30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

cok cok gecmis olsun iyi olmaniza sevindim...:71::71::71::71::71::71:

elfidam.hoşgeldin canım.çok sevindim ikinizinde iyi olmasına.Allaha şükür canım.

sağolun kızlar.. ALLAH ım en kısa sürede sizede nasip etsin diye hep dua ediyroum.. ben hep inanrıdrım hamileleirn duası kabul olur diye.. belkim benimkide kabul olur :26:
ohh şükür.. haberler güzele döndü ne güzel ... mutlu oldum :66: siz ayrılmayacaksınız zaten elfidam.. dikkat et yinede olurmu....
ayrılmıycaz dimi Geshenkim..tüp bebek ya sankim kayıp gidivercek gibi hisseidyorum her an :((
her kasık agrısında soluğu tuvalette alıyroum artık :(

geshenkim seviyom seni yavrım.. inşallah...
senin de inşallah gelcek bebişin daha fazla bekletmeden

canım beniiim çok geçmişler olsun, çok şükür:nazar:

saraaaaa bak sancılı olmama ragmen, gönderiyom gazozumu yavaş al içeri Eki Görüntüle 140816
Ahh gazozcu..sende burdaydın dün akşam dimi.. ben kalamadım ki fazla.. ne güsel de muhabbet etmiiniz..
Laporoskopi gecmiş bitmiş çok şükür... gerisi güzel olacak inşALLAH... ben de histereskopi oldumdu, oralar kurcalanınca hamile kalamk kolaylaşıyomuş diye duydum du ..bak ben hamileyim.. tüp bebek ama olsun onun tutunabilmeside mucize...olacak Aylincim,sorunun cogu gitmiş hayırlısı ile

canım çok geçmiş olsun Rabbim denizini sana bağışlasın canım bir daha böle üzücü şeyler göstermesin Allaha emenet olun canım:nazar::nazar::nazar::71::71::71:
canım benim ya.. kendime mutlu olmadımm ki ben snei duyunca :((

maşallah zeloşum sana,sen bitanesin,rabbim en kısa zamanda göndersin bebişini,olmadı,hemen bi tüp deneseniz nasıl olur ki,şu durumda belki daha iyi tutunmaz mı?

kanama mıydı,jelden miydi o pıhtılar?
şu anada iyi olmanıza çok sevindim

kokcektin yani,ALLAH RAZI OLSUN DR DAN:86:
jel kan toplayarak inmiş dedi doktor... demekki içerde kanama var,devam edebilir dedi Kardelencim..
OlmaZ inşALLAH bi daha.. cok korktum :(

oo maşalah:nazar:

deniz güçlü velet :) hemencecik tutunmadıydı sana , bırakmaz kolay kolay :)

bizimki uyuşuk çıktıydı. ohhho şimdi kim dokuya gitcek de halat atçak da bağlancak da alış veriş yapcak da..
en iiisi mi ufaktan uzayam dediydi

aylinim bizi gelişmelerden haberdr et olur mu.. açma arayı

ahh Tentom ya.. deme öyle..olacak seninde,belki tüp bebek olmayı kabullenemedi herkesi gibi olmak istiyor, organik olmak istiyor ondan halat atmak oralara işine gelmedi.. Benim bebeişe "sen tüp bebeksin oğlum aklın ermez senin" diycekler o dizi fragmanındaki gibi yaaa

Zelal cok üzüldüm ya :(( Canım ya-vardır bunda da bi hikmet..çalışmalara devam bak şükür ki doğal olabiliyormuş... ne cok sevinmiştik hepimiz Zelalim... takdir-i ilahi- tektar verecek RABBİM sevinicez burda yine

slm kızlar.Zelal bebeginimi kaybetti :(((( çok üzüldüm ya .

:2: :2: :2:

sen nasılsın Özlemcim...pek gelmiyorsun artık heral ha?

iyiyim ben canım .gelemiyorum işler yogun evdede eşim den alamıyorum bilgisayarı.Sen nasılsın deniz nasıl korkutmuş seni biraz Allah sana ve eşine bagışlasın denizi sag salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

Herkese merhaba,

uyandığımdan beri hiç durmadım valla. Dün eşimle evi temizledik. Bugün kahvaltı, çamaşır, ütü yemek derken bu saat oldu. Birazdan da kendi temizliğimi yapacam :)))) yarın doktor randevum var yaa... Inşallah herşey çok güzel olur.

çok üzüldüm ya şok etkisi yarattı bende Allahım zelala dayanma gücü versin sabır versin tekrar sevindirsin inşallah kısa zamanda.Sen nasılsın canım eşin rahatsızdı nasıl oldu.

özlemcim nasılsın canım :29:tatlım inş. Rabbim en kısa zamanda hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip ader ben iyiyim canım moral bozmak kendime yapacağım en büyük kötülük olur sabırla yine deniycem:13::48::48:

elfidacım madem doktor içerde kanama olabilir dedi o zaman kendine çok dikkat et ve bol boldinlen tatlım.Allah seni ve bebeğini korusun denizini sana çok bağışlasın.kucağına aldığın,elinden tutup okula götürdüğün,askere yolculadığın günleride göstersin.bak askere gönderdim denizini demekki oğlun olacak.Allah mı söyletti ne?:9::9::9::9::9::9:

leylaaaaaaa nerdesin bacım?insan bi gelip haber vermez mi kız mı yoksa erkek mi bebeğin merak ediyoruz canım benim.:26::26::26::26::26::26::26:

Zelal cok üzüldüm ya :(( Canım ya-vardır bunda da bi hikmet..çalışmalara devam bak şükür ki doğal olabiliyormuş... ne cok sevinmiştik hepimiz Zelalim... takdir-i ilahi- tektar verecek RABBİM sevinicez burda yine

ne olur canım sen üzülme denizini düşün :nazar::nazar::nazar:inş. benim hala umudum var Allaha emanet olun canım:nazar::48::48::48:

metukacım,yetercim resimleri beğenmenize sevindim.çok hoşuma gitmişlerdi sizinlede paylaşayım dedim.:34::34::34::34::34::34:

Herkese merhaba,

uyandığımdan beri hiç durmadım valla. Dün eşimle evi temizledik. Bugün kahvaltı, çamaşır, ütü yemek derken bu saat oldu. Birazdan da kendi temizliğimi yapacam :)))) yarın doktor randevum var yaa... Inşallah herşey çok güzel olur.

inş. leylim hadi yarın bize müjdelerle gel canım:48::48::48:

mrb saracım nasılsın canım :16::16:tam pc yi açtım bi saate baktım hemen koştum yemeğimi yapmaya adam uyuyo şimdi kalkar ben acıktım die:9::9::9:

hoşgeldin tatlım.nasılsın bugün?

bende çıkacam şimdi yemekten sonra gelirim sende gelebilirsen gel iki lafın belini kırarız.ne dersin?

özlemcim nasılsın canım :29:tatlım inş. Rabbim en kısa zamanda hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip ader ben iyiyim canım moral bozmak kendime yapacağım en büyük kötülük olur sabırla yine deniycem:13::48::48:

işte böyle sabırlı ve azimli olmak gerekli bizim çocuklar yollarına kırmızı halı istiyo canım çok nazlılar ama bilmiyolarki onlar ne kadar naz yaparsa yapsın anneleri daha inatçı.dimi canım.:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

hoşgeldin tatlım.nasılsın bugün?

bende çıkacam şimdi yemekten sonra gelirim sende gelebilirsen gel iki lafın belini kırarız.ne dersin?

adam bi nazlı bi nazlı sorma iki dakika size takılıyom oluyo 2 saat gözünde:9::9::9:ama yinede ben kaçarım görüşürüz canım öpt. tatlişim byyyyy:54::54::54::54:

Back
X