- 15 Ekim 2013
- 1.050
- 65
- 363
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle geçmiş olsun.
Mutlaka bir avukat ile boşanma davası açın öncelikle. Mal kaçırma ile ilgili düzenlemeler olduğu doğru. Satışın iptali sağlanabilir. Vakit kaybetmeyin çünkü bu düzenlemelerin süresi var.
çok teşekkür ederim.tapuyu halamın üstüne yapmış bile.salı günü boşanma davası için başvuracagız.bakalım neler olacak..
Rica ederim. Tapuyu halanızın üstüne yapmış ama Emekli ikramiyesi aldığı zamanlarda köyden ev alındığı ortada. Kanıtlanabilir diye düşünüyorum. Nafaka da bağlanır. Allah yardımcınız olsun.
annemi tehdit etmiş.boşanırsan başınıza geleceklerden sorumlu değilim diye.kızınıda işinden ederim demiş gözünü kortkutmuş.5 krş parada alamazsınız demiş.
canım biz o kadar güçlü degiliz evde bakıma muhtac ablam var kardeşim desem zaten küçük ALLAHA cok şükür calışıyorum anneme ablama kardeşime bakarım.hayatımıza artık onsuz devam edecegiz annem bu sefer cok kararlı salı günü gidip boşanma davasını acacagız.ama istiyorum bunca yıl aldıgı parayı kendi yedi bizim olan hakkımızı versin annemle başımızı sokacak bievimiz olsun istiyoruz.sonrası ALLAH KERİM.
aman boşver senş nasıl işinden edecek patronların babanın lafıylamı karar veriyor? kendince para vermeyeceğini düşünsün illaki oda pes edecek. ohh be 3 çocuk bir eş sahibi ol ama onları yok say kendin için yaşa ne güzelmiş. babamda bize aç köpekler siz ben olmasam sürünürsünüz benim maaşım var diyorduı o maaş bile onu kurtarmaz bunuda çok iyi anlıyor o yüzden geri tepti inşallah seninkide tez zamanda aklını başına alır. o dövdüğü annen olmasa baban bir hiç olarak yaşar.
O evde annenin de payı var. Baban acaba annenin boşanmasından korkup da mı böyle şeyler yapıyor. Malları kaçırmaya mı çalışıyor? Halanın kaç çocuğu var? Allahım ya adam kaç yıllık emeğini size değil de halanın çocuklarına yedirecek. Ben tiksindim babamdan. Çok fena bir şey. Bu kadar mı nefret ediyormuş annenden çocuklarından?
O evi zannediyorum bir yolunu bulur alırsınız avukatla görüş lütfen. emekli aylığından da bir kısım erkek kardeşine vermek zorunda zaten. Zannediyorum ablanın aldığı cüzi bir miktar engelli aylığı da vardır. Sen de varsın. Kalkarsınız bu işin altından inşallah..
Hadi anneni gectim evlatlarindan da mi korkmamis baban yillatdir sizin nafakanizi baskalari yiyor..aslinda bosanmak icin gec bile kalmis ama su da var annem bu yastan sonra calisabilir mi?
Sen yarin obur gun evlenince ortada kalmasinlar iyi dusunmek lazim
soyledıgım gibi zihinsel engelli ablam var annem evden dışarı cıkamıyor.çalışması imkansız eger alabilrsek babmdan aldgımız parayla üstünede kredi çeker ikigöz bi ev alırsak annem rahat eder.kimseye muhtaç olmaz
Canim guzel diyorsunda baban birlikteyken bile rizkinizi vermemis simfi ev pesinati olacak kadar verir mi sence
Bir de sen evlenirsen bi gelirleri var mi baska
Sadece ev de malesef gecinmeye yetmez ki
tam araştırmadım oyüzden bilenlerden yardım bekliyorum.sskdan emekli oldugu için nafakayı direk maaşından alıyorlar kendisi vermese bile ablamın özürlü parsınıda alırız evlnsemde elimden gelen bütün yardımları yaparım mecburum 50 yaşına gelmiş annemin hala dayak yemesine katlanamıyorum.
Emekli maaşı ne kadar babanın tam biliyormusun yanlış bilmiyorsam 3/1 diyorlardı nafaka için ama tahminime göre fazla yüksek olmaz.Sitenin hukuk bölümü var orada avukatlar soruları cevaplıyorlar istersen birde oraya yaz derdini.
​http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk-kosesi-f57/
ALLAHIN adaleti o kadar büyük ki annem hakkımızda kim ne düşünüyorsa RABBİM kötülüklerini kendilerine çevirsin die namzda dua ediyomuş.enişteme araba çarptı kaburgaları kırılmış hastande yatıyor...arayıp dicektim enişte paranı yede öl diye annem ALLAHIN bulsun boşver dedi.
Benden bişey alamazsınız demesi ile olay bitmiyor.
Sonuna kadar hakkını arasın annen.
İlahi adalet ama illaki sizze muhtaç olacaktır.