• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

301 ölüm ‘darbe girişimi’ymiş

Oy allahım, pamuk pamuk :16:

:16::16::16: Keske butun azmettirenler bu kadar basit bir davanin pesinde olsa...
Guzellige bak:54:
:))))) ne kadar tatlı değil mi ablaları? Bakın ben delil koydum ortaya:9:
Ayy müdür aklımdaydı hep sorucam sorucam unutuyorum :21: nasıl bebişimiz adını ne koydun :16:

Çok iyi bibi, gözleri açılmaya başladı yavaş yavaş, isim karmaşası yaşıyoruz henüz doğru dürüst isim bulamadık, çocuk isimsiz kaldı, kızım paşa diyor, biz biberonu çekerken çıkardığı sesler yüzünden coko diyoruz:9:

Gözlerinin açılması tamamlanıp yakışıklılığı çıksın ortaya iyi bir isim koyarız:60:

:))))) ne kadar tatlı değil mi ablaları? Bakın ben delil koydum ortaya:9:

Çok iyi bibi, gözleri açılmaya başladı yavaş yavaş, isim karmaşası yaşıyoruz henüz doğru dürüst isim bulamadık, çocuk isimsiz kaldı, kızım paşa diyor, biz biberonu çekerken çıkardığı sesler yüzünden coko diyoruz:9:

Gözlerinin açılması tamamlanıp yakışıklılığı çıksın ortaya iyi bir isim koyarız:60:
Coko güz3lmiş müdür ya değişik bi sevesim varki onu resmine bakarken dişlerimi sıkıyorum düşün :27:

yerim ben bu cokoyu, söyle ona şimdiden sakın trafoya falan girmesin :37:

isim karmaşası yaşıyoruz henüz doğru dürüst isim bulamadık, çocuk isimsiz kaldı, kızım paşa diyor, biz biberonu çekerken çıkardığı sesler yüzünden coko diyoruz:9:

$2014-05-20-12-00-46.webp $2014-05-20-12-00-17.webp
Bak Mune bu da benim yakisikli Pasa'm, adas olurlar bakarsin:34:
Sagdaki fotoda tam elebasi zaten, bazen hak vermiyor degilim:9:

Hangi gazate? Akit. E o zaman bunun amaci belli. 301 cani unutturup eski cok refah (!) ulkemizin olaylarina donmek.
Hanimlar akilli olalim ve hicbir zaman doktugumuz gozyaslarini ne unutalim ne de unutturalim.

Back
X