30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

güle güle kullan canım.ama beğenmediysen değiştiriirz cinsiyet belli oluncada değişri.ben bi ara kız olcak sanıyodum yaa :)) nazlı kızım falan yazdıydım pembe tavşanlı kızlar falan koyduydum..:52::52: resmen hakteret olmuş yazık çocuğua :)) :17:
kasım diye kız ismi olur mu delü...:52::52:
ben sana kasımpatı dedim boşadedim..adınıda kasım koysana..kazım da olur bak Kasımı begenmezsen :51::51::51::51:

begendim cookbegendim..ama hoşgeldin "DENİİİİZZ GEL OĞLUM" YAZalım mı not kısmına..
kızolursa rengini pembe yaparıoz notuda değiştiririz olur mu vensüüm

tamam canım.ben değişitrip kopyalayayım yine..

kasım diye kız ismi olur mu delü...:52::52:
ben sana kasımpatı dedim boşadedim..adınıda kasım koysana..kazım da olur bak Kasımı begenmezsen :51::51::51::51:

kasımı nerden çıkardın kızz :60::60::60: nazlı kızımmmmm dedimm :52::52::52:

kıslar ameliyet sonası klomen de fos olunca aşılamaya terfi (!) etmiş bulunmaktayım.. sabahın kör bi saatinde telefonun alarmı ötüp kapatılıp, ötüp kapatılıp ve yine ötüp kapatıldıktan sonra kös kös yarı uyur vaziyette sabahlığa girerekten (ben mi ona o mu bana çözmüş diilim), buzdolabının yolunu tutup, üç şirin (!) laparoskopi deliğinin göbüşüme yeterli gelmediğini düşünmüş olduklarından verdikleri iğnecikleri göbeeme göbeeme batırmaktayım..
sevgili doktorum tarafından da soyulmakta mıyım emin diilim! 1000 lira istedi, artıııı ilaç katkı payı olarak 580 lira da eczaneye bayıldık! hof
bir aşılamaya bu kadar ödiceksek yandık yaf:37:

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kimler gelmiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :119: siz buraya uğrarmıydınız hanum efendü.. nerdesin kıs sen.. en son bandajlıydın iğneler bile başlamışsın iyi haber barim verdin.. daha bugün aklımdaydın hayırsızlığın vesilesiyle :33:
aşılama tüple hemen ehemn yaklaşık fiyat ben olsam direk tüpe giderdim geçen artniyetizme de demiştim hatta.. bari az daha garanti gibi..

ben söleyom ben dinleyom, neyse gelirm yine bi vakit
pye

kimse yokken gelirsen kendi sesinle ayrılırsın işte :27:

nabıyonuz :82::82:

ii sen nabiyen :51:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. aylint

:27:

kısım hiiiç ziyaretçin de yokmuş.. bak ben gelince patlama oluyor nabeerrrr :52:

nabıyım sen nabıyon:27:

bende iyiyim sen nabıyon :111:

daha daha nabıyon :27::27:

çoluk çocuk anan baban nabıyoooooooooooo :51:

sevgili özlemciğim burdaki arkdaşlarımız gerçekten görmüş geçirmiş ve bilgili arkdaşlardır, 10 tane bebek doğuran bu kadar bilmez ama bebek sahibi olamamak hepimizi bi kadın doğum uzmancı yapmıştır.:1: O kadarda atmayayım ama eşim yakında bir muayene hane açacak bana. Geshenk, loveli, çılgınkız proftur, tentoşda tüpden sonra profluğa terfi etti.:27:Hadi bende uzman olayım. Elfida,venus onlarda derece ve kadame olarak büyük bi hızla ilerliyorlar:10: bide aylin vardı danışman, yok ortalıklarda şimdi.:60: Sağolsunlar her konuda aydınlatıp, fikir sahibi olmamızı sağlarlar, karar vermek yine senin tabi. hepimiz buralarda iyi kötü bişeyler öğrenip birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Allah şu an hepimizi sınıyor, sınavımızın nasıl geçeceğini bilmiyoruz vaktimizi zamanımızı bekliyoruz. inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız ve bebeklerimiz kucağımızda olur. :emir_bebek::emir_bebek:

:122:
:115: evet öyleyisdir :23: :12:

kıyamam sana.
sana ben
YouTube - Ata Demirer - Kara Çalı

iki gübecik atasın , usulcanak usulcanak :)

ağlatma kkıs venüsü :)
yandaaannnn :118:

MİNNOŞUM KOCİŞŞ BİL. İDTİYOOO E- OKULA GİRCEKMİŞ BU SAATTE :)) HADİ ÖPTÜM SENİ KUZUM.BU AY BEKLİYORUM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: BUNDAN :))

verme verme :47:

tentommm kuzummmmmçalışmalara başlıyoz dimmiiiiiii bakkkkk yan çizmek yok kalırsın sınıfta heeeee
sözlü yapcam bi de performans ödevi istiyom her günnn
sonra bunu projelendireceğiz

dinleyin hocanızı :20:

merhaba tentation ;

kesinlikle hep diyorum ya kafam karışık hep bir soru var, bende kaç doktora gittim hiçbiri rahim filmi istemedi, hep iyi tarafından düşünmeye çalıştım vardır bir bildikleri dedim ama neden istemiyolar diyede diğer tarafımdan içim içimide yiyodu, başka doktor arayışıda yaptım ama dedim sonra çok doktor değiştirip sil baştan olmasın dedim, canım benim anlattıkların moralimi bozmaz çünkü artık alıştım sayılır :))) araştırdımda bazı şeyleri aşılamanın durumunu biliyorum ayrıca tüp bebek tedavisinide üç beş biliyorum, fiyatlarıda aşağı yukarı öğrenmiştim :))))

ben Dr. Bülent Alp den randevu almaya çalışacağım, ona bir gideyim baya ünlü metedilen bir doktormuş :))) rahim filmide cidden pahalı ewet, bu doktor ile görüşüp duruma göre artık anestezili felan yaptırırım ne yapayım, ne zamana olur bilemiyorum, bilgilendiririm sizi :)))) çok çok çok teşekkür ederim, düşünüpte yazmışsın o kadar emek vermişsin çok mutlu oldum :))))

hakkında hayırlısı olsun inşallah.. şansın bol olsun özlem.. uzun bir yolculuk bu.. duygu yoğunluğu ile dolu umarım sen yolun sonunda bebeğine kavuşup hiiiç anlamzsın bu yolculuğu...

naneliö mentollüm ne alemlerdesin ya :)

sevgili artniyetizim

rahim filmi zor süreç diyen doktor 20 sene evvelde kalmış galiba. ya da sana git gel yaptırmak istiyor

salak bi doktor yüzünden bir yılı rahimkanser şüphesiyle zehir olmuş biri olarak diyorum ki rahim filmi zor diyen doktorlardan koşa koşa kaç

neticede sen bebek tedavisi için doktor kapısı aşındırıryosun.
nasıl ki akciğerlerinde iyleşmeyen bi rahatsızlık için film illa ki isterler
rahim filmi de öyle bi elzem bişi.
dışardan dinlemeyle ciğerlerdeki sorunu anlayabilirler mi?
ya tüplerinde varsa bişi, ya yumutralıklarında varsa bişi?
ne olursa olsun bişi yoksa da o işin(filmin= yapılıp haa evet yokmuş die aradan çıkartılması lazım

ayrıca rahim filmi hhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç zor değil.
haaa eski teknoloji kullanana yerlerde zor tabiki.
ben aynen senin gibi tırsa tırsa gittim.
güle oynaya çektirdim ve giyinip işe gittim.

ay çok kızdım senin doktorlara:47::47::47::47:

aşılama ben yaptırdıgımda 600 tutmuştu. doktor + ilaçlar
prof a gidiyorum, işlem de anlaşması oldugu özel hastanede yapıldı

ha tutmadı o ayrı :)

ayrıca aşılamayla ilgili çok da hoşuna gitmcike bişi söyliim. yani hazırlıklı ol die:)
aşılamaının tutma ihtamli %20
erkek morfolojisi %4 ün altında olursa daha da düşüyor

biz o şanslı %20 lik dilimde olamadık, ama inşlh sen olursun.,
çok var aşılamayla hamiş kalan. inşlh sen de kalırsın

aşılama nın 1. si ilaçla yapılıyor. klomenle
2. ve 3. denemeler dozajı ilaçtan daha yüksek olan iğnelerle

korkacak bi durum yok aşılamada. ağrı sızı çok fazla olmuyor

umarım anlattıklarım moralini bozmaz.. biz bu bilgileri yıllarca zor deneyimlerden geçerek öğrendik

ben kim miyim 3 negatif aşılaması ve 2 negatif tüp denemesi olan bi fani :)

:46: :46: :46:

soyguncular.:47::47::47::47::47::47::47::47:
eski yönteme 330 lira para mı istyolar utannadan:47::47::47::47::47::47:

yeni yönteme yaklaşık 3 sene kadar evvel 280 verdim
istanbulda.
aradaki farkı tren bileti parası yap. gel burda çektir :) töbe töbee
akşamına da dönersiniz :) bi de istanbulda çay içersiniz martılara karşı. simiti de benden olsun :)

helal sanaa beee... :46: bitanesin sen..

2 negatif tüp demişi töbe töbe.
1 olacak o
mesac düzenleme şeysi de yok imiş

iki tane olan benim :))) biri donuklardandı biri tam işlem :)) bide aşım var cosss... sonuç fosssss :27:

hah gesom ya, yazıyomuşsunda içim rahatladı,bende alınganmıyım neyim, neden selamsız gittiler diye üzüldüm dü... destan yazıyomuşsun :)))

hah gesom ya, yazıyomuşsunda içim rahatladı,bende alınganmıyım neyim, neden selamsız gittiler diye üzüldüm dü... destan yazıyomuşsun :)))

TEnto ile Geso bakıp gitiler yazmadan Venüsüm :((

vakitlerimi yoktu ki? Geso slm de vermedi :((

neden ama neden nedennn :(

selamün aleyküm ey ahali :))
vermeden çıkarmıyım aşkolsun denizanası :))) eskilere bakıverdim çene yarıştırdım o kaa.. geldim şimdi online cevaplara.. eeee nabıyonuz :51: ayliiiin özlemiştik kıss.. eee sen nabıyon ana ?? denizanası uzun oluyo ana diycem ben direk olarmı...

venüs sen nabıyon :51:

TEnto ile Geso bakıp gitiler yazmadan Venüsüm :((

vakitlerimi yoktu ki? Geso slm de vermedi :((

neden ama neden nedennn :(

kuzummm onlar dalmıştır geçmişe :)) tentoşum zaten yoruluyoo mini mini birlerden :)) yazmasada olur okusun da :)) zaten dü
n mahvetti o benii.bugün bile içim buruk.üzerine zerdalım yazmış iyice kopardı bu zilliller benii :((

çok seviyom ben onlarıııı :16: 2 gündür sevgi pıtırcığı gibiyim :60::60::60::60:

dur şimdi kızkanırsın sen seni seviyom kısss :54:

selamün aleyküm ey ahali :))
vermeden çıkarmıyım aşkolsun denizanası :))) eskilere bakıverdim çene yarıştırdım o kaa.. geldim şimdi online cevaplara.. eeee nabıyonuz :51: ayliiiin özlemiştik kıss.. eee sen nabıyon ana ?? denizanası uzun oluyo ana diycem ben direk olarmı...

venüs sen nabıyon :51:
ve aleykümselam ey dost :)
cıkma bencede bak burda alıngan insanla olabülüüü :))
Anna karanina :)) ana acık acaüp oldu emme sne bilin Gesom, boynumuz kıldan ince diyesin var isee
kuzummm onlar dalmıştır geçmişe :)) tentoşum zaten yoruluyoo mini mini birlerden :)) yazmasada olur okusun da :)) zaten dü
n mahvetti o benii.bugün bile içim buruk.üzerine zerdalım yazmış iyice kopardı bu zilliller benii :((

çok seviyom ben onlarıııı :16: 2 gündür sevgi pıtırcığı gibiyim :60::60::60::60:

ben cok seviyom o şarkıyı ya"eksik bişey var hayatımda..." ,,ama eskilerden beri severim bak bide neyi severim bulup yapıltırıiim..hergün dinlerim bunu da

ve aleykümselam ey dost :)
cıkma bencede bak burda alıngan insanla olabülüüü :))
Anna karanina :)) ana acık acaüp oldu emme sne bilin Gesom, boynumuz kıldan ince diyesin var isee

ben cok seviyom o şarkıyı ya"eksik bişey var hayatımda..." ,,ama eskilerden beri severim bak bide neyi severim bulup yapıltırıiim..hergün dinlerim bunu da

yaflum benim itaatkarım :29: hemende ismine memnun olmasada razxı olan uysalım :38: aslında yeni ismini ilk görünce bittim :)) çok sempatik geldi cuk oturmuş yani.. lakabını seçmen zekiceydi :128: tamam anna derim kısa keseceğimde arada denizanası da derim.. annaşalım madem :)) yaa ben venüse hala özelden açıklama yapmadım köpürdümü acep merağından :)) sen yüz yaptınmı artık??

naneliii sen nabıyon :51:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

GESHENK,

aha o da gitmişşş.. ben şimdi nabayım :51: eh gideyim bari hadi ben gittim :3: sağlıcakla kalın hoşçakalın :27:

kıslar ameliyet sonası klomen de fos olunca aşılamaya terfi (!) etmiş bulunmaktayım.. sabahın kör bi saatinde telefonun alarmı ötüp kapatılıp, ötüp kapatılıp ve yine ötüp kapatıldıktan sonra kös kös yarı uyur vaziyette sabahlığa girerekten (ben mi ona o mu bana çözmüş diilim), buzdolabının yolunu tutup, üç şirin (!) laparoskopi deliğinin göbüşüme yeterli gelmediğini düşünmüş olduklarından verdikleri iğnecikleri göbeeme göbeeme batırmaktayım..
sevgili doktorum tarafından da soyulmakta mıyım emin diilim! 1000 lira istedi, artıııı ilaç katkı payı olarak 580 lira da eczaneye bayıldık! hof
bir aşılamaya bu kadar ödiceksek yandık yaf:37:
ooooo aylin hanımlar gelmişler, kız tamda dün seni anmıştım, sesimemi geldin. yavru:60::60: hayırlı olsun aylinim, mucedeleye devam.

Bizde seni çok seviyoz, naparsın işte arada kopmak lazım. :32::32: her zaman takılı olmuyor:36::36::36:

Cuma, önemli olayların meydana geldiği çok hayırlı ve faziletli bir gündür. Peygamberimiz şöyle buyurmuştur:

Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün cuma günüdür. Adem (a.s.) o gün yaratılmış, o gün cennete konulmuş ve o gün cennetten çıkarılmıştır.
Cuma gününde bir saat vardır ki, hangi mü'min o saatte Allah'tan bir dilekte bulunursa Allah onun dileğini kabul eder.

Efendimiz Aleyhisselam buyurdu:

Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktir.
Üzerime salavat getirirseniz Allah da (c.c) sizin üzerinize salavat getirir.
Bana salavat getirin. Nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır.

- Allah Teala (C.C) buyurdu: "Bir defa salavat getirene Ben ve meleklerim on defa salavat getiririz."

Cuma günü ve geceleri üzerime (100) defa salavat getirenin Allah Teala (c.c) otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.
Sünnetimi ihya eden, üzerime salavat getiren, darda kalanlara yardımda bulunanlar kıyamet gününde arşın gölgesinde olacaklardir.

Back
X