• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaşında olup gelişmemiş insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suan sana gercekten aciyorum :)))) yaptigim yorumla isaretledigim kutucukla ne meslege sahip oldugumu mu ogrendin. Ben copcude olabilirim ama sen kimsin ??? Nesin yani kisilik bozuklugu tasiyan tirivirisin. bir sirkette çalışan 3 bayanin oldugu bir holding olamaz herhalde ;) kendini suan milyon kere ovsen, yaptığın uslubunla burdaki cogu bayanin gozunde zerre degerin yok. Ben senin gibiler icin hayatta sinirlenmem. Reelde gorsem elimin tersi ile iterim selam bile veremezsin. Kaldi ki klavyeden mi sinirlenicem sana :D

Suan sana gercekten aciyorum :)))) yaptigim yorumla isaretledigim kutucukla ne meslege sahip oldugumu mu ogrendin. Ben copcude olabilirim ama sen kimsin ??? Nesin yani kisilik bozuklugu tasiyan tirivirisin. bir sirkette çalışan 3 bayanin oldugu bir holding olamaz herhalde :KK66: kendini suan milyon kere ovsen, yaptığın uslubunla burdaki cogu bayanin gozunde zerre degerin yok. Ben senin gibiler icin hayatta sinirlenmem. Reelde gorsem elimin tersi ile iterim selam bile veremezsin. Kaldi ki klavyeden mi sinirlenicem sana :KK70:
Belli bellii cevap vermek için klavye basında nöbet tutuyorsun.. Ya bi git allasen önlisans mezunu muhasebeciymiş.aynı bu kız gibi sekretersindir kendini muhasebeci.sanarlar genelde hahhajaj eziksin kızım vallahi
. Yada kimi kandırmaya calısıp da farklı işaretliyosun durumunu o da tartışılır havlama artık zira g.tümde değilsin

Suan sana gercekten aciyorum :)))) yaptigim yorumla isaretledigim kutucukla ne meslege sahip oldugumu mu ogrendin. Ben copcude olabilirim ama sen kimsin ??? Nesin yani kisilik bozuklugu tasiyan tirivirisin. bir sirkette çalışan 3 bayanin oldugu bir holding olamaz herhalde :KK66: kendini suan milyon kere ovsen, yaptığın uslubunla burdaki cogu bayanin gozunde zerre degerin yok. Ben senin gibiler icin hayatta sinirlenmem. Reelde gorsem elimin tersi ile iterim selam bile veremezsin. Kaldi ki klavyeden mi sinirlenicem sana :KK70:

Bak bak azıcık sinir edince nasılda içindeki mahalle.karısı cıkmıs çingene varoş senii git ötede oyna:KK47:

Bu tipler her işyerinde olur. Ancak sen uslubuna tavrına bir çeki düzen ver. Hiç hoş değil. Bu şekilde rahatlıkla bütün iş arkadaşlarını sana düşman edebilir.

Sen tedavi ol zira okuduğunu anlamama sorunun var
Daha önceki konularına göz attım kendin yazmışsin takıntılarım var diye. Konunda da somut bir şey yok belki de hepsi takjntindan ileri geliyor. Mesleğinden dolayı insanlari aşağılaman hiç hoş değil. Her meslek degerlidir

Daha önceki konularına göz attım kendin yazmışsin takıntılarım var diye. Konunda da somut bir şey yok belki de hepsi takjntindan ileri geliyor. Mesleğinden dolayı insanlari aşağılaman hiç hoş değil. Her meslek degerlidir
Tatlım bak sonraki mesajlara somut delilleri de anlattım kızla ilgili.. Takıntılı olabilirim ama herseyi de ona yormayın burda birsürü insan psikolojik tedavi görüyordur mesela bu sekilde yaklaşmak cok saçma o zaman o insanları kaideye almayalım böyle sey mi.olur

Tatlım bak sonraki mesajlara somut delilleri de anlattım kızla ilgili.. Takıntılı olabilirim ama herseyi de ona yormayın burda birsürü insan psikolojik tedavi görüyordur mesela bu sekilde yaklaşmak cok saçma o zaman o insanları kaideye almayalım böyle sey mi.olur
İlk mesajına ve son sayfaya baktım. Son mesajlarında aşağılayıcı bir sürü şey yazmız sin bunda senle ilgili olumsuz yargı olustuyor. Tedavi önerisinde bulunduğumda git sen tedavi ol diyerek.üslubunu bozuyorsun. Tedavi önerisini hakaret olarak anlıyorsun. Bu işin eğitimini alan biri olarak öneriydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X