Merhaba hanımlar, cok sevdigim bir arkadasim var, benden kucuktur yas olarak, 30 yasinda ve bekar...Birine cok kanı kaynamış cok seviyor ama bu kisi 46 yasinda. Ben ilk basta cok buyuk sana gore dedim ama anlatinca olabilir dedim sanki...Sonra ben de tanistim ve de gordum ki arkadasimdan bile daha canli, daha hayat dolu, 46 yasinda gibi degil de cok daha genc bir ruha sahip...Cok esprili, cok neseli biriymis meger..Hayat dolu bi insan yani, benle arkadasim daha agir kaldik onun yanında acikcasi.
Peki hanımlar arkadasimin da kafasinda hep su soru var bu yas farki ilerde sorun olur mu diye, cunku adam 60 yasina gelince arkadasim arkadasim 44 olacak henuz...Yani cocuk meselesini felan da dusunursek, cok mantikli gelmiyor ama sevgi iste...Siz ne dusunuyorsunuz
Peki hanımlar arkadasimin da kafasinda hep su soru var bu yas farki ilerde sorun olur mu diye, cunku adam 60 yasina gelince arkadasim arkadasim 44 olacak henuz...Yani cocuk meselesini felan da dusunursek, cok mantikli gelmiyor ama sevgi iste...Siz ne dusunuyorsunuz