- 10 Ocak 2025
- 328
- 135
- 18
- 33
- Konu Sahibi puantiyelicorap
görünce anılarım depreşti..bekarken bebek cildi denilen cilt tipine sahiptim evlendim hamile kaldım sorunlar başladı o kadar kötü oldu ki yüzüm sivilcelerle kaplı bir yüz kaşınıyor yaraya dönüyordu...aynaya bakamaz olmuştum..doktor doktor gezdim tabi...sonuç yok..4-5 yıl böyle gezdim..sonra kendine gel dedim ve doğal maskelerle başladım...aleoverasından tutun kiline kadar...her akşam düzenli şekilde yaptım. asidik hiç bir doğal madde kullanmadım..daha kötü yapıyor...sabah akşam kükürtlü sabunlarla yıkadım benim cildim yağlı...yağlı nemlendirici de kullanmadım...
cilt tipinize göre herşeyin en iyisini seçmelisiniz..sivilceler zamanla yok oldu..sonra izler için hemen kendime uygun serum ve kremlerden kombin yaptım..bunu yaparken de cildime zarar verenler oldu..her cildin kabul ettiği içerikler var..şimdi o kadar değişti ki yüzüm bazen inanamıyorum..bir kaç gün yüzümle ilgilenmesem bir yerlerden fırtlıyor sivilceler
bizim gibilerin ciltleri aşırı ilgi istiyor bence ..tonik ve özellikle lorealin sütünü önermiyorum eskisi gibi değil ürünleri..ben garnier ve nivea ile uyum sağladım..cildim yağlı olduğu için jel olan nemlendiricilerden kullanıyorum..
cilt tipinize göre herşeyin en iyisini seçmelisiniz..sivilceler zamanla yok oldu..sonra izler için hemen kendime uygun serum ve kremlerden kombin yaptım..bunu yaparken de cildime zarar verenler oldu..her cildin kabul ettiği içerikler var..şimdi o kadar değişti ki yüzüm bazen inanamıyorum..bir kaç gün yüzümle ilgilenmesem bir yerlerden fırtlıyor sivilceler