30 yas üstü bekarlar?

Evli,mutsuz ve 2 çocuklu olarak size özendim, keşke ben de sizin durumunuzda olsaydim
Bende evli iki çocuklu ve kafaaa olarak cokkk yorulmuş 35 yasında bir kadın olarak en keyifli zamanlarım. Evde herkes uyuyunca oturup bir kahve guzel bir film açıp izlemek. Ancakkk yarısında uykum gelmezse 😄

İnşâAllah hepimizin karşısına beraber yaşamaktan ve yaşlanmaktan mutluluk duyabileceğiniz kişi çıkar.. Bazen çok garip yalnız olduğum için mutlu oluyorum bazende tüm arkadaşlarım en azından bir düzenlerini kurdu diyorum tabii evlenmek için evlenmek değil kasettiğim..
Kız clovee clovee hiç komik değil yaaa :oops:

Aynen insallah, ne kadar oldu ayrilali? Benim karsima cikti birileri ama bana uygun kisiler degildi, ben de evlenmis olmak icin evlenmem, gerekirse yalniz kalirim.
Yaklaşık 1 ay oldu benim çok yeni, kesinlikle öyle tabiki

Iyi aksamlar kizlar, aramizda 30 yas üstü hic evlenmemis ya da evlenip bosanmis arkadaslar var mi? Ben bir kere evlendim bosandim, daha sonra kendime yeni bir hayat kurdum, yalniz yasiyorum, cevremde benim gibi olan arkadasim yok. Hepsi cuma aksamini ve haftasonunu esiyle, erkek arkadasiyla geciriyor. Böyle günlerde daha da yalniz hissediyorum, haftaici tek basima cikip bir seyler yapiyorum ama haftasonu cikmayi sevmiyorum, disarda insanlari aileleriyle, sevdikleriyle görünce daha da üzülüyorum. Sizler napiyorsunuz, biraz dertleselim iyi hissetmiyorum bugün:KK43: Kendime pizza siparis ettim, belki bir film bakarim, burada takilirim. Siz kendinizi yalniz hissediyor musunuz? zamaninizi nasil geciriyorsunuz haftasonlar? Hayatima birini almak istiyorum ama olmuyor olmuyor, cikmiyor karsima öyle biri..
Çevremde evli olup yalnız hisseden bir ton insan var. Kocaları gelır dırek ya ayrı odaya çekilir ya da kahveye gider. Erkek olarak eşimin çok arkadaşı var. Biri 40 yaşında kız bulamıyor, biri 35 yaşında.. Eşimin eskı çalıştıgı yerde çogu erkek 30 üzeri ve bekar. Evlı az vardı. 30 dan sonrası diye bırsey yok. Bence yalnızlıgınızın kıymetını bılın. İleride illakı bırı karsınıza cıkar. Acele etmeyın.

Benim bekar halimsin♥️ az evvel okudun sanırım benzer bir konudaki cevabımı, o yüzden tekrar edip seni sıkmak istemem🌺 Bekarlik ve yalnizlik gunlerimde güzel bir film, pizza ve dondurma bozuk olan moralime hep iyi gelmiştir🤍 istersen sana film onerebilirim, ne tür seversin🦋
O kadar yalnizim ki bir cok filmi diziyi izledim, artik zevk vermiyor. Eski Türk filmlerine sardim Kemal Sunalìn Sabaniye filmini izledim biraz öne:=)

Çevremde evli olup yalnız hisseden bir ton insan var. Kocaları gelır dırek ya ayrı odaya çekilir ya da kahveye gider. Erkek olarak eşimin çok arkadaşı var. Biri 40 yaşında kız bulamıyor, biri 35 yaşında.. Eşimin eskı çalıştıgı yerde çogu erkek 30 üzeri ve bekar. Evlı az vardı. 30 dan sonrası diye bırsey yok. Bence yalnızlıgınızın kıymetını bılın. İleride illakı bırı karsınıza cıkar. Acele etmeyın.
Bebekte istedigim icin biyolojik olarakta gec kalmaktan korkuyorum( Tabi hic belli olmaz biliyorum)

ne.....x de çok güzel diziler filmler var.şabaniye de izleme yahu artık :KK53:
Niye ki cok zevkliydi:) O platformdan izliyorum dizileri zaten, bir süre sonra konular ayni gibi gelmeye basliyor. You... dan ilgimi ceken konularda videolar izliyorum bu aralar.

Ben evliyim ama kapıdan şunu söylemeye geldim sonra hemen çıkıcam :KK48:
Toplum bize çoğu konuda kendimizi eksik hissettiriyor. Ben dört yıldır evliyim 33 yaşımdayım. Çocuğumun olmadığını duyanlar hemen :KK61: bu moda geçip sırt sıvazlamaya başlıyorlar.Bu tür şeylere karşı ciddi duyarsızımdır ama söyylene söyylene son birkaç aydır lan geç kaldım galiba:KK57: duygusuna girdim. Yalnız olduğunu yalnız hissettiğini düşünen insanlar teselli adı altında sana bu duyguyu tekrar tekrar hissettiriyor olabilir. Şu an california da yaşıyor olsaydık bunları konuşur muyduk? Sanmıyorum.
Evet yasadigimiz cografyayla cok alakali, hergün akrabalarda ki yasitlarimin cocugu evliligi falan konusuldugu icin, kendimi gec kalmis hissediyorum. Kariyer yaptim o kadar bir aferin diyen olmadi:)

Merhaba ben de 23 yaşında evlenmiş boşanmaya çalışan, bekar hisseden bir kadınım. Gelecek günleri bekliyorum. Genelde aileme ait yazlıkta yalnız kalıyorum sıkıldığım çok oluyor. Merkeze inip 2 tur atıyorum. Bazen ona da üşeniyorum :110:
Arkadaşlarım sevgililerinden bahsediyor, şu ara zaten evlenen evlenene benim durumum tam zıttı. İş bulmaya çalışıyorum.

Merhaba ben de 23 yaşında evlenmiş boşanmaya çalışan, bekar hisseden bir kadınım. Gelecek günleri bekliyorum. Genelde aileme ait yazlıkta yalnız kalıyorum sıkıldığım çok oluyor. Merkeze inip 2 tur atıyorum. Bazen ona da üşeniyorum :110:
Arkadaşlarım sevgilileri sen bahsediyor, şu ara zaten evlenen evlenene benim durumum tam zıttı. İş bulmaya çalışıyorum.
Hayirlisi olsun sizin icin daha cok gencsiniz. Ben de insallah Eylülde ise baslicam belki farkli bir ortmamim olur yeni insanlar tanirim. Insallah siz de en kisa zamanda bulursunuz is, oyalanarak daha kolay atlatirsiniz. Ben bosanirken de cevremde evlenenler vardi cok kötü hissetmistim, anliyorum sizi

yanlizlik Allaha mahsus derler.. bencede oyle.. hani kafana gore yasa ne guzel bekarlik denir..ama bi sure sonra insan yedigi peynir ekmegi bile paylsmak istiyor. Haklisin yani.. ama yinede yanlis bir beraberlikten/ evlilikte daha iyidir boyle
Olmak. Insallah karsina seni seven seninde sevebilecegin anlasabilecegin biri cikar.

Kısa süre önce boşanmış, 30’a yakın sayılabilecek bir yaşta biri olarak çok yalnız, ümitsiz, mutsuz bir sürecin tam ortasındayım. Yazlık evdeyim, el ele gördüğün her çift gözlerimi doldurmaya yetiyor. Benimle yakın zamanda evlenen çiftleri gördükçe içim parçalanıyor. Çok kötü bir evlilikti ama özlüyorum yinede. Sürekli kötü senaryolar kurup korkutuyorum kendimi. Eski eşim evlenecek çoluk çocuk sahibi olacak ben ise yalnız yaşlanacağım filan düşünüp iyice kahrediyorum kendimi. Evliliğim kötü anlarla dolu olmasına rağmen ufak tefek güzel anıları yaşatıyorum aklımda, kötü olmasının sebebini de kendimde buluyorum. Başarısız hissediyorum kendimi. Sürekli yalnız kalma ihtiyacı hissediyorum. Kimse yanımda olmasın o 1 yıllık evlilik sürecini düşünüp durayım diyorum. Sürekli o zamanları aklımda yaşayıp duruyorum. Bazen kendime hak verip çoğu zamanda kendimi suçluyorum. Sonrabir bakıyorum akşam olmuş. Kısacıkta olsa belki bir gün ummadığım kadar mutlu olurum diye umutlanıyorum. Sonra bitiyor bir gün daha… Yalnız değilsin diye yazmak istedim.

31 yaşındayım hiç evlenmedim taliplerimi bekliyorsdfgg saka saka is ariyorum, tasindigimiz yerde kafa dengi kimse yok yalniz takiliyorum. Tam boyle bi seyler olacak derken olmadi benim de hevesim kacti. Insan birine yogun bir seyler hissettigi zaman birakiyor beni de soguttular acikcasi. Hayat bu ne olacagi hic belli olmaz. Umarim cok cok sevecegin biri cikar karsina🙏🏻

Back
X