30 yaşını geçmiş erkekler neden evlenmek istemiyor?

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
96
36
Ankara
çevremde çok rastlıyor,duyuyorum 30'unu geçmiş erkekler evliliğe hiç sıcak bakmıyor. Sorumluluk alamıycaklarını,kalıcı bi ilişki istemediklerini,yalnız yaşamak istediklerini söylüyorlar. Onları bu hale getiren ne anlamış değilim. Maddiyat desem bir çoğunun işi gücü var hayatı yerine oturmuş.

çevremde çok rastlıyor,duyuyorum 30'unu geçmiş erkekler evliliğe hiç sıcak bakmıyor. Sorumluluk alamıycaklarını,kalıcı bi ilişki istemediklerini,yalnız yaşamak istediklerini söylüyorlar. Onları bu hale getiren ne anlamış değilim. Maddiyat desem bir çoğunun işi gücü var hayatı yerine oturmuş.

Rayına oturttukları hayatlarını kadın dırdırıyla(?) heba etmek istememeleriymiş.

Kendi hayatını kurmuş, düzen oturtmuş bir erkek ne yapsın evliliği?
Ki, çoğu bu yaş grubundaki erkek kadınlarla ciddi ilişkilerden bile kaçarlar bırakın evlenmeyi...
Hak vermiyor değilim, yaşım 30 a doğru emin adımlarla ilerlerken bir erkek ve bir kadının aynı evi paylaşmasının ve büyük bir uyum içinde evliliği sürdürmesinin büyük bir delilik olduğuna inancım fazlalaşmaya başladı. :9:

bence çoğu kendilerine güvensizlikten, tek kadına bağlanmaktan korkuyorlar. nasılsa bir sürü kız var. bir süre birlikte yaşarlar. sonra başka kız hoşuna gider öbürüne geçiş yapar. adamlar alışmış. gözleri doymuyor.:47::47::47::113::113:

Özgürlükleri kısıtlancağı için evliliğe sıcak bakmıyorlar bence...

Aslında erkekler tam aksine 30lu yaşlarında kafalarına dank eder de evlenirler ama genelleme bir yana bir erkek aşık olursa 20sinde de evlenir bence, zannettiğimiz gibi kuralları yok onların bu konuda, biz yazıyoruz bunları hep :9:

Benim akrabalarımdan biri 35 yaşlarında ve hala bekar. Ablası ve annesi evlendirmeye çalışıyor ama o reddediyor sürekli. Aşık olmam gerekiyor, aşk olmadan evlenmem diyor :)

Fakat evliliği yürütebilir mi bilmem. Çünkü konuştuğumuz da ben kendime hergün 2 saat ayırmak isterim. Kıskançlığa, kısıtlamaya gelemem. Bunu hangi kadın kabul eder ki demişti. Çocuk olduktan sonra daha zor. Çocuğun ağlamasına dayanabilir miyim bilmiyorum, ben yüksek sesle müzik dinlemek, resim kurslarına gitmek, seyahat etmek istiyorum. Şimdiki sosyal yaşantımdan vazgeçmem. Hadi çocuk yokken tamam ama çocuk olunca eşim illa ki evde duracak, beni tek göndermek istemeyecek. Bende buna gelemem demişti.

Evlenmek istememeyi illa ki bir nedene mi bağlamalıyız, karakteri evlilik kurmuna müsait değildir evlenmez ki bence gözleri fel fecir okuyan özgürlüğüne fazlaca düşkün tipler evlenmesin

Sorumluluk almak zor geliyo olsa gerek..
Bir kişiye bağlı kalmak işlerine gelmiyo olabilir..
Tuzları kurudur.

keske hepsi böyle akilli olsa
sorumluluk almak istemeyen yalniz yasamak isteyen kalici iliski istemeyen adam evlenmesin zaten bu sorun degil
sorun olan böyle adamin evlenmesi bence..

Herkes evlenmek zorunda değil ki
30 mu 40 mı genellemeniz her neyse .. Kaç yaşında olursa olsun ADAM olmamışlarsa evlenmesinler zaten..

Zaten erkeklere bi ön yargım vardı , şu forumu okuduktan sonra hepten beter oldum :27:

Kimse evlenmek için evlenmesin.. Sorumluluk alamam, birden çok kadını idare ederim mantığında ki tipler hele nikah dairelerinin önünden geçmesinler tamam mı :6:

Erkek neden mi evlenmek istemez.:28:
İşte bana göre nedenleri :3:

-Uzun süre yani bi ömür tek kadına bağlı kalmayı beceremeyecek başaramayacaktır ....
-Sorumluluk sahibi olmaktan korkuyordur...
-Hazır hissetmiyordur maddi manevi açıdan...
-Özgürlük daha fazla hoşuna gidiyodur...
-Gay dir :ssz:

Öyle bir genelleme olduğunu düşünmüyorum ama nedense erkekler ewlilikte bütün
yükün kadında oldugunun farkında değiller sanırım.Nesi zor ki erkek için ewliliğin?

:) yanıtlıyorum, partner bulma olasılıkları daha çok olduğu için
30 yaş altı erkek güven vermediğinden genellikle kadınlar ciddiyet olacaksa yaklaşıyor ve bir takım sıkıntılara göğüs geriyor
ancak 30 yaş üstünde durum tam tersi güven uyandıran bu erkek modeline tüm kadınlar geliyor beyzademiz de ohh mis hepsinden tadıyor iş ciddiye binince sepetliyor
yaş 40'a gelince bakıyor ki çaptan düşüyor evleniyor

Back
X