cok cok gecmis olsun iyi olmaniza sevindim...![]()
elfidam.hoşgeldin canım.çok sevindim ikinizinde iyi olmasına.Allaha şükür canım.
sağolun kızlar.. ALLAH ım en kısa sürede sizede nasip etsin diye hep dua ediyroum.. ben hep inanrıdrım hamileleirn duası kabul olur diye.. belkim benimkide kabul olur :26:
ayrılmıycaz dimi Geshenkim..tüp bebek ya sankim kayıp gidivercek gibi hisseidyorum her anohh şükür.. haberler güzele döndü ne güzel ... mutlu oldumsiz ayrılmayacaksınız zaten elfidam.. dikkat et yinede olurmu....

her kasık agrısında soluğu tuvalette alıyroum artık

Ahh gazozcu..sende burdaydın dün akşam dimi.. ben kalamadım ki fazla.. ne güsel de muhabbet etmiiniz..geshenkim seviyom seni yavrım.. inşallah...
senin de inşallah gelcek bebişin daha fazla bekletmeden
canım beniiim çok geçmişler olsun, çok şükür
saraaaaa bak sancılı olmama ragmen, gönderiyom gazozumu yavaş al içeri Eki Görüntüle 140816
Laporoskopi gecmiş bitmiş çok şükür... gerisi güzel olacak inşALLAH... ben de histereskopi oldumdu, oralar kurcalanınca hamile kalamk kolaylaşıyomuş diye duydum du ..bak ben hamileyim.. tüp bebek ama olsun onun tutunabilmeside mucize...olacak Aylincim,sorunun cogu gitmiş hayırlısı ile
canım benim ya.. kendime mutlu olmadımm ki ben snei duyuncacanım çok geçmiş olsun Rabbim denizini sana bağışlasın canım bir daha böle üzücü şeyler göstermesin Allaha emenet olun canım![]()

jel kan toplayarak inmiş dedi doktor... demekki içerde kanama var,devam edebilir dedi Kardelencim..maşallah zeloşum sana,sen bitanesin,rabbim en kısa zamanda göndersin bebişini,olmadı,hemen bi tüp deneseniz nasıl olur ki,şu durumda belki daha iyi tutunmaz mı?
kanama mıydı,jelden miydi o pıhtılar?
şu anada iyi olmanıza çok sevindim
kokcektin yani,ALLAH RAZI OLSUN DR DAN:86:
OlmaZ inşALLAH bi daha.. cok korktum

oo maşalah
deniz güçlü velet :) hemencecik tutunmadıydı sana , bırakmaz kolay kolay :)
bizimki uyuşuk çıktıydı. ohhho şimdi kim dokuya gitcek de halat atçak da bağlancak da alış veriş yapcak da..
en iiisi mi ufaktan uzayam dediydi
aylinim bizi gelişmelerden haberdr et olur mu.. açma arayı
ahh Tentom ya.. deme öyle..olacak seninde,belki tüp bebek olmayı kabullenemedi herkesi gibi olmak istiyor, organik olmak istiyor ondan halat atmak oralara işine gelmedi.. Benim bebeişe "sen tüp bebeksin oğlum aklın ermez senin" diycekler o dizi fragmanındaki gibi yaaa