30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

arkadaşlar doğumuma az kaldı...sayılı günler..darısı isteyen herkesin başına..hiç olmayanlara öncelikle...
doğuma girerken edilen dualar kabul olurmuş..sizin için dua etmek istiyorum hep dualarımdasınız zaten yani adlarınızı söylemek istiyorum...
ilk doğumumda da yaptım özelden adınızı soyadınızı yazın bana ezberlerim yada avucuma yazarım,ameliyata girmeden duamı ederim inşallah...

acele edin çoooooooooooooooooooooook öpüldünüz :16::16::16::16::16::16::16::16:

o kadar uzun zaman olduki buraya uğramayalı maşallah herkez ikinciye hamile ama ben daha hızlıyım benim üçüncü yolda.rabbim herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu....

Ahmet Faruk Baş... Bu ismi bir arkadaşımdan duydum. emekli bir din görevlisi, Bursa'da yaşıyor.Bitkilerle tüm hastalıklara deva olduğunu söylemişler arkadaşım da duyup gitmiş. 12 yıldır çocuk için görmediği tedavi, kullanmadığı ilaç hatta uygulamadığı bitkisel tedavi kalmayınca bir de bunu deneyeyim deyip gitmiş.( ve orada kendine inanamayan ama hamile kalıp hatta doğurup bebeğiyle teşekkür etmeye gelenler varmış.) başarısız tüp bebek tedavileri, profesörler neler neler... sebepsiz infertilite demişler açıklanamıyor demişler. Ahmet Faruk Baş'ın uyguladığı bitkisel tedavi sayesinde 2. ayında hamile kaldı, tam bir mucize...
beni diğer başlıklardan bilen arkadaşlar vardır. 3 yıldır ben de aşılama tedavisi, tüp bebek ve çeşitli kürler uyguladım ama sonuç hep negatif. hatta en son İstanbul Acıbadem Prof. Dr. Bülent Tıraş ile başarısız bir tüp bebek denemesi yaşadım 3 ay önce. sonrasında Bülent Hocanın istediği genetik tahlilller sonucu kan pıhtılaşma sorunun var dendi. Şimdi coraspin ve yumurtalık güçlendirmek için Biosteron DHEA 25 kullanıyorum, eşimde proxeed plus kullanıyor. Mart ayında tekrar tüp bebek niyetindeydim. ama bu yukarda anlattıklarımı duyunca arkadaştan bir arayayım Ahmet Bey'i dedim.
telefonda bana eşimin sperm değerlerini ve benim hormon değerlerimi okumamı söyledi. ve bugüne dek hiç bir doktorun yapmadığı acayip yorumlar yaptı. e2 değerin 18-19-20 olmalı dedi. benim 30'du. e2 değerin 20'nin üzerinde olursa eğer rahminde hiç bir canlı yaşayamaz dedi, tüp bebekle sağlıklı bir embriyo bile verilse e2 yüksek olması zehirler yaşayamaz dedi. prolaktinim 19,5 ona da yüksek dedi. 7-8-9 olmalıymış :44: bitkisel bir karışım yollayacağım adresine doktorun verdiği tüm ilaçları bırak en geç 3 aya hamilesin dedi. ehh umut işte. sonra araştırdım. internette devalokman.net diye internet sitesi de var adamın. ama çok kararsız kaldım. şimdi koskoca Prof.un verdiği ilaçları bırakıp hiç örmediğim bu adamın sözüne güvenmek saçma gibi gelse de çooook kararsızım.
şimdi bir tarafta 12 yıl her yolu deneyip hamile kalamamış arkadaşımı 2. ayında hamile bırakan bu mucize karışım, bir tarafta 2. tüp bebek hazırlığı ve Prof.un verdiği ilaçlar.

sizce ben ne yapayım bana bir akıl fikir verin ya nolur????

venema meraba, bu yazıyı yazalı çok olmuş ama bişey sormak istiyorum.cevaplarsan yada özel mesaj atarsan cok sevinirim. bende burdan macun ve cay aldım. aldığım günden beri kanamam başladı az az önce için temizleniyor dedi. sonra adet oldum adet olunca kanamam biter sandım ama adet olup temzilendikten sonrada kanamam hala var.. sende böle sıkıntılar oldu mu? bide yarar gördun mu ?

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

dün bu topiği hatırladım ne çok zaman oldu kimseler gelip gidiyormu diye eeeee ben artık 30 değil 40 yaşlar topiklerindeyim

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

merhaba benim durumum biraz farklı bende 38 yaşında iki çocuk annesiyim ama benim her iki oglum da ALLAH IN mucizesidir 19 yaşında evlendim 2.5 yıl çocugum olmadı maddi imkanımızyoktu dr gidemiyordum bir arkadaşın eltisi almanyadan ilaç göndermiş çocugu olsun diye kullanmış çocugu olmuş kalan bir buçuk kutu illacı bana verdi kullandım 2 .ay oldu nasipmiş ilaçta yumurtlama ilacı ymış sonra 2 olsun dedik yine olmadı dr gittim kullandıgım ilacın türk versiyonunu verdi olmadı 2 defa aşılama yaptık olmadı böbreklerim rahatsızdı dr bıraktım 2 ay sonra kendiliginden oldu şimdi biri 15 digeri 8 yaşında 2 oglum var dersin daha ne istiyorsun bir kızım olsun istiyorum ama kısmet ben hep dua ettim rabbim en ümit siz anımda bana yardım etti sende dua et inşallah allah sanada verir daha gençsin 40 dan sonra gebe kalan var dualarım bütün olmayanlara ALLAH versin sevgiyle kal:KK46:
Ilacın adı ne?

sselam...uzun zaman oldu...ikinci bebeğim 2 yaşında...umutsuzluk yok güzeller...Rabbim gönlünüzdekini er yada geç mutlaka verir...merak ettim buraları...pek yazan yok artık bu sayfaya...vaktiniz olsa da bi okusanız...neler yaşandı neler...neyse sevgiler

sselam...uzun zaman oldu...ikinci bebeğim 2 yaşında...umutsuzluk yok güzeller...Rabbim gönlünüzdekini er yada geç mutlaka verir...merak ettim buraları...pek yazan yok artık bu sayfaya...vaktiniz olsa da bi okusanız...neler yaşandı neler...neyse sevgiler
EVET ARTIK KİMSELER YOK bebek sahibi olanlar gelmiyor gelemiyor bebek sahibi olamayanlarda (benim gibi ) umudumuzu kaybettik artık 30yaşlarda başladığımız yolun sonu 40 ları geçti

[VALLA BENİMDE BAŞIMA GELEN PİŞMİŞ TAVUĞUN BAŞINA GELMEMİŞTİR ZATEN GELSEYDİ BENİ YİYİN HEMEN YİYİN DİYE BAĞIRIRDI TAVUKBİTANEM BANADA RAHİM FİLMİNDE BURDA ÖZEL BİR TÜP BEBEK MERKEZİNDE SENİN İKİ KANALINDA KOMPLE TIKALI DEDİLER SONRA FİLMİ BAŞKA BİR DR.A GÖSTERDİK YOK TIKALI DEĞİL SENDE İLTİHAP OLDUĞU İÇİN CANLI SPERMLERİ ÖLDÜRÜYOR ONDAN OLMAMIŞ DEDİLER SONRA BANA BEBEK OLCAK DİYE HAP VERDİLER ONU SAATİ SAATİNE DAKİK KULLANDIM O DA 10 GÜNLÜK ADETİMİ 2 GÜNE BİRDEN İNDİRİNCE YUMURTLAMA ZAYIF OLDU BÜYÜMEDİLER SONRA HADİİ KAYBETTİKLERİMİZİ GERİ KAZANALIM DERKEN BU SEFER ÇOK İLAÇ KULLANDIĞIM İÇİN BÖBREKLERİMİ ÇATLATMIŞIM BU SEFER BÖBREK TEDAVİSİ GÖRDÜM NEYSE TABİİ BU ARADA BEBEK OLMADI BU SEFER PSİKOLOJİK DEDİLER PSİKOLOJİMİ DAHA DA BOZDULAR SONRA TÜP BEBEĞE KARAR VERDİK ALLAHIMA MİLYONLARCA KEZ ŞÜKÜRLER OLDU SONRADA HERŞEY YOLUNDA DERKEN 5 AY KANAMAM OLDU TAM HERŞEYİ ATLATTIM TAMAM DERKLEN BU SEFER BİR SABAH ÇOK BÜYÜK SANCIYLA GÖĞSÜME SANKİ BİRİSİ TEKME ATMIŞ GİBİ NEFES ALAMIYORDUM BURDA HASTANEYE ACİLE GİTTİM BANA ULTRASONDA BAKTILAR 2 ULTRASONDA DETAYLI SENİN YUMURTALIKLARIN KANGREN OLMUŞ KENDİ ETRAFINDA DÖNÜYOR BEBEĞİNİDE ALCAZ YUMURTALIKLARINIDA DEDİLER ACİL AMELİYATA GİRMEZSEN BELKİ BEBEĞİ YAŞATIRIZ AMA SENDE BEBEKTE 1 SAAT İÇİNDE ÖLECEKSİN DEDİLER BANA EŞİME KAĞIT İMZALATARAK BENİ APAR TOPAR AMELİYATA ALDILAR DR.LARA YUMURTALIKLARIMI ALIN HEPSİNİ İSTEDİĞİNİZİ ALIN AMA SAKIN BEBEĞİME DOKANMAYIN DİYE HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYORDUM EN SON HATIRLADIĞIM BU NARKOZU VERDİLER SONRA BENİ BİKİNİ ÇİZGİSİNDEN BAŞLIYORLARLAR GÖBEĞİME KADAR KESİYORLAR BU ARADA 5.5 AYLIK HAMİLEYİM İŞTE BAKIYORLAR YUMURTALIKLAR TERTEMİZ BENİ SONRA ÖYLE AMELİYAT MASASINDA AÇIK BIRAKIYORLAR GENEL CERRAHİYİ ÇAĞIRIYORLAR ONLAR GELİYOR ONLARDA BENİ GÖBEKTEN GÖĞSÜMÜN ALTINA KADAR KESİYOR BAĞIRSAKLARIMI VE BEBEĞİMİN KESESİNİ KENARA ÇEKİP KARACİĞERE GİRİYORLAR BİR BAKIYORLAR KARACİĞERDE 30 CM. BÜYÜKLÜĞÜNDE KURT PARAZİT KESESİ VAR ADI KİST HİDATİK SONRA KARACİĞERİMDEN PARÇA ALIYORLAR 6 DİKİŞ ATIYORLAR SONRADA KURDUN KESESİNDEN 1 LİTRE SIVI ÇEKİYORLAR SONRA KURT KESESİNİ ALAMADAN BENİ DİKİYORLAR YANİİ BAŞTAN AŞAĞI KESİLİP DİKİLİYORUM 3 HAFTA YOĞUN BAKIMDA KALDIM KARNIMDA BEBEĞİM YANİİ DİYECEĞİM BU KURT KESEİ O KADAR BÜYÜKKİ BİR CETVEL BOYUNDA BUNUMU GÖREMEDİNİZ ULTRASONDADA BENİ HAMİLEYKEN BAŞTAN BAŞA KESTİNİZ BANA YUMURTALIKLAR KANGREN ALINCAK DEDİNİZ BEBEĞİMİ VE BENİ TEHLİKEYE SOKTUNUZ İŞTE BÖYLE BİTANEM ŞİMDİ KURT KESESİ İÇİMDE ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA AMELİYATA GİRCEM ALINCAK ALLAHIMIN İZNİYLE AMA O KADAR ÇOK O KADAR ÇOK KIZGINIMKİ AVUKATA VEKALET VERDİM MUTLAKA MAHKEMEYE VERECEĞİM ŞU AMELİYATI BİR ATLATAYIM AVUKATIM %100 KAZXANIRIZ DEDİ HEYETTEKİ DR.LARDA SAĞLIK BAKANLIĞINADA SORDUM MUTLAKA KAZANIRSIN DEDİLER İŞTE BENİMDE BAŞIMA GELENLER BUNLAR BEN KIZMAYAYIMDA KİM KIZSIN VALLA SİNİR SAHİBİ OLDUM KOLAYMI 5.5-6 AYLIK HAMİLEYİM BAŞTAN BAŞA KESİLİP DİKİLİYORUM SADECE YANLIŞ ULTRASON SONUCU ASLINDA SADECE 1-2 SANTİM KESİLİP SIVI ÇEKİLEBİLİRMİŞ 10 DK.LIK İŞLEMMİŞ O DA SONRA KARNIM BÜYÜR DİKİŞLER AÇILIR AKAR İŞTE SEN DÜŞÜN BİRDE BEBEĞİNİN SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜRSÜN ASIL EN ÖNEMLİ O O KADAR ÖZEL HASTANELERE GİDER BEBEĞİNE BAKTIRIRSIN DOPLERLERE GİRERSİN YANİİ DİYECEĞİM NE KIZGINLIĞI KIZGINLIK ÇOK AZ KALIR DELİRİYORUM

/COLOR]
Canım bende 1 aylık gebeyim ve dalağımda 8,5 cm'lik kist hidatik çıktı. Çok korkuyorum alınması gerekiyormuş patlarsa sonuçları çok ağırmış sen oldun mu ameliyat sonuç ne oldu anlatırmısın geçmiş olsun çok Canımmm seni çok iyi anlıyorum..

dün bu topiği hatırladım ne çok zaman oldu kimseler gelip gidiyormu diye eeeee ben artık 30 değil 40 yaşlar topiklerindeyim
selam kaç yıl sonra bende bugün bi bakayım eskilere dedim seni gördüm. bende 40 lılara vardım ama başka sayfaları bilmiyorum :)

işte bu tam doksandan goool tentocum tebrikj ederim canım inan sana ve yetere hep dua ediyordum birini gönderdik şimdi sıra yeterde bende slmden duydum giremiyorum çok fazla grip bizi yatağa bağladı bu kışı grip kızım ve ben yaşıyoruz:))valla nasıl mutlu oldum anlatamam çok güzel bir duygu tebrik ederim canım tekrar rabbim kucağına almayıda nasip etsin kız nasıl inandın çimdik attınmı kendine bağırdınmı ayy insan ne tuhaf oluyor dimi ama muheşem bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hele bide kıpırtılar başladımı ömrünü veresin geliyor zati yaşayınca görcen sende şimdi dikkat et bol bol dinlen iyi beslen bebişimize iyi bak

zeytincim sen nasılsın oo maşallah ikili teste kapı aralamışsın onunda sonucu güzel çıkar inşaallah maşaallah kuzucuğuna

amanda aman maşallah büyüyormuş bak sen kuzuya canım benim artık kuzucun büyüyor böle göğüs ayrıntılarına takılma hepsi normal benimde acımıyor şimdi dolgunda değil artık bundan sonra süt için üretime baaşlıcaz ama daha erken meraklanma kuzucunla olmanın tadını çıkar

ayy maşallah cimcimeye darısı benim cimcimenin başına bıcır bıcır olduğu günleri bende görürüm inşallah çılgın kızın çılgın cimcimesi ikinizide öpüyorum kendinize iyi bakın

inşallah liste başı olduğun günlerde gelecek az dur hele koca göbüşünle salınacaksın ortalıkta bi bakmışın 9 ay tento liste başı

kaç yıl sonra okumak taa 5 yıl geriye gitmek garip olsa da azimle umutla nerelere gelmişiz gözlerim doldu okurken. o zamanki ruh hallerimiz herkes çok güzel destek olmuştu birbirine siz bunları yazarken ben 19 ocakta doğum yapmıştım yeni gelip okuyanlar asla umudunuzu kaybetmeyin biz nereden nereye yol aldık ve bebişlerimizi de aldık büyüdüler bide Allahım hepinizin kucağını doldursun.

zerdalcim güzel haberlerini bekliyoruz ama ne o öle veda kopnuşması gibi doğumu yap bu sefer bebeklerden bahsetmek için bulkuşacağız burda hayırlı doğumlar diliyorum canım şimdi tadını çıkar doğumdan sonra rahat günler bitecek miş miş banada öle diyorlazr bende sana dedim işte:))

eeeeeeeee sırada yeter var yetercim senin içinde dua ediyorum inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alıcaz haytırla ve sağlıkla gelecek seninde meleğin inşallah burda bi kutlamada sana yaparız artık hadi inşaqllah

geshenk sen yokken hep bu kız ne zaman doğum yapacak diye hesap yapıyordum maşallah miyomla birlikte sona gelmişsin aaynı dert bendede var miyom erken doğum sebebi dedi doktorum yüreğim ağzımda hep ama seni görünce artık daha umutluyum sonuna kadar vakti gelinceye kadar dayanacak kızım inşallah sanada hayırlı doğumlar diliyorum canım

denizanası venüs sizler nasılsınız bebişler nasıl bakalım

biz çok kaldık sanırım gidip biraz dinlensek iyi olacak öpüyoruz hepinizi

selam kaç yıl sonra bende bugün bi bakayım eskilere dedim seni gördüm. bende 40 lılara vardım ama başka sayfaları bilmiyorum :)

ne güzel eskilerden dostlar görmek bende artık eskisi kadar gelmiyorum çok yordu yıprattı beni bu tüp bebek süreci hüsranlar kısmet bizim kaderimizde annelik yok demmeki

Merhabalar arkadaşlar. 33 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır korunmadığımız halde bebek sahibi olamıyoruz. Tamam biliyorum herşeyin bir vakti saati var ancak bu sitede bulunduğum zaman içerisinde gördüm ki, yaşı genç olan arkadaşlar korunmayı bıraktıktan 2-3 bilemedin 5-6 ay sonra hamiş kalıveriyorlar. Oysa benim gibi yok kariye yok o yok bu derken geç kalanlar doktordan doktora koştukları halde bir sonuç alamıyorlar. Elbette istisnalar vardır. İstedim ki bu durumu benim gibi yaşayan arkadaşlar da varsa birlikte dertleşelim, çözümler üretelim, bildiklerimizi, işe yarayan yöntemleri paylaşalım. Sadece 30'lu yaşlarda olanlar değil, herkes katılabilir sohbetimize. Ben geçen ay 1. aşılamamı yaptırdım. Bu ay dinlenmedeyim. Aklımdayken söyleyeyim listelerden hoşlanmamaya başladım. Listedeki herkes hamiş kalıp da kabak çiçeği gibi ortada ismimin yazmasından üzüntü duyuyorum. Birbirimize dualar edelim, tavsiyelerde bulunalım ama lütfen hep sevgiyle yaklaşalım çünkü sizi bilmem ama benim sinirlerim felaket yıprandı. Olmadık şeylere zırlayıp duruyorum. Neyse uzatmayayım. Şimdiden herkese hoşgeldiniz diyeyim...

33 yaşındayım... 5 yıldır mücadele ediyorum...
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Yakında 3. Tedaviye başlayacağız nasip kısmet...
Benim tek üzüldüğüm konu yaşım.. keşke sorunumu daha önce öğrenseydim yıllarım boşa gitti.. yıllarca burda jinekolog lara gittim herşeyin normal dediler oyaladılar beni..
Tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik sorunumu o prof dr söyledi... nasip kısmet bundan sonrası allahın taktiri...

Kizlar rahim filminden sonra gebe kalanlar oldumu bizim esimle hiç bir sorunumuz yokmuş çok şükür bugünde rahim filmi çekildi tüpler acıkmış. Doktorumda bir kaç ay deneyin dedi ama neden olmuyor anlamadım 2seene olacak bekliyoruz bebisimiz 😐

Back
X