30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bugün tatile gidiyoruuummmm.on gün boyunca yokum.sizleri özleyeceğim kızlarrr

Güzelce dinlen canım, iyi tatiller...

Bir Bebeğin Yarım Kalmış Günlüğünden! 5 Ekim: Bugün var
edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu
henüz annem ve babam bilmiyor.Bir elma çekirdeğinden bile
küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor.
Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve
benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri
seveceğim. 19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil.
Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini
dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin
kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek.
Annem için güzel bir sürpriz olacağım. 23 Ekim: Hiç göremediğim
bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun
dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım
oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde
tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler
dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun
beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ
daha var değilmişim… Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak
dudaklarım da olmak üzere ya… Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne
kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim?
Ah bir konuşabilsem! 27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı
bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı.
Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım
kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin
birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor
musun anne? 2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve
bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak
nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın
da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula
gideriz. 12 Kasım: Ah evet… Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve
küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı.
Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem
tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada
mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.>
20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu
öğrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni.
Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun
anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım… 25
Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız
olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım.. 10
Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük
burnum, dudaklarım ve yanağım var… Anneme benziyorum galiba…
13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama
olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra
gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım.
Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok
merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de
göreceğim. Tanışacağız…. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz.. 24
Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim, senin
kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen
duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne
kadar tatlı… Hiç duymadığım bir şey bu… Güzel ve sağlıklı bir kız
olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini
dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen
de beni özlüyorsundur mutlaka… Beni koklayacaksın.. Çok
seveceksin, değil mi? 28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor.
Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor
gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye
konuşmuyorsun anne? Anne… Anne… Anneciğim… Yüzümde soğuk bir şey
hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap…
Anne… Kolumu çekiyorlar anne… Canım yanıyor anne... Anne…
Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı
kopardılar anne… Anne kalbimi parçalıyorlar… Anneciğim… Anne… Kürtajınız tamamlandı hanımefendi. Geçmiş
olsun!..
kızlar çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim,biz ne için çabalıyoruz mıllet neler yapıyo yaaaaaaaaa

Ah casper'ım bu yazıyı ilk okuduğumda ağlamıştım. İnşallah böyle bir tecrübeyi hiç yaşamayız.

hoşbulduk canım arkadaşım benim aminnn inşallah rabbim kabul etmiştir bütün ihtiyacı olan herkesin duasını.başındann biraz okudum topiği gerçekten çok samimi bi ortam
eğer arkadaşlarda kabul ederse arnıza katılmak isterimm.yaşım sorun olmaz dimii:kedi:
bende kitap okumayı severim canım dahayeni elif safağın aşk romanını bitirdim hepinize tavsiye ederim harika bi roman.yook nesecim yaptırmadım beklemeye kararlıyım hamiş arkadaşların belirtilerine bakıyorumda bende ne şişlik var nede bulantı bu seferde olmadı diye tahmin ediyorum .akıntım var bide içerde çatlamaya çalışan yumurtalar arda bir sızım oluyor çünkü hayırlısı olsun diyip beklicem canım .inşallah canımmmm:Saruboceq:

Canım testin negatif çıkmış, adetinin gelmesi için neler yapıyorsun? Tecrübelerime göre bol oksijenli ortamda yürüyüşler yap ve soğan kürü uygula, inşallah adetin rahatça gelir canım..

kızlar benı nıye eklemıyosunuz yaaaaaaaaaaa lısteye

Canım her zaman takip edemeyebiliyoruz. Sen eklesene. Bak baştaki ve sondaki [Quiete]'ları sil ve yazmak istediğini araya yaz. Bu kadarcık. Herkes listede istediği değişikliği yapabilir. Saolsun Mumudihaba ilgileniyor listemizle, herkes listeye istediğini ekleyip çıkarabilir kızlar. Liste hepimizin..

caspercim neşe ekler seni bu yazıyı okuyup ağlamıştım bebeğim gelişmedi diye aldırmak zorunda kaldım ama hep özür dilerim meleğim elimden bişey gelmiyor diye özür diledim meleğimden

Canım inşallah çok yakında anne olacağız, geçmişe bakmıyoruz artık tamam mı? Gelecekte hepimiz çok sağlıklı, mutlu, huzurlu anneler olucaz inşallah, nasıl olacak bilmiyorum ama olacak...

selam kızlar ben geldim

tatil bitti hayatın koşturmasına tam gaz devam

Hoşgeldin canım. Seni aramızda gördüğüme çok sevindim. Neler yaptın tatilde??

hepimizin canım
sen ne kadardır bekliyosun tedavimi görüyosun canım[/QUOT yok tedavı gormuyorum dr gıttım ama bekle dedı ılk once kafada bıtırmen lazım dıyo

Ah bu kafada bitirmenin formülünü de verseler..

arkadaşlar beni de aranıza alın lütfen her konuyu paylaşalım

Palaşalım canım. Hoşgeldin aramıza. Fidancım inşallah burası sana şans getirecek, buna inan. Çok yakında bu listedeki herkes anne olacak inşallah..

Preseed Kişisel Nemlendirici

Amerikan INGFertility firması tarafından üretilen, Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

Preseed klinik deneylerle onaylanmış olup, Amerikada ve Avrupada inanılmaz olumlu sonuçlar sağladığı için Doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

%100 Doğal Ürün

Preseed 'in bileşiminde bulunan Arabinogalactan (AG) maddesi, hücre yenilmesini destekleyen benzersiz bir özelliğe sahiptir. Bu madde Kuzey Amerika 'da bulunan Karaçam ve Amerikan Çamı ağaçlarından elde edilmektedir.Bu nedenle Preseed %100 doğal bir üründür. Maddenin içinde bulunan şeker, ING Fertility laboraturlarında yapılan sayısız testlerde, sperm hücreleri üzerinde mutlu edici, koruyucu ve sperme enerji vererek daha fazla yol almasını, daha fazla süre hayatta kalmasını sağladığı gözlemlenmiştir.

Preseed Kasım 2008 tarihinde American Society of Reproductive Medicine tarafından açıklanan detaylı özet raporda, doğal üremeye en uygun ürün olarak yer almıştır.

Yararları
Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vajinal sorunlara sebep olabilir. Spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Hamile kalmak isteyen ve özellikle ovülasyon dönemlerinde vajinal kuruluk meydana geldiğinde, diğer ürünlerin spermler ve vajina üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak için güvenle kullanılabilir.

Preseed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vajinal sıvının kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının pH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça hareket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir

Preseed Kişisel Nemlendirici, Halime kalmaya yardımcı olması için 3 ile 6 ay süre ile kullanılmalı, eğer pozitif sonuç alınamaz ise, doktorunuza başvurarak, kadında ve erkekde üreme için gerekli sağlık kontrolleri yapılmalıdır.

Ben bu ürünü kullandım kızlar. Bazılarına iyi geld, deneyin. Benim sonuç oratada:))

merhaba arkadaşlar,
bende 33 yaşıma girecegim 1 ay sonra , 5 yıldır bebek istiyoruz ama tık yok, her ay umutla beklemekten yoruldum dr. gittik ne eşimde nede bende sorun olmadıgını söylüyo aşılama yapalım dedi 6 ay dinlenme süresi verdi bekliyoruz. normalde günüm hiç aksamaz ama bu ay 1 gün geçti fakat adet olacakmışım gibi ağrı çekiyorum..
Allahım hepimize nasip etsin o güzel duyguyu..

Canım sonucun nasıl oldu??

selam kızlar nasılsınız.Kandil gününden beri misafirim vardı o nedenle giremedim nete.Bu ay ve sonrasında çok ümitliyim.İnanıyorum ki birimizin duası kabul olmuştur.İnşallah güzel müjdeli haberler alacağız.Gerçekten yürekten inanıyorum.bebeklerimize mektup güzel bir düşünce hakikaten ama ben henüz bunu yapmaya hazır değilim.şimdilik sizin yazdıklarınızı okuyorum

İnşallah hepimizin duası kabul olacak..

kizlar galiba ozellikle sebepsiz infertelitede eninde sonunda hamile kaliniyor ornek ben! ama bebegimin 10 haftalikken kalbi durdu, aldilar.....
ama gercektne tum testler yapildiysa ve sorun yoksa ilk 3 yilda gebelik elde ediliyor dedikleri dogru olabilir. ama iste hamile kalmakla bitmiyorki ne yazikki, dusunun 30 yasindayim iki yilda bir hamile kalsam Allah korusun yine kaybetsem bir iki yil daha bekle ben 35imde ancak anne olurum....
tek tesellim eger hamile kaldigimi gorup rahatlarsam kisa surede hamile kalirim belki...hani diyorlar ya stres onemli...*neyse uzattim kizlar ama daha yeni kaybettim bebegimi etkisi hala ustumde, Allah beterinden korusun deyip yola devam etmem lazim.
hepinizin hamile oldugunuz mujdesini kisa surede almak ve sonrada dogumdan geldginiz gunleri de burdan okumak dilegiyle...amin

Al bir akademisyen mantığı hemen hesapları yapmış:)) sonuçları çıkarmış :olmaz:. Böyle demeyeceksin. "Nasıl olacak bilmiyorum ama herşey tahminimden de kolay ve güzel olacak" diyeceğiz.

olsun cnm kışa hepimiz bomba gibi girelim ve seney yaza hepimiz sırayla hayırlısıyla doğum yapalım bebeklerimize kavuşalım inş

İnşallah canım benm. Özlemişim kız seni..kaydirigubbakcemile5

aay inşallahhhhhhh canım benim inşallahhhh hepimiz hamiş hamiş geçirsekk kışııııııııııııııı

Ne güzel olur dimi? Düşünün birlikte patik örnekleri paylaşıyoruz:))

Bu arada oya örnekleri arıyorum. Çok hoşuma gitti oya pulu aldım ama 2 deliği var:)) Şimdi problem ş ki, buna uygun örneği nerden bulucam ben???

bugün eşin için güzel bir resim yapmak sence nasıl olur neşecim.hihoyyyt

Yapmıyacağım ona hiçbişi :umursamaz: küstüm işte...

Neşecim ben de aynı şeyi soracaktım ki baktım sen sormuşsun..Hakikaten adet tarihi yaklaşan yok mu?inşallah bu ay bol bol müjdeli haberler alırız.Resim yapmışsın ne güzel!Önemli olan yapmış olman zaten.bir sonraki resmin hep bir öncekinden daha iyi olacaktır.Yılmak yok !
Eşinle limoni tartışmalı bir yaşam sürmen tabi ki üzücü ama bu durumu bebek olmadan halletmeliyiz öyle değil mi?Büyüklerimizin çevremizdekilere,bebek olursa kocan değişir adam olur,eve bağlanır türünden sözlerini çok işitmişizdir.Lakin gözlemlerime göre bebek olunca bir süreliğine bebeğin heyecanına kapılan koca daha sonra eski haline dönüverir.
O halde ne yapmalıyız.Muhakkak sen de çok iyi bilirsin ama naçizane tavsiyem öncelikle empati.Yani kocamızın gözüyle kendimize bakmalıyız.Tabi bunu yazarken kızım sana söylüyorum gelinim sen anla türünden herkese yazıyorum.Eşlerin arasının açılmasını isteyen,bunun için çeşitli vesileler çıkartan hep şeytandır.çünkü onun için en önemli şey bu eşlerin kavga etmesi ayrılmaları vs...onun için onu sevindirmemeliyiz.Biz eşimle hafif tartışacak gibi olsak hemen şöyle birbirimize bakıp seni gidi şeytan seni sevindirecek miyiz sanıyorsun der gülüşmeye başlarız.Eşlerimizle olan tartışmalarımızda nefslerin çarpışmasından kaynaklanıyor.Nefs hep ben der.Ben iyiyim ben haklıyım ben mağdurum ben güzelim ben ben ben...Bu yüzden karşı tarafta aynı şeyi yaptığından nefsler çarpışır.ve tartışma başlar.O halde ne yapalım beim düşüncem:Hep başkaları için ne yapabilirim diye düşünmeliyiz.Çünkü başkaları (kocamız annemiz kayınvalidemiz vs.).onları mutlu etmek çabası içerisinde olursak biz onlardan daha da mutlu oluyoruz. 1 günde 2 kişiyi mutlu edebilmişsek biz o gün 2 katı yani 4 kişinin mutluluğunu yaşıyoruz.Tasavvuf büyükleri de bunu tavsiye ederler zaten.Ben de çok iyi biliyor değilim ama büyüklerimden duyduğum kadarıyla azıcık da olsa belki yapmaya çalışmanın tesirini hayatımda hissediyorum.Yoksa çok bildiğimden değil.
.

CADIARZU dediklerin doğru gibi ama erkeklere de fazla yüz vermeye gelmiyr aynı çocuk gibiler bence.

Kızlar bugün öss sonuçları açıklandı ya aileden müjdeli haberler geliyor bir taraftan teleon trafiği devam ediyor. Yazamıyorum burada olduğum halde. Kusuruma bakmayın. Nerde kalmıştık?

Ömrünün En Güzel Yaşlarında Hayatın Tadını Çıkaran Güzel Hatunlar​

1-mumudihaba---------hiçbirşeyi düşünmeden mutlu olarak eski mumu olmak için kendimi toparlamam gerek

2-pinkrose--------------

3-librarian--------------Kitap kurdumuz bol bol kitap okuyacak. Şimdi tatilde..Dönünce bize anlatacağı çok şey olacak..

4-nesemese------------Yağlı boya resim yapıp canım arkadaşlarımla paylaşacağım:)) zemuszemus

5-kahvelokum--------

6- Duru_ ----------

7- lansor17------------- okunabilen herşeyi okurum (kitap gazete dergi ve hatta yakınımda varsa ansiklopedi) :kahve:

8- Çiçekcik---------

9-nelke-------------

10-ayrederya------------puzzle yapmayı çok seviyorum (arkadaşımız yeni birşeyler yapmak istiyor, önerilere açık..)

11-Loveli------------------örgü örmeyi ve puzzle'ı seviyorum...

12- Burp---------bahçemle uğraşmayı çok seviyorum..

13- buketımm--------- biraz dinlenmek,denize girmek,acık da kilo vermek istiyorum( umarım )....

14- Hazeran---------

15- lalehan---------

16- sevgi_burak---------

17- ezine77---------

18- minaaa---------

19- zeynepenes---------

20- hasretim57---------

21- vawe78---------

22- daglarr---------

23- pembepamuk---------

24- cimbomlu---------

25- asyam06---------

26- himhim---------bir kitap kurdu daha:)) ne okuyorsun bizimle paylaş

27- gizemx---------kitap okumayı, örgü örmeyi ve örgülerimle yeni tasarımlar yapmayı seviyorum..Yeni hedefim ahşap boyama..

28- ozlem80---------

29- kumsal---------

30- casper28---------

31- fidanbozkurt---------

32- uhde---------​

canım benim evet negatif çıktı napalım hayırlısı böyleymiş allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
şuan adet olmak için progestan kullanıyorum 5 gün kullanıcam sonra adetimi beklicem sonra
kürleri uygulucam allahın izniyle bu arda kiloda vermek istiyorum diyetle değil ama sporla ramazanda geliyor bakalım atrık neler olucak.kızlar alacakaranlığı izledinizmi çok güzel bir film bence ben çok beyendim hatta taktım diyebilirim kitap serisi varmış okumak istiyorummm

iylik neşecim tatilim çok güzeldi

ama çok sessiz bir yerdi en sonuda sıklıdık sessizlikten ,

insanoğlu herşeyden sıkılıyor yaranılmaz kimseye işte böyle
,

sen nasılsın cnm çok sık uğramıyorsun

canım benim evet negatif çıktı napalım hayırlısı böyleymiş allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
şuan adet olmak için progestan kullanıyorum 5 gün kullanıcam sonra adetimi beklicem sonra
kürleri uygulucam allahın izniyle bu arda kiloda vermek istiyorum diyetle değil ama sporla ramazanda geliyor bakalım atrık neler olucak.kızlar alacakaranlığı izledinizmi çok güzel bir film bence ben çok beyendim hatta taktım diyebilirim kitap serisi varmış okumak istiyorummm

Hangi kanalda canım bu alacakaranlık? Canım senin için de hepimiz için herşey çok güzel olacak inşallah göreceksin bak...

he bu arada senin sınav sonucun ne oldu canım söyledinde benim gözümdenmi kaçtı

Benim sınavım mı? Geçtim canım. Şimdi tembelleri oynuyorum..zemuszemus

iylik neşecim tatilim çok güzeldi

ama çok sessiz bir yerdi en sonuda sıklıdık sessizlikten ,

insanoğlu herşeyden sıkılıyor yaranılmaz kimseye işte böyle
,

sen nasılsın cnm çok sık uğramıyorsun

Canım ya bugünkü gibi KK bozuluyor, ya benim net gidiyor yada işim oluyor. Bazen de canım hiç girmek istemiyor. Bu konudan uzak durmak istiyorum. Sizler olmasanız çoktan bırakıp gitmiştim zaten. Tatil yapman ne güzel mirmirmirmir, ben bu sene ev tatili yaptım hep. Neyse sağlık olsun da...

Kızlar Ramazan geliyor. Ya benim geçen senelerden bir sürü kazam var. Nolcek gene eklenecekler. Bir türlü ödeyemedim. Ramazanın bir başından bir sonundan yiyorum çoğu yemekle geçiyor zaten kaydirigubbakcemile3...

Hangi kanalda canım bu alacakaranlık? Canım senin için de hepimiz için herşey çok güzel olacak inşallah göreceksin bak...

Benim sınavım mı? Geçtim canım. Şimdi tembelleri oynuyorum..zemuszemus

Canım ya bugünkü gibi KK bozuluyor, ya benim net gidiyor yada işim oluyor. Bazen de canım hiç girmek istemiyor. Bu konudan uzak durmak istiyorum. Sizler olmasanız çoktan bırakıp gitmiştim zaten. Tatil yapman ne güzel mirmirmirmir, ben bu sene ev tatili yaptım hep. Neyse sağlık olsun da...

Kızlar Ramazan geliyor. Ya benim geçen senelerden bir sürü kazam var. Nolcek gene eklenecekler. Bir türlü ödeyemedim. Ramazanın bir başından bir sonundan yiyorum çoğu yemekle geçiyor zaten kaydirigubbakcemile3...

dizi değil nesecim sinema filmi ekimdemi kasımdamı ne ikinci serisi vizyona giricek
alıp izle tavsiye ederim baya sarıyokaydirigubbakcemile3şimdi kitaplarını okumak istiyorum inşallah nesecim bende tüm kalbimle inanıyorum herşey çok güzel olucak:emir_bebek:inşallah allahın izniyle gelicek:Saruboceq:
çok sevindim tebrik ederim ne tembelliği dinleniyorsun ve sen bunu fazlasıyla hak ettin
koca bi sene durmadan çalıştın meyvasınıda aldın şimdi sıra da başka şeyler varopuyorumnanaktan

dizi değil nesecim sinema filmi ekimdemi kasımdamı ne ikinci serisi vizyona giricek
alıp izle tavsiye ederim baya sarıyokaydirigubbakcemile3şimdi kitaplarını okumak istiyorum inşallah nesecim bende tüm kalbimle inanıyorum herşey çok güzel olucak:emir_bebek:inşallah allahın izniyle gelicek:Saruboceq:
çok sevindim tebrik ederim ne tembelliği dinleniyorsun ve sen bunu fazlasıyla hak ettin
koca bi sene durmadan çalıştın meyvasınıda aldın şimdi sıra da başka şeyler varopuyorumnanaktan

Aaaaaaaaa alkisalkisalkis evet evet sırada çok harika bir şey :CüvCüv: var inşallah. Hepimiz için.

Kızlar moraller mi bozuk? Neden kimseler yok yada kimse bişiler yazmıyor? Siz beni sevmiyor musunuz :kedi: ??

yok nesecim genel olarak bütün topikler sanki terk edildi

artık kk ya uğramaz oldular sanırım herkez tatilde

yok nesecim genel olarak bütün topikler sanki terk edildi

artık kk ya uğramaz oldular sanırım herkez tatilde

Olabilir canım sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Moraller nasıl? Benim bugün anım hiçbirşey yapmak istemiyor. Sadece yatmak dinlenmek istiyorum. Fazla tembel oldum galiba..

Merhabalar...
Ben de otuz yaşıma geldim ve benzer sorunlar yaşıyorum...2 yıldır korunmuyoruz..bir kere gebe kaldım ama karnımda öldü..şimdi yazılanları okurken ağladım..yaşamadan anlamıyor insan..kimse kimseyi..sağlıklı isek ve mutluysak ona şükretmeliyiz..
ben de tüm hamileleri ve çocukluları kıskanır oldum..etrafımdakiler neden hamile kalamıyorsun diyorlar ve evlendikten 3-5 ay sonra başlamıştı bile..hayatta bazı şeyler belki geç olacak belki de olmayacak..Allah herkese bunu nasip etmiyor..hepimiz biliyoruz.etrafınızda eminim çocuk sahibi olamayan en az bir-iki tanıdığınız vardır...
evet çok üzülüyoruz belki ama keşke dememek için elimizden geleni yapalım.testler, aşılama, tüp bebek,....sonrasını da Allah bilir...
hiç üzülmeyeceğim..bizim ülkemizde anne sevgisine muhtaç onlarca çocuk hatta bebek var...onları da doğuran bir ana nihayetinde...Alırım bi tane çocuk bakarım valla..ben hiçbir zaman anne olamıcakmışım gibi hissediyorum..ama biyolojik olarak...
bu beni annelik yapmaktan mahrum edemez...
Allah sağlık ve de hayırlı evlatlar doğurmamızı nasip etsin..
dualarım sizinle a.s

canlarım topik sessiz evet sıkıldılar bence bizden değil yaşadıklarından bi de yaz ya ondan çıtırlar çok öpüldünüz

Merhaba kızlar, ben de siteye yeni üye oldum ve bu linki görünce hemen daldım içine.
Ben 26 yaşımda evlendim ama 29,5 yaşındayım ve eteklerim tutuşmaya başladı. Şimdi hamile kalsam doğdu vs. desek 31 o da tutarsa tabi. Önceleri kariyer vs. diye istemedik -2009 eylül ayı gibi planlıyordum kafamda,sanki planladığın zaman kalabiliniyormuş gibi ...!!!- şimdi de Yüce Rabbim nasip edecek mi onu bilmiyorum. Ama ben yaş haddinden dolayı biraz endişelenmeye başladım.
2006 dan geçen yıl ağustosa kadar ilaçla korundum.2009/Ocak ayından beri kendi haline bıraktık herhangi bir uğraş safetmedik, taki son üç aya kadar.Haziran da Çapa'da bi Prof.'a gittim çocuk için değil ama ön hazırlık olsun diye (evlendiğimden beri ilişki esnasıda acı ve sonrasında yanma ve bi başlayıp bi biten kaşıntlarım oluyordu hamile kalırmak istersem sorun olmasın diye onun için gittim daha önceleri de gitmiştim ama tam bi çare olmadı) neyse doktora gittik doktor kaşıntı yanmayı hiç dinlemedi baktı ilk sorduğu şey yaşın kaç? oldu.29 dediğimde hemen çocuk yapman lazım geç kalmışsın bu ülkeye yeni nesil lazım dedi. benim de aman aman bi isteğim yoktu çocuğa karşı derdim ilk önce kaşıntı problemimim bir an önce bitmesiydi. Smear örneği aldı(neyseki bi şey çıkmadı) klomen verdi 6 adet döneminde kullan, deneyin 6 ay sonra kontrole gelin dedi Prof ve başka bişey demedi.İşte ne zaman yumurtlama dönemim hangi günler ilişkiye girilmesi gerekiyor falan demedi. 3 aydır ilacı içiyorum reglimin 5.-10. günü arasında ama kafamıza göre denedik daha bişey yok ben de isyan ettim artık yani bu ne böyle kafamıza göre deniyoruz diye eşime dedim ben nisa hastanesine gitmek istiyorum diye. Neyse dün gittik Asiye hanıma.
Daha erken biraz daha deneyin dedi ama ben yine de kafamdaki acabalarım? yanıt bulsun da eğer bi sorun varsa vakit kaybetmeden teşhisi konulsun da haybeye deneyip de zaman kaybetmemek için -zaten yaş olmuş 30-gerekli testlere başlanılmasını istedim .Kızlar erken mi davrandım test işleri için acaba? Dr hanım ilk önce eşime bi test -sperm sayımı sanırım- verdi sonra da benim bi sonraki reglimin 3. günü gitmem gerektiğini söyledi -hormon testleri vs. sanırım.- Şimdilik beklemedeyim.
3.reglim olmadan önce bu sefer tutacak demiştim, olmadı. Ben de bu hafta artık üstüne düşmedim ne gün aşıryı takip ettim ne de yumurtam olmuş mudur olmamış mıdır diye diye kafapatlattım çıktık evden ege kıyı sahil şeridini gezerek 3-4 günlük bi tatil yaptık eşimle. Yani bu ay dinleneyim dedim yine kafama göre :)) :smiley-cool:
Zaten Prof.da alel acele baktı bi klomen verdi gönderdi kafamıza göre takıldık şimdi de kafamıza göre takılıyoruz valla sonumuz hayr olur inşallah. Yüce rabbim uğraştırmadan hayırlı bi evlat nasip eder İnşallah tüm isteyen herkese içinde de banaaaaa...

benim yumurtalarım döllenip donduruldu,transfer ekim gibi olacak. aslında bu konuda çok rahat ve kafaya cok fazla takan biri değildim. ama 1,2 gündür içime dondurulmuşlarla tutmayacakmış gibi geliyor...moralimin pek de iyi olduğunu söyleyemeyeceğim...yasım 32 ve şimdiye kadar hiç yasım geciyor die panik yapmamıştım....birde çevremizdekilerden ( ailemizden,eşimizin ailesi, bilen arkadaşlarımız ) iyi şeyler duymaya,moral bulmaya hiç mi hakkımız yok....
eşimin ailesi sağolsun çok sinir ediyor beni...bu konu nerdeyse hiç açılmıyor,kaynana sorarsa da öylesine soruyor...hep haha hihi muhabbetler...eşimin ailesi tarafından azıcık şu kızla ilgilenelim,moralini düzeltelim ,destek olalım diyen yok ...Allah bilsin diyorum sadece...

kızlar kusura bakmayın...içinizi baymak istemezdim...

selam benim güzel 30luk çıtırlarım
yaş geç değil ama erken hiç değil bence zamanıdır yaptır tahlillerini ocaktan beri bekliyorsun yaşımız küçük olsa bekleyelim derim ben 30 yaşımda 8 ay olmayınca gittik klomenle hamile kaldım ama bebeğim gelişmedi kürtaj oldum erken değil yaptır
belki tatil iyi gelimiştir bebeğin karnındadır

kızlar ben akupunktura başladım.dr enerji ölçümlerimi yaptı bugün ve böbrek ve üreme sistemi ile ilgili olan enerji merkezimin tamamen dengesiz çalıştığını buna bağlı olarak kalp enerji merkezimin de bozulmaya başladığını söyledi.biz sebepsiz infertiliteyiz ve sanırım kafayı tırlatmış olacağım ki artık bana seni şuranda bi bozukluk oluşmuş ondan çocuğun olmuyo ,senin bu sorununu çözücez sözlerini söyliyecek bi dr arıyodum kendime.ve böylece nihayet bulmuş oldum.yalan yanlış da olsa söylesin bana böyle ya sıyırdım balataları resmen tabiri caizse.sorun yok açıklanamayan infertilitesiniz lafını duymak istemiyorum artık.biraz tuzluya patlıycak ama kıyıcam paraya napiiim....yeterki kadın senin sorununu çözücez inşallah desin bana...psikolojim bozuldu 5 yıldır millet 2. yi doğurdu ,ben daha bir arpa boyu yol alamadım,sebebini bile öğrenemedim.zaten geç evlendim..:)))))

kızlar ben akupunktura başladım.dr enerji ölçümlerimi yaptı bugün ve böbrek ve üreme sistemi ile ilgili olan enerji merkezimin tamamen dengesiz çalıştığını buna bağlı olarak kalp enerji merkezimin de bozulmaya başladığını söyledi.biz sebepsiz infertiliteyiz ve sanırım kafayı tırlatmış olacağım ki artık bana seni şuranda bi bozukluk oluşmuş ondan çocuğun olmuyo ,senin bu sorununu çözücez sözlerini söyliyecek bi dr arıyodum kendime.ve böylece nihayet bulmuş oldum.yalan yanlış da olsa söylesin bana böyle ya sıyırdım balataları resmen tabiri caizse.sorun yok açıklanamayan infertilitesiniz lafını duymak istemiyorum artık.biraz tuzluya patlıycak ama kıyıcam paraya napiiim....yeterki kadın senin sorununu çözücez inşallah desin bana...psikolojim bozuldu 5 yıldır millet 2. yi doğurdu ,ben daha bir arpa boyu yol alamadım,sebebini bile öğrenemedim.zaten geç evlendim..:)))))

seni çok iyi anlıyorum canm benim ama lütfen kendini toparla bütün imkanları nede seninde değin gibi umit kalacağına emek kalsın ama sağlığından olursan hiç gelmez bebişlerimz ben artık dengemi bile kaybettim düşün artık yani düşünmekten takmaktan sormalarından bende tedaviyi bıraktım RABBİM bilir dedim ve dinlenmedeyim nolur canm sende rahat olmaya çalış takma diyemiyorum bende öleyim ama en azından rahatlamaya çalış bak gör ben inanaıyorum arka arkaya vercez bebiş haberlerimizi ALLAHIN izniyle inş. hemde bukdar takma sebepsiz infertileyi çok şükürki bi sorunumz yok sadece sınavdayız öle düşün yada bide bişey olsaydı çaresi olmasydı o daha kötü pozitif ol arakadaşım ben yanındaym canm benim öpüyrm yanaktan zemuszemus

seni çok iyi anlıyorum canm benim ama lütfen kendini toparla bütün imkanları nede seninde değin gibi umit kalacağına emek kalsın ama sağlığından olursan hiç gelmez bebişlerimz ben artık dengemi bile kaybettim düşün artık yani düşünmekten takmaktan sormalarından bende tedaviyi bıraktım RABBİM bilir dedim ve dinlenmedeyim nolur canm sende rahat olmaya çalış takma diyemiyorum bende öleyim ama en azından rahatlamaya çalış bak gör ben inanaıyorum arka arkaya vercez bebiş haberlerimizi ALLAHIN izniyle inş. hemde bukdar takma sebepsiz infertileyi çok şükürki bi sorunumz yok sadece sınavdayız öle düşün yada bide bişey olsaydı çaresi olmasydı o daha kötü pozitif ol arakadaşım ben yanındaym canm benim öpüyrm yanaktan zemuszemus

doğru söylüyosun benim iyiniyetli arkadaşım,insanın ben yanındayım diyen birini bulması çok zor bu günlerde..hele hele ben kimim neyim bilmeyen yüzümü bile görmeyen biri veriyor bu desteği sana..böyle değişik ve güsel bi duygu yok yani..zaten bu yüzde hergün bu sitedeyim..çevremdeki arkadaşlarımdan daha fazla destek oluyor,güç veriyor ve daha da önemlisi anlıyor burdaki bi çok arkadaş beni...öpüyorum seni...

Merhabalar ben siteye yeni üye oldum bende 30 yaşındayım ve 2 yıldır korunmuyoruz eşim varikoselden 8 ay önce amelyat oldu hala bekliyoruz aşılama dediler ancak henüz yaptırmadık birazdaha beklemeyi düşündük belki doğal yolla olur diye ama bu süreç çok yıpratıcı bende olur olmaz şeylere ağlıyorum birde çevre baskısı çocuk yokmu falan diye her sorduklarında yıkılıyorum.herşeyin bir hayırlı vakti var ona gönülden inanıyorum ama insan oğlu düşündüğünü hemen istiyor engelleyemiyorum.İnşallah siz de hamilesinizdir mailinizi mayısta yazmışsınız ALLAH yardımcımız olsun.:ecrin_bebek:

Back
X