• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaştan sonrası?

Bende bir zamamlar senin gibi düsünüyordum,ama 31 yasimda esimle tanistim. Simdi 34 yasimdayim ve evli,iki cocuk annesiyim. Eskisine göre mutlu ve saglikliyim sükür. Hayat seni bazen hic beklemedigin anda bambaska yerlere götürür. Ben birsey anladiysam hayattan oda hep sükretmeyi bilmek lazim ve hayatini eline alman lazim her zaman. Korkular seni hicbir yere götürmez. Insallah gönlüne göre birisi ile tanisirson
Ne güzel mutluluğunuz daim olsun insallah darisi bana ve tüm isteyen bekarlara

Biz mutluluğu bekarlıkta sanıyoruz.. siz evlilikte .. çünkü insan elinde olmayana aşıktır. Nasip kısmet.. nasip istenen değil, verilen. Nasipse gelirmiş Çinden Yemenden
Haklisiniz kesinlikle öyle de işte insaniz ister istemez biseyler olsun istiyosun ama nasip olmadimida olmuyor :(

30 'dan sonra bence hayat yeni başlıyor hayatın tüm eksik yanlarını görüyorsun tüm kötülükleri iyilikleri görüyorsun ,artık yediğin kazıklarla tecrübeler ediniyorsun.Doğru insanla birlikte olma olasılığın artıyor gibi geliyor 30 yasdan sonra hayat başlıyor bence (ben: 26 ) 30 üstü olduğumu düşünüp teselli gibi gelmesin ben 30umu iple çekiyorum
Canim aksine hic secenegin kalmiyor tek tük iste olanlarda malum belki de ben karamsar ruh halimden bakiş acimdan güzellikleri göremiyorum

30 yaş ve sonrası bu ara beni çok korkutuyor yaşim 30 evlenmeyi geçtim artik bi sevgilim olsun istedim adam gibi sevmek sevilmek ama yok karsima yalvararak kabul ettirmeye çalisanlar iki gün sonra türlü bahamelerle veya bahanesiz gittiler sorun bendemi diyorum cokmu ciddiye aliyorumki biseyleri yaşitimda cikmiyor zaten cikanlar da küçük geneli naapmam lazımki bilemedim niye sevilmiyorum kendimi acayip değrsiz hissediyorum böyle hisssettiģiniz oldumu bunlar gececekmi ki ya :KK43:
En güzel yaşlarının başlangıcındasın .Bu söylediğimi yaz bir kenara . 20 gün önce 35 yaşıma girdim .İnan bana ne zamana geri dönmek istersin deseler 20-30 arası demem. 30-35 arasını bir kez daha yaşayayım derim! Kendini değersiz hissetmene gerek yok :)

Canim aksine hic secenegin kalmiyor tek tük iste olanlarda malum belki de ben karamsar ruh halimden bakiş acimdan güzellikleri göremiyorum
Kesinlikle karamsar bakıyorsun. Hayata güzel bak derim hergün yeniden doğmuş gibi yaşayıp hayat yaşamaya değer güzelliklere dolu sevdiklerimiz sevenlerimiz ve dahasi

20lerinden sonra hayat hızla akıp gidiyor maalesef şu yaştan sonra ne yapacağım, ne olacak demek yerine her anın tadını çıkarmak gerek. Yaş dediğin bir rakamdan ibaret aslında ruhlar hep çocuk :)

Back
X