- 24 Mart 2014
- 101
- 7
- 38
merhaba arkadaşlar , fikirlerinize ihtiyacım var cok sağlıklı düşünemiyorum.sorunum ailem ailemde degil aslında babam 30 yıllık evliler babamın çok güzel işi var evinide arabasınıda coktan alırdır şimdiye kadar ama aldgı parayı hep başkarına yedirdigi için hala kiradayız.şimdiye kadar bize ne babalık annemde kocalık yapmadı hiçbi sorunumuzda yanımızda olmadı.bunun yanında dövmeside sövmeside var artık canımıza tak etti.anneme cok dedim gel boşan bundan bize baba sana koca olmaz diye ama annem boşanmaya hiç yanaşmadı 30 yasında zihinsel engelli ablam 16 yaşında erkek kardeşim var boşanma lafını duydukları zman ikisede cok kötü oluyorlar.kıyamadı annem onlara babanın emekliligi geldi emekli olsun başımızı sokacak bi ev alır oturuz diye bekliyodu.halbuki babam 3 ay once emekli olmuş arkadaşlrından ögrendik şok olduk aldıgı parada ortada yok köyden ev almış tapusunuda bizden gizli halamın üstüne yapmış yine bizim haberimiz yok.annem sonunda dayanamadı boşanmaya karar verdi.babam benden hiçbişey alamazsınız diyor.yardımcı olmanızı istiyorum cok teşekkür ederim hepnize deger verip okudugunz için..