kırmızı ile belirttiğim cümleyi kurabiliyorsanız.. hele ki dediğiniz gibi yaşıyorsanız, heykeli dikilecek insanlardansınız benim gözümde..
ister bakire, ister değil; ama bunu kendi için yapan ; yapmayan kadına saygım sonsuz..
bahsettiğiniz gibi sadece cinsellikte değil her konuda kendimizi bir erkeğe mallamış yaşıyoruz. önce baba, abi sonra koca,nişanlı, en sonunda da erkek evlat...
önce biz olabilsek keşke..
soyadlarını taşıdığımız erkeklerin kişiliklerini, kararlarını,felsefelerini de taşımasak..[/QUOT
Merhaba catharsis, eğer profilinde yazdığı gibi sen de yönetmensen, benim meslektaşım sayılırsn.evet o yazdığım cümlenin arkasındayım ve öyle yaşıyorum, bu bencillik değil, işe sadece cinsellik açısından bakmadığımı da fark ettiğin için ayrıca sağol, aileme gereken önemi verirken kendimi mutlaka durup dinliyorum.İnsan kendini tanımlarken isminin önüne ne kadar çok sıfat getirebilirse o kadar mutlu olur, şöyle bir örnek vereyim: kendini anne ve eş olarak tanımlayan bir kadın, gün gelir bir şey olup da anne ve eş olamazsa, kendisini değersiz hisseder. Aile kavramı sahip olabildiğimiz en önemli şey ama bunun yanına da başka şeyler koymamız gerek diye düşünüyorum, bunu da en iyi insanın kendisi bilir.Biraz konu dışına çıktım, bakire olup olmamanın bu konuyla bir ilgisi yok.Senin de dediğin gibi ne hissediyorsan onu yapmak lazım.Son yazdığın cümle çok çok doğru başka ne denir ki...