ben Sadık karakaya'dan önce başka dr ile görüşmüştüm hatta 2 gün sonraya randevu almıştım o kadar aksilikler olduki ameliyatım 3 hafta sonra başkasına kısmet oldu ondada Sadık beye o kadar inandım ki ertesi güne ameliyat oldum ve iyiyki tüm o aksilikler olmuş ve benim yoluma Sadık bey çıkmış

Demem o ki tatlım önceki dr sütyenini mark&spencerdan al dedi ve sporcu sütyeni b cup olsun dedi gittim 2 tane aldım 80 tl baydım ne komikki Sadık beyin seçtiği ile o zamanlarda benim aldığım arasında dağlar kadar fark var paramada yazık oldu...

( ilk defa ameliyat olan biriyiz ve doğru olan nedir bilmiyoruz tahmini bişey alıyoruz....Ben Sadık beyle konuştuğumda sen almayacaksın ben alıcam dedi önce tuhaf geldi ama şimdi nedenini anlıyorum,aldığı KOM marka 45tl'ye korse gibi bir sporcu sütyeni askılar inanılmaz rahatlatıcı öyle sıradan bişey değil en azından benim aldıklarım sönük kaldı

bence dr'n bunu seçerse sana daha uygun olur fiikrim bu:) bu arada üst bedenin bayağı uzunmuş ben173cm ve 45kg'm ve 19.5 cm çıktı ölçüm Sadık bey yüksekprofil,uzun damla model seçti ve aynadan gördüğüm ve yorulara dayanarak çok güzel bir seçim olduğunu düşünüyorum

Sen 15 cm demişsin bu durumda boyun 160-165cm gibi olmalı ben derim ki uzun ya da orta damla model sana doğru olan tabi senin fikrin önemli

Yükseklik konusuna gelince sanırım orta üzeriniya da uzunu bünyen rahatça kaldırır

cup sen seçmelisin bunuda yabancı marka sütyenlerle büyüklüğünü anlayabilirsin

)bu arada gaza gelip yine yazıyorum ama elektrikler kesildi bağlantı koptu

)bu arada ameliyatın ilk 3günü çok zorlu hatta ne işim vardı da yaptırdım diyebilirsin(-ki ben dedim ama 5.günüm ve artık çok çok rahatım gerilmelerim nerdeyse bitti ve çok mutluyum) hele yüzümü gördükçe bu fikre defalarca tekrarladım yemin ederim adamın biri gelmiş beni yüzümü haşamat etmiş gitmiş dersin yada bu kız sağlam dayak yemiş yüzü gözü morarıp şişmiş dersin bak 5.gün sadece göz kapaklarımda morluk kaldı ve burnum biraz şiş...

) ilk gün aman allahım alnımı duvara vurmuş gibi(portakal büyüklüğünde;beyaz tenliyim) şiş ve mürdüm rengi morluklar gözler açılmıyor yanaklar şiş ya nasıl anlatayım san ama bugün nerde o ilk anki şişlikler morluklar anlatsam abartıyorsun be kızım derler

Ama anam boş durur mu hemen foto çekmiş hatta ziyaretime gelen bütün arkadaşlarım

sıpalar:))bak onuda koyucam bu 5.günüde koyucam fark inanılmaz

Üzgünüm memişleri o kadar koyamıcam ama 1 ay sonra 1 adet

)neyse konu saptı yine ameliyat anına kadar her kararını paylaş benle hatta ameliyattan sonraki2.gün anca kolunu rahatca kullanacaksın o zaman bile yaz rahatlatırm üstelik 1 haftalık kıdemimim var çaylak

)nirvanaya ulaştırırım, tabiiki şaka yapıyorum ama ihtiyacın olduğunda yaz mutlaka

) bu arada ,kaç cc,hangi model,hangi profil,boyun kaç ,kilon kaç,yaşın kaç....böyle bir şarkımı vardı ne

çok merak ediyorum umarım herşey istediğin gibi olur sadece sabır

mucck iyi geceler ben yatışa geçiyorum