• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yasindaki ergen = ben

nereden bilsin insanlar duvarların ses geçirdiğini
belki benim de sesim gidiyordur bilmiyorum ama sesim gidecek diye kendimi kısıtlayacak değilim
O da sizin tercihiniz, ben utanirdim, bazen iki üç kere orgazm olurum hiç çığlık atmadim daha,belki de benim cahilligim tam olarak hangi durumlarda çığlık atılır 🤭

O da sizin tercihiniz, ben utanirdim, bazen iki üç kere orgazm olurum hiç çığlık atmadim daha,belki de benim cahilligim tam olarak hangi durumlarda çığlık atılır 🤭
cahillik değil utanmak da sizin tercihiniz sonuçta... ben sadece utanmıyorlar mu demenize takıldım. sanki illegal bir şey yapıyorlarmış gibi.
belki de umursamıyorlar

cahillik değil utanmak da sizin tercihiniz sonuçta... ben sadece utanmıyorlar mu demenize takıldım. sanki illegal bir şey yapıyorlarmış gibi.
belki de umursamıyorlar
O evde yaşadıklarına göre duvarların ses geçirdiğini biliyorlardir sex dışı başka seslerden,bizim evler ses gecirmiyor olmasına rağmen ben pencereyi kapatırım komşulara ses gitmesin diye kaldı ki çığlık atmamama rağmen

O evde yaşadıklarına göre duvarların ses geçirdiğini biliyorlardir sex dışı başka seslerden,bizim evler ses gecirmiyor olmasına rağmen ben pencereyi kapatırım komşulara ses gitmesin diye kaldı ki çığlık atmamama rağmen
dediğim gibi o da sizin tercihiniz. toplum olarak kendimizi baskılamaya alışmışız ve bu yapılmadığında hemen ayıp deniyor her şeye.

Hos degil insanlarin bu denli özeline sahit olmak.
Ama paylasimli bir alanda yasiyorsunuz. Bir nevi bu insanla ayni cati altindasiniz. Insanlarin dogal ihtiyaclarindan rahatsiz olmaya hakkiniz yok.

Sahit olmak istemiyorsaniz mustakil ev tercih edebilirsiniz, veya en azinda sagdan soldan kusatilmak yerine katta tek daire olan yerler tercih edin.

Apartman hayati biraz soyle bir sey; uyguna gelsin diye ayni arsayi paylasip üst üste, ic ice yasiyoruz. Bu yuzden hastasi olup inleyen de olacak, sevisen de olacak, bebegi olup aglayan da olacak. Her türlü sey olacak. Gülü seven dikenine katlanacak.

Cinsellik tiksinilecek bir sey de degildir

Back
X