30 undan sonra erkeklerin cimrileşmesi?

benceeee.
bulustunuz diyelim yine kafeyemi dedi lokantaya gidelim hep cay cay olmuyo birlikte birde yemek yiyelim diyin sonra guzel caniniz ne isterse soyleyin tatlisina kadar onada bi cay diyin :rapci:

1 aylık bir ilişkide adam aç mısın diye sormuş daha ne yapsın, kadınlar bazen yemek yemez dışarda evde birşeyler yapayım hafif olsun diye adam öyle sanmış olabilir
Erkekler bence çok düz, ben açım yemek yemeye gidelim de o zaman
Bende 31 yaşındayım sevgilim bazen sen kesin yemek yemedin doğru söyle diyince ağzına vurasım geliyor sanane be annem misin diye ama gülümsüyorum(yemek yemeyi ihmal ettiğimi biliyor o yüzden yoksa fazla düşünceli değil bazen kahvaltıyla gün geçiriyorum)

Genelde size katılırdım ama buna katılmıyorum.

Birlikte dışarı çıkmışız, ne yapacağımıza birlikte karar vermemiz gerekiyor. Mesela hesap ödemek ya da ısmarlamak değil zaten. Yemek yiyelim demesi gerekiyor . Yoksa konu sahibi illaki alır yer.

Mesele adam düşüncesiz mi cimri mi yoksa görgüsüz mü onu tespit etmek.
Sorun şu: birlikte karar vermek için soruluyor (ki buluşmadan önce konuşulup aç gel seni şuraya götüreceğim denilebilir orası ayrı mevzu) aç mısın birşeyler yiyelim mi deniliyor. Birlikte karar vereceğin kişi ben aç değilim diyor. Diyoruz ki teklife ya evet açım desin ya da o söylemeden açsa ben acıktım gidelim bir yerlere desin. Böyle düşünerek hesap yaparak acaba şöyle mi böyle mi demeyle nasıl tanıyacak adamı?

Bir daha sorarsa evet sabah kahvaltı da yapmamıştım, birşeyler yesek iyi olur deyin. Yemeğe gittiğinizde de hesabı siz ödeyip, bu güne kadar hesapları hep sen ödedin bu seferlik de benden deyin, belki anlar.

O sormadan sen söyle, biraz acıktım menüye tekrar bakalım, ya da şuraya gidelim de. Her şeyi neden erkeklerden bekliyoruz ki. Açlık çok insani bir duygu çok da anlam yüklememek gerekir diye düşünüyorum.

merhabalar sevgili hanımlar. 1 aydır gorustugum biri var.gorucu usulu tanistik.(malesef) yani aileler vasıtasi ile. kendisi 33 yasinda ben de 31 yasindayim. kendisi ile hafta sonlari gorusebiliyoruz.( o da ben de cok yogun oldugumuz icin) ve ogleden sonralari bulusuyoruz. 2-3 saat oturuyoruz bi pastane veya kafede. saat 17. yi buluyor. kahvalti ile geldigim icin acikiyorum dogal olarak. yemege davet etmesini bekliyorum ama kendisi gorusmelerde bana "ac misin" diyor. (üstelemiyor) o kadar kaba bir soru ki bana gore. yemege cikarmak isteyen biri "hadi yemege gidelim" der oyle degil mi? pastanede otururken menüye bakmiyor bile. çay iciyoruz sadece.yedigim ictgim umrumda degil ama hareketleri sinirime dokundu. maddi durumu iyi, mali musavir. ayrica yemege gitseydik asla kendi hesabimi ona odetmezdim.bu hafta sonu yine bulusucaz. ve yine bana ac misin diye sordugunda ne desem kizlar? biraz laf sokmak istiyorum.
Cimrilikten değil bence o odunluktan. Rahat olun pastanede de ne istiyorsanız sipariş edin tavrına bakın. Tanımak için sonuçta bu görüşmeler. Ve kalkınca yemek ısmarlayayım sana demek bencede mantıklı:KK48:

Bir komşumuz simiti parmağında döndürüp alın size döner diye çocuklarına yedirirdi.o geldi aklıma.

Ac misin sorusuna evet ya da hayir diye cevap veririm yani
Hatta adamin cimri olup olmadigini ogreneceksek veririm yemek siparisimi sonra bakarim suratina ne yapiyor diye. Cimriyse zaten ödü patlar hesap ustune kalacak diye

Aç değilsen bile kuru kuru çaymı içilir mide mahvolur
Açmısın diye soru sorulmaz nezaketen uslup olarak çok görgüsüzce
Burda konu açıldı yemeğin parasını istedi diye
Cimrinin önde gideni hiç bakma kaç
Vizyonsuz kaba hödük birisi

cekinmeyin evet acıktım diyin
Cafeye falan gidince kahve soyleyin,cay istemeyin. Kendinizden ödün vermeyin.
Erkek arkadasim tanistigimiz ilk gunden beri genelde 'pericim ac misin' der. Acsam acim derim,toksam yok biseyler içelim derim. Ac misin diyor olusunu hic problem etmemistim.
Profilinizdeki yazı tam da konuyla örtüşmüş :KK45:

Evden geliyorsanız tok olduğunuzu düşünüyor olabilir. Bir dahaki sefere acıktığınızı belirtip tepkisine bakın. Ya da çayın yanına kurabiye falan mı söylesek acıkmaya başladım ben deyin. Yemek yemeyi teklif eder bence bu durumda.

Yahu isyerinde filan tanimadigimiz cok samimi olmadigimiz insanlara bile cok aciktim icim kiyildi filan diyoruz oturup aohbet ettigim adama neden diyemeyeyim:)

Ama ben de normalde sabah kahvalti edersem gun icinde hicbisey yemem.aklima bile gelmez. O da dusunememis olabilir

Samimiyet yoksa görüşme,evet açım diyemiyorsan o adama onunla zaten görüşmemelisin. Samimiyet çok güzel bir şey. Kendiniz olun doğal olunn

Back
X