• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2

Günaydın kızlar.

Çılgın canım seni gördüğüm iyi oldu, ben ilk defa yapıyorum ovulasyonu, idrarı aldıktan sonra o çubuğu sürekli idrar kabında tutacağız demi, bide ne kadar tutacağız. ben dün batırdım, 1 dk. sonra ikinci çizgide belirdi, tam kırmızı değildi, çokta silik değildi. ay ovulasyonda bile ikinci çizgiyi görmek nasıl mutlu etti beni nasıl heycanlandım, inşallah, allah yüzümüze bakarda gerçeğinide görürüz.

günaydın kıslar, bugun giremeyeceğim..zerdalım devam bugun de teste..
kardelenim cıkmıs gormustum seni dün ondan cıktım bende..öpüyorum herkesii

tatlım sizin test farklı mı acaba..idrarda mı tutmak gerekiyor..benim kullandığımda damlalıkla idrarı koyuyordun..

ay evet geshenk çiş tutmak çok zor bekarken adetlerim sancılı diye
kadın doğumcuya gitmiştim
idarar sıkışık gelin dedi
az daha almasaydı ultrasona
valla altıma yapacaktım hastanenin ortasında
ama o sıkışıklıktan sonra çiş yapması bir güzel oluyooo
o rahatlama allahım çişim geldi ben gidiyooom
şaka bi yana
az kaldı mesaimin bitmesine
canlarım iyi akşamlar
Canım aynı benimde buna benzer ultrasyon mecaram var, kasıklarım patlayacak sandım, birkaç gün kendime gelemedim. Çok kötüydü, hatırlamak bile istemiyorum.
zor değil korkmayın. çok kısa süren basit bir operasyon.. halk arasında büyütülmüş sadece.. bende seni öptüm.. görüşürüz canım. benimki gelemeyecek geç çıkacak bu akşam birazcık.. bende çarşıya gideceğim görümcemlerle buluşmaya. gezmek istiyorlar bizim meşhur bir çark caddesi var orayı... bende onlarla tabi..
Oh oh gez bakalım, sıra sende. Bizim yerimizede gez bakalım.kaydirigubbakcemile4
ben geldim gene kimseler yokk..
zerdal çiş mevzuunu başardı mı acaba??
geshenk kesicem bu görümceleri:))))
aylinim napalım kuşum alt tarafla ilgili her konuya hakimizz..
tento dağlarda gezer,
sezosum naptı acaba..inşallahh güzel haberler getirir..
zeytinim ben de aynen senin gibi olmustum, doktora patlamıstım, işicektim almasanız diye
benim çiş maceram çoktur kızlar:))))))
sanırım başardım. Birkaç eksik dışında.
günaydın kızlar nasılsınız zerdal kaynanan nasıl oldu geçmiş olsun
çılgın geshenk aylin akşamcılar fazla gelen olmamışş
sıcaklar çok fena sizin oralar nasıl canlarım
kardelen tenta sizler nasılsınız
kumsal elfida hepinizi çok özledim işler yoğun giremiyorum eylülde denetim
var onun hazırlıkları başladı
kayınvalidem bugün ameliyatda olacak, öğleden sonra yanına giderim, bilgilendiririm sizi arkadaşlar.
günaydın kıslar, bugun giremeyeceğim..zerdalım devam bugun de teste..
kardelenim cıkmıs gormustum seni dün ondan cıktım bende..öpüyorum herkesii

Tamam canım, biz yine dün her ihtimale karşı çalışmayı yaptık, çünkü akıntımda var. Acaba arısütü, bal, polen yaradımı.

zerdalım benim çıkmam gerekiyor canım..ama sen yaz ben bakarım olmadı aksam bakarım mutlaka tamam mı tatlım..
evet en azından bu çizgiyi görebiliyos:)))))

zerdalım bu arada geçmiş olsunn..
anjiyo her ne kadar kolay bir işlem olsa da gene de ana damarın içinde birşey gezinip kalbe gidiyor.
güzel haberlerini bekliyoruz. öpüyorum

tatlım sizin test farklı mı acaba..idrarda mı tutmak gerekiyor..benim kullandığımda damlalıkla idrarı koyuyordun..

Çubuk şeklinde sanırım farklı, geshenk gelince ondan sorayım bakalım. O ayrıntıyı sormamışım, geshenk bi çizgi var onu geçmeyecek demişti, ona göre yaptım, çişte tutuluyor. Ama sabah olsunda sorayım dedim, biraz terettüt ettim.:sinifsinif:

zerdalım benim çıkmam gerekiyor canım..ama sen yaz ben bakarım olmadı aksam bakarım mutlaka tamam mı tatlım..
evet en azından bu çizgiyi görebiliyos:)))))
Tamam canım sağol, hadi kolay gelsin işlerinde.
zerdalım bu arada geçmiş olsunn..
anjiyo her ne kadar kolay bir işlem olsa da gene de ana damarın içinde birşey gezinip kalbe gidiyor.
güzel haberlerini bekliyoruz. öpüyorum

Sağol canım, inşallah iyi geçer, bende seni öpüyorum. Saat 10 gibi falan olacak, bende öğle arası geçeceğim.

Geshenk canım hoş geldin, sanırım geçmişi okuyorsun, o çubuğu çişte tutuyoz demi, bide ne kadar süre tutuyoz. Dün baya belirgine yakın kırımızıyı gördüm çok heycanlandım. Gebelikte ikinci çizgiyi görsem kendimi düşünemiyorum.

Çılgın canım seni gördüğüm iyi oldu, ben ilk defa yapıyorum ovulasyonu, idrarı aldıktan sonra o çubuğu sürekli idrar kabında tutacağız demi, bide ne kadar tutacağız. ben dün batırdım, 1 dk. sonra ikinci çizgide belirdi, tam kırmızı değildi, çokta silik değildi. ay ovulasyonda bile ikinci çizgiyi görmek nasıl mutlu etti beni nasıl heycanlandım, inşallah, allah yüzümüze bakarda gerçeğinide görürüz.

günaydın kızlar

site çok ağır gene bir şeyler olmadan cevap yetiştirmeye çalışıyorum..
zerdoşum 10 dak. tutman sonuç için yeterli canım.. çift çizgiyi hemen görmüşsün zaten buda olacak demek anlamına geliyor hemen çalışma yapın.. hepsini böle denersin ama tam çift çizgi olduysa artık yapma bence bi dahaki aya devam edersin ki inşallah gerek kalmazda bu ay geliverir yakalandı çünküm :)))) valla çift çizgi olsun yeterki insan sevinir tabi.. ben onuda görmedim daha bakalım senin sayende bende kendimede almış oldum deneyim meraktan görebilecekmiyim acep bende....

günaydın kızlar

site çok ağır gene bir şeyler olmadan cevap yetiştirmeye çalışıyorum..
zerdoşum 10 dak. tutman sonuç için yeterli canım.. çift çizgiyi hemen görmüşsün zaten buda olacak demek anlamına geliyor hemen çalışma yapın.. hepsini böle denersin ama tam çift çizgi olduysa artık yapma bence bi dahaki aya devam edersin ki inşallah gerek kalmazda bu ay geliverir yakalandı çünküm :)))) valla çift çizgi olsun yeterki insan sevinir tabi.. ben onuda görmedim daha bakalım senin sayende bende kendimede almış oldum deneyim meraktan görebilecekmiyim acep bende....

Son 4 saatte fazla su tüketmedim fazlasıyla 4,5 ssate yakın hiç wc ye gitmedim. Sıkıntılı geçmedi, su içmeyince sorun olmadı. hemen batırınca kırmızı ikinci çizgi belirdi, ama tam diğeri gibi değildi, hafif silikti bide bu akşam deneyim bakalım, ateşimide ölçüyorum, başka yerde görmüştüm bazen ikinci çizgi tam kırmızı çıkmasada yumurtlama olabiliyormuş. o yüzden dünü kaçırmayalım dedim. Belki dün yumurtlamada olabilir, ben 10 dk. tutmamıştım. 5 dk. falan tuttum. Bu gün ne çıkacak acaba, eğer ikinci çizgiyi göremezsem yumurtlama gerçekleşmiş oluyor demi.

Sende görürsün geshenkciğim inşallah, inanın arkadaşlar ovulasyondaki çift çizgi bile beni ne kadar mutlu etti, çok pozitif oldum, hemen çalışmamı yaptım, güzel bir duygu, sonra allahıma dua ettim, allahım hepimizin yüzüne bak, şu gebelikteki çift çizgiyi hepimize göster dedim. Çok heycanlandım ya, evde net olsa hemen yazacaktım size, sabahı ancak ettim.

Son 4 saatte fazla su tüketmedim fazlasıyla 4,5 ssate yakın hiç wc ye gitmedim. Sıkıntılı geçmedi, su içmeyince sorun olmadı. hemen batırınca kırmızı ikinci çizgi belirdi, ama tam diğeri gibi değildi, hafif silikti bide bu akşam deneyim bakalım, ateşimide ölçüyorum, başka yerde görmüştüm bazen ikinci çizgi tam kırmızı çıkmasada yumurtlama olabiliyormuş. o yüzden dünü kaçırmayalım dedim. Belki dün yumurtlamada olabilir, ben 10 dk. tutmamıştım. 5 dk. falan tuttum. Bu gün ne çıkacak acaba, eğer ikinci çizgiyi göremezsem yumurtlama gerçekleşmiş oluyor demi.

ilk 5 dakikada sonuç verebiliyor sorun etme... 20-30 dakika olursa test geçersiz sayılıyor. ayrıca bu senin 36 saat içinde yumurtlayacağının göstergesi yumurtlamış olmanın değil. rahat ol. sanki tam zamanı gibi geldi bana.. tahminen bu akşamda görebilirsin.. ateşin ne alemdeydi bu sabah?

Sende görürsün geshenkciğim inşallah, inanın arkadaşlar ovulasyondaki çift çizgi bile beni ne kadar mutlu etti, çok pozitif oldum, hemen çalışmamı yaptım, güzel bir duygu, sonra allahıma dua ettim, allahım hepimizin yüzüne bak, şu gebelikteki çift çizgiyi hepimize göster dedim. Çok heycanlandım ya, evde net olsa hemen yazacaktım size, sabahı ancak ettim.

canım benim yaaa..
Rabbim gebelik testinde çift çizgiyide göstersin inşallah... :Saruboceq: elbette insan mutlu oluyor.. hem yumurtladığınıda biliyorsun ne kadar güzel.. her şey için Allaha daima şükredelim arkadaşlar bakın en azından hormonlarımız öyle böyle çalışıyor.. yumurtlayabiliyoruz.... rahmimiz var.. yumurtalıklarımız tüplerimiz var... bunlarda her zaman ihtimal bırakıyor bu yolda bize.. ayrıca sağlık açısından da sıkıntımız yok çoooook şükür tüm bunlardan dolayı...... zamanı gelince olacağı varsada olacak hee yoksada kader kısmet diyeceğiz... ve hayatın diğer nimetlerinden yararlanacağız bu dünyada kaldığımız sürece mutlu olmanın yollarını bularak buradaki misafirliğimizi tamamlayacağız...

offff ammada çok kelam etmişim sabah sabah.. filozof geshenk -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar,
dün kontolumuz gayet iyiydi herşey yolundaymış çok şükür.2 hafta sonra detaylı ultrason var onu bekliyoruz sabırsızlıkla.

canım benim yaaa..
Rabbim gebelik testinde çift çizgiyide göstersin inşallah... :Saruboceq: elbette insan mutlu oluyor.. hem yumurtladığınıda biliyorsun ne kadar güzel.. her şey için Allaha daima şükredelim arkadaşlar bakın en azından hormonlarımız öyle böyle çalışıyor.. yumurtlayabiliyoruz.... rahmimiz var.. yumurtalıklarımız tüplerimiz var... bunlarda her zaman ihtimal bırakıyor bu yolda bize.. ayrıca sağlık açısından da sıkıntımız yok çoooook şükür tüm bunlardan dolayı...... zamanı gelince olacağı varsada olacak hee yoksada kader kısmet diyeceğiz... ve hayatın diğer nimetlerinden yararlanacağız bu dünyada kaldığımız sürece mutlu olmanın yollarını bularak buradaki misafirliğimizi tamamlayacağız...

offff ammada çok kelam etmişim sabah sabah.. filozof geshenk -tatlicadiarzu-
Demek filozof oldun, çılgında aynştayn olsun. bazen bu kelamlar iyi oluyor, en azından beynimiz rahatlıyor. Canım sabah yayınladım ateş tablomu bi önceki sayfada bugün biraz yükseldi. 36.2 çıktı.
günaydın kızlar,
dün kontolumuz gayet iyiydi herşey yolundaymış çok şükür.2 hafta sonra detaylı ultrason var onu bekliyoruz sabırsızlıkla.
iyi canım çok şükür sevindik, hamile kalmak zaten zor, diğer türlüsünü düşünemiyorum, bebeğiniz 9 ay 10 gününü tamamlamadan bırakmaz annesini.

Loveli uzmanımız nerdesin gittiğin yerde internet yokmu. Arada girip ce desen yeterdi.

günaydın kızlar nasılsınız
21.06.2010 1.gün adet.1gün
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya:
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
07.07.2010 17.gün 35.9 :hulya:
08.07.2010 18.gün 35.9
09.07.2010 19.gün 36.1
10.07.2010 20.gün 35,7:hulya:
11.07.2010 21.gün 35,7 çatlama
12.07.2010 22.gün 35,9 :hulya: yumurtalma
13.07.2010 23.gün 35,9 :hulya:
14.07.2010 24.gün 36.0 :hulya:
15.07.2010 25.gün 36.2
16.07.2010 26.gün 36.1:hulya:
17.07.2010 27.gün 36.0
18.07.2010 28.gün 36.0:hulya:
19.07.2010 29.gün 36.0
20.07.2010 30.gün 36.0 :hulya:
21.07.2010 31.gün 36.0

Çalışmalar iyi ateşinde yerinde, biraz bekliyeceğiz. en azından 35-36 günü devirmen lazım. 36.günden önce test yapmayalım canım, ama kendinde bi farklılık hissediyormusun.

zedalım günaydın canım nasılsın
zerdalım inşallah gebeliktede görürsün çift çizgiyi seni okurken ben bile heycan yaptım :) hayırlsısı olsun canım bende dediğin gibi yapıcam canım 36 devirelim gerisine bakarız artık gelmezse eğer ayın 28 de yaparım evlilik yıl dönümümüz belki süpriz olur pek farklılık hissetmiyorum aslında arada batmlar oluyor bugünde adet sancım var gibiydi geçti hayırlısı olsun inşallah

geshenk nasılsın inşallah sende görüceksin o çift çizgiyi canım hayırlsıyla

günaydın kızlar,

sezen bak endişe edecek bir şey yok demekki.. rahat ol sen.. o seni asla bırakmayacak.. bak gör.. seni hep endişeli görüyorum ben ama yapma böyle.. sorun yokki neden panik yapıyorsun.. bu seferde her şey normal çıkacak göreceksin... dualarımızdasın her zaman...

zedalım günaydın canım nasılsın
zerdalım inşallah gebeliktede görürsün çift çizgiyi seni okurken ben bile heycan yaptım :) hayırlsısı olsun canım bende dediğin gibi yapıcam canım 36 devirelim gerisine bakarız artık gelmezse eğer ayın 28 de yaparım evlilik yıl dönümümüz belki süpriz olur pek farklılık hissetmiyorum aslında arada batmlar oluyor bugünde adet sancım var gibiydi geçti hayırlısı olsun inşallah

geshenk nasılsın inşallah sende görüceksin o çift çizgiyi canım hayırlsıyla

sağol canım... inşallah hepimiz hayatım..

Back
X