• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş krizi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecosia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ailem o zaman bana destek olmadı şimdi de gideceksen git kiranı öderiz seni geçindiririz iş bul istifa et canınından kıymetli mi diyor ama o işi bulamıyorum. sıfırdan başlamayı göze alıyorum ama yok her kapı kapanıyor. bugün farkettim kafamda saçkıran var. kaynana istemeden bende kompleks oluştırdu sanırım ailemi de suçluyprum içten içe zamanında benim istanbula taşınmama engel olmasalardı bu adamla tanışmaz ve onu sevmezdim. şimdi adli tatil ama ileride haftada 1 2 denk geleceğiz kesin. bizi tanıştıran insanlardan nefret ediyorum. ve aldığım her büyük karardan pişman plduğum için bundan da olmaktan korluyorum
İş başvurularına dönüş mü alamıyorsun. Tecrübe mi bekliyorlar. istanbulda bilgisayar mühendisliği okumuşsun mutlaka iş bulursun diye düşünüyorum.

İş başvurularına dönüş mü alamıyorsun. Tecrübe mi bekliyorlar. istanbulda bilgisayar mühendisliği okumuşsun mutlaka iş bulursun diye düşünüyorum.
dönüş alıyorum case study sınav vs yüzyüze mülakat bi yerde tıkanıyor ve sonu yok

Geçmiş konunuzda nişanlınızın annesini susturması gerektiğini söylemiştim, bunu yapamadıysa isabet olmuş. Detaylara hakim değilim fakat öyle bir aileden kurtuldunuz diyebilirim.
Tabii ki sizden şu an bu açıdan bakmanızı beklemek güç. Evlilik yolundan dönmek, nişan atmak kolay değil. Şu an içinde bulunduğunuz buhran dolayısıyla bunu göremeyebilirsiniz fakat ileride eminim ki fark edeceksiniz.
Diğer konularda ise iş, ev, araba sahibi olmanız hayli güzel şeylerken, bardağın boş tarafına odaklanmış durumdasınız. Yani elinizdekilerin farkındasınız fakat kıymet bilmek yerine kusur arıyorsunuz. Üst üste gelen durumların psikolojik etkileri olarak kendinizi derin bir buhrana çekmeye çalışıyorsunuz.
Yapmak istediğiniz şeyler için hiçbir zaman geç değil, hala yapabilecek durumdasınız. Bugün olmaz yarın olur her şeyin bir vakti vardır. Olmasını istediklerinizi olana kadar olduğunuz durumdan en fazla faydayı sağlamaya çalışmalısınız. Bu yolda da size bir profesyonel destek tavsiye ederim. Terapi iyi gelecektir.
Umarım her şey gönlünüzce olur.

aslında ben çok sevilerek büyüdüm anne babam cidden sevdi dedem ve babaannem üst kattaydı her dediğimi yaptılar dedem beni sırtında gezdirdi psikoloğa da gittim psikiyatra da. yani kız kardeşimi kıskanmayayım diye onu bile yanımda sevmezlermiş babaannemin dedemin de kardeşleri aynı köydeydi anneannemlerde. herkes beni çok severdi hala öyle. ilk torunum ve biraz bıcır bıcır bi kız çocuğuydum haliyle herkes beni severdi. bu neden böyle bilmiyorum hayatımda ilk kez biri beni sevmedi. ama kilolu çocuk olmak beni çok etkiledi bence hala geçmiyor. o zaman da şişman olduğum için kendimi layık görmüyordum hiçbir şeye. şimdi de mesleğiö beni kilo gibi tetikliyor
Ex kv mi bu kişi? Çünkü nişanlınız sizi seviyordu

Sizin durumunuzu biliyorum. Şu an nişan atma olayı sonrası zorlanıyorsunuz bence. Her şeyi takıyor ve umutsuzluk hissediyorsunuz. Kendinize dikkat edin sağlık her şeyden önemli. Zamanla hepsinin şu anki etkisinin azalacağını ve bu başlıkta yazdığınız çoğu şeye şimdiki kadar takılmayacağınızı düşünüyorum.

Sizin durumunuzu biliyorum. Şu an nişan atma olayı sonrası zorlanıyorsunuz bence. Her şeyi takıyor ve umutsuzluk hissediyorsunuz. Kendinize dikkat edin sağlık her şeyden önemli. Zamanla hepsinin şu anki etkisinin azalacağını ve bu başlıkta yazdığınız çoğu şeye şimdiki kadar takılmayacağınızı düşünüyorum.
evet malesef gel gitlerim çok kafamda

Back
X