Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun şu: birlikte karar vermek için soruluyor (ki buluşmadan önce konuşulup aç gel seni şuraya götüreceğim denilebilir orası ayrı mevzu) aç mısın birşeyler yiyelim mi deniliyor. Birlikte karar vereceğin kişi ben aç değilim diyor. Diyoruz ki teklife ya evet açım desin ya da o söylemeden açsa ben acıktım gidelim bir yerlere desin. Böyle düşünerek hesap yaparak acaba şöyle mi böyle mi demeyle nasıl tanıyacak adamı?Genelde size katılırdım ama buna katılmıyorum.
Birlikte dışarı çıkmışız, ne yapacağımıza birlikte karar vermemiz gerekiyor. Mesela hesap ödemek ya da ısmarlamak değil zaten. Yemek yiyelim demesi gerekiyor . Yoksa konu sahibi illaki alır yer.
Mesele adam düşüncesiz mi cimri mi yoksa görgüsüz mü onu tespit etmek.
Cimrilikten değil bence o odunluktan. Rahat olun pastanede de ne istiyorsanız sipariş edin tavrına bakın. Tanımak için sonuçta bu görüşmeler. Ve kalkınca yemek ısmarlayayım sana demek bencede mantıklımerhabalar sevgili hanımlar. 1 aydır gorustugum biri var.gorucu usulu tanistik.(malesef) yani aileler vasıtasi ile. kendisi 33 yasinda ben de 31 yasindayim. kendisi ile hafta sonlari gorusebiliyoruz.( o da ben de cok yogun oldugumuz icin) ve ogleden sonralari bulusuyoruz. 2-3 saat oturuyoruz bi pastane veya kafede. saat 17. yi buluyor. kahvalti ile geldigim icin acikiyorum dogal olarak. yemege davet etmesini bekliyorum ama kendisi gorusmelerde bana "ac misin" diyor. (üstelemiyor) o kadar kaba bir soru ki bana gore. yemege cikarmak isteyen biri "hadi yemege gidelim" der oyle degil mi? pastanede otururken menüye bakmiyor bile. çay iciyoruz sadece.yedigim ictgim umrumda degil ama hareketleri sinirime dokundu. maddi durumu iyi, mali musavir. ayrica yemege gitseydik asla kendi hesabimi ona odetmezdim.bu hafta sonu yine bulusucaz. ve yine bana ac misin diye sordugunda ne desem kizlar? biraz laf sokmak istiyorum.
Profilinizdeki yazı tam da konuyla örtüşmüşcekinmeyin evet acıktım diyin
Cafeye falan gidince kahve soyleyin,cay istemeyin. Kendinizden ödün vermeyin.
Erkek arkadasim tanistigimiz ilk gunden beri genelde 'pericim ac misin' der. Acsam acim derim,toksam yok biseyler içelim derim. Ac misin diyor olusunu hic problem etmemistim.
ahahahahah üyelerden biri de diyor ki "siz profilinize yazmışsınız madem açtınız su verince yemek ver deseydiniz" asjsjjdhjd umarım siz de böyle anlamamışsınızdırProfilinizdeki yazı tam da konuyla örtüşmüş![]()
Yerinizde olsam,bu adama,
zaman ve enerji harcamazdım.