30 yaşındayım 8 yumurta oluştu 😞

Heavenpera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
464
362
103
33
Merhaba kızlar daha önce açtığım konulara 2 dış gebelik yaşadığmı yazmıştım sağ tüpüm alındı bu süreçte yorulduğum için daha fazla doğal yolla denemeyip, bir cesaretle tüp bebeğe başladım gonalf vuruluyorum dün kontrlm vardı 8 yumurta oluşmuş doktorum şaşırdı 30 yaşında 8 yumurta olması az dedi bide hormon testlerimde iyiydi şaşırdık haliyle moralimde bozuldu birde yumurtalardan biri kist olmuş birtanede kistim oldu yani tedaviyi iptalmi edelim devam mı edelim arasında çok kaldık ama Rabbimin izniyle devam ediyorum benim gibi durumlar yaşayan oldu mu aranızda?

canım onca ıgne kullanmıssın suan tedavını ıptal etmen mantıklı olmaz bence,
hem bu işler amh degerıne vs bakmıyor ,sayıyada bakmıyor onemlı olan saglıklı yumurtayı bulmak ve sana evlat olması o yuzden moralını hıc bozma,
burda 1 embrıyosu olup sonradan onunla gebe kalanlar var,
bırde benım gıbı embrıyo sayısı iyi ama ılk gebelıkte mol gebelık yaşayıp kurtaj olup, sonraki transfer ıcın gun beklenler de :)
tamamen nasip bu işler .

Merhaba benim en son tedavimde reglimin 3. günü gittiğimde hiç yumurtam yoktu. İlaç kullandım tekrar kontrole gittim yine yumurtam yoktu. Doktor ve ben pes etmedik. 4 gün sonra ki kontrolde 1 tane yumurtam görüldü. Büyüdü toplandı döllendi ve iyi kalite olarak 3. günü donduruldu. Bence tedavinizi iptal etmeyin. 8 yumurta gayet güzel

Canım çok geçmiş olsun teşekkür ederim cevabın için. Doğru diyorsun ama modum düştü bir an herşeyi bırakasım geldi öyle bir ruh haline girdim eşimde devam edelim ddi ediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı. Rabbim sana bana tüm isteyenlere sağlıklı evlat nasip etsin bu süreçte fazla yıpranmadan inşallah

Canımmm teşekkür ederim cevabın için. İnşallah transferinde başarılı olur bebişlerimize kavuşuruz inşallah Rabbimin izniyle

8 yumurta az değil ki

Canım doktorum hormon değerlerime ve yaşıma göre 15 20 bekliyordum senden dedi zaten doktor moralimi bozdu çok böyle umutsuz konuşması
Doktor da bi garipmiş benim yengemin de bir tüpü alındı diğerinden de sadece 3 tane büyüdü,önemli olan sayısı değil kalitesi 1 tane kaliteli embriyonuz olsa yeter inşallah sağlıkla kavuşun bebeklerinize

Çok teşekkür ederim canım benim Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlı evlat nasip etsin inşallah. 8 az değilki demeniz bile beni çok sevindirdi umutlandırdı Allah razı olsun canım

doktor garip degil amh degeri iyi olan birinden daha fazla yumurta beklenir . Heavenpera nasipse 1 yumurta bile yetiyor zaten insallah olumlu olur

O kadar emek verdin tedavi iptal edilirmi hiç 8 yumurta az değilki. 8 taneden 1 tane sağlıklı yumurta çıksa yeter zaten

8 yumurta gayet iyi
Pkos olanlarda 20 30 cikiyor
Cok yumurta olmasi onemli degil kaliteli 1 yumurta yeter sonucta
Sizi boyle demoralize eden doktorla devam etmeyi bir daha dusunun
Yok senden daha cok bekliyordum falan
Millet 1 yumurta bulmaya ugrasiyor
Doktor dedigin stres yaratmamasi lazim
Cik.. sevmedim doktoru

Ama daha kontrole gitmiş,opuya kadar yükselebilir sayı,ayrıca gonal f kaç kaç vurdu acaba oda önemli düşük dozda vurduysa da az oluşmuş olabilir
150 ünite vuruldum 8 tane olacağını bilseydim takviye ve daha yüksek ünitede vurdururdum ddi yani hormon değerime göre riske atmış gibi geldi bana bilemedim

Ya bide ağladım bide hiç bilmediğim bir süreç 8 olması çok kötü bşy sandım ağladım doktor ağlarken bile hiç bşy demedi üzüldü oda nss bir durumun içinde kaldım tuhaftı ya

150 ünite vuruldum 8 tane olacağını bilseydim takviye ve daha yüksek ünitede vurdururdum ddi yani hormon değerime göre riske atmış gibi geldi bana bilemedim
Ama işte her doktor da bir değil bazısı az doz veriyor kaliteli olsun az olsun diye,bazısı yüksek doz veriyor çok çok yumurta çıksın ihtimaller artsın diye,dediğim gibi önemli olan sağlıklı embriyolar olması güzel düşünün güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…