç olarak artık kimseyi beklemiyorum ...ne kısmetsizmişim vaybe.:5:

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar nasip etsin neyi var ciddi bişeymi? hastalık insanıçaresiz hissettiirir iyi bilirim çok boğuştum o işlerle allah hastalıkla sınamasın. inşallah bundan sonra gülersini ama insanın kaderi değişmiyo galiba dimi:50:
Tesekkur ederim.iyilesek deniliyo ama ben bir turlu tatmin olamiyorum..
Bizim buralarda bir soz vardir;
Insanin ustune gunes bir defa dogmazsa bir daha dogmazmis..
umitsiz olmak istemiyorum ama hep bu soz aklima geliyo.
ayrica evli olup,size aman canim evlenince ne oluyo sanki gez toz keyfine bak diyenlere de ha s..tir ordan diyin.
Ay sinirlerim bozuldu kusura bakmayin..
siz sadece Allah'tan hayirlisini isteyin..
cunku ben israrla cocuk istemistim.hayirlisi olsun,rabbim in takdiri neyse o olsun demedim galiba :(

23 yaşındayım, aynı şeyleri hissediyordum. Umudum hala var küçük de olsa. Tevekkül edip rahatlıyorum. Tavsiye ederim.

Hayattan soğudum neden olmuyo hiçbişey neden ben benmi başaramadım... çok mutsuzum artık yarınlara dair ümidim hevesim hayalim hiçbişey kalmadı içimde sadece acı var burukluk var hayal bile kuramıyorum. benim gibi hiçbir istediğini başaramayan hayattan bıkıp bezen hayal bile kuramayan varmı? uzatttım sanırım kusura bakmayın ama içim acıyo artık bu saatten sonra iflah olurmuyum telafisi olurmu bu sıkıntının dertleşelim lütfen

yanliz degilsin tek farkimiz yaslarimiz belkide ama tek degilsin...

Aman o meyveler aci aciii:))
cocuk sahibi olmak= sisman bir donem+ hamilelik catlaklari + uykusuz geceler + cocuktan dolayi sosyal hayatin bitmesi
Bosverin cocugu babayi

dediğiniz gibi anne olmak acıysa neden onca insan anne olmak için olmadık sıkıntılara göğüs geriyo ve günde en az 20 tane topikte hamile kalmak için paylaşım yapılıyo neden sizce herkesmi yanlış yolda:50:
herşeyin tabiki sıkıntısı var sonu güzel olacaksa katlanıyoruz her zorluğa allah her emeğimizin karşılığını hayırlısıyla versin

bu gece inşallah hayırlı kapılar açılır bize allah başta sağlık huzur versin birbirimize bu gecede dua edelim :21:

kandiliniz mübare olsun inş.sıkıntılarımız gider bu gece dualarla birlikte huzurlu mutlu sağlıklı günlere inş.:16:

amin canım hep birlikte inşallah:21:
hayırlı eş isteme duası vardı tv de hocadan duyup yazmıştım sizede yazacam inşallah hayırlısıyla verir allah gönlümüzdekini

Back
X