- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında onu da çok büyütmek istemiyorum gözümde. Ne yazcam merhabadan sonra işte o kısım büyğk bi boşluk
Mümkün olsa gelip alıp ben yazacağım artık :)Yaz diyenler mesajımı alıntılasın yazma diyenler begensin. Hayatıma yön verin güzel kadınlar
yaz yaz olay çıksın azıcıkYaz diyenler mesajımı alıntılasın yazma diyenler begensin. Hayatıma yön verin güzel kadınlar
Madem yazmayacaksın. Yazma ihtimalini atmalısın. Böyle gün mü geçer yazsam mı yazmasam mı diye :)yazmadım
yaz yaz olay çıksın azıcık
hahah haklisin ıgılpıgil olsan bi derece yaniBir pontipaynın üzmek isteyeceği en son kişi bombilibu olmalıdır
hergün düşünmekten yoruldum. Hayata dair beklentim kalmadı. Ona ilk mesaj olarak ne yazmalıyım?
Nasılsın ???
Yazacagım kişi 1 yıl önce bana hayatımdan çık ve gelme demiş birisi. Ama olaydan 2 gün öncesine kadar seni çok seviyorum hep yanımda ol da diyordu... hala unutamadım engelimi kaldırmış yazmak istiyorum artık ama cesaret edemiyorum
Hergün bu kısır döngüye gireceksin bu bariz belli.yazmadım
Hayatta tenezzül etmem.Üzerinden 1 yıl geçmiş hiç bir adım atmamış birine hemde.hergün düşünmekten yoruldum. Hayata dair beklentim kalmadı. Ona ilk mesaj olarak ne yazmalıyım?
Nasılsın ???
Yazacagım kişi 1 yıl önce bana hayatımdan çık ve gelme demiş birisi. Ama olaydan 2 gün öncesine kadar seni çok seviyorum hep yanımda ol da diyordu... hala unutamadım engelimi kaldırmış yazmak istiyorum artık ama cesaret edemiyorum
Yek yaa yazmiimBombiş oturduğumuz yerden biz şiştik anam yazıyosan yaz![]()