30undan sonra kimseyi begenememek

o uygulamalar boş muhabbet. oradaki erkeklerin de ortak amacı belli.
oralardan hayallerinizin erkeği, ciddi ilişki falan çıkmaz. onlardan sevgili değil en fazla seks arkadaşı olur çünkü.
oradaki erkekler o amaçla o platformda oldukları için genelindeki düşünce ve karşı cinsten beklenti de bu doğrultudadır doğal olarak.

bir de zaten sizin aradığınız şey yakışıklılık ya da zenginlik falan değil. işiniz gücünüz, ayrı eviniz düzeniniz var. belli bir yaşa ve seviyeye gelmiş kadınlar bir yerden sonra erkeklere sadece manevi duygular için ihtiyaç duyuyor. siz zaten para kazanıyorsunuz dolayısı ile onun kazandığı para sizi etkilemez. zaten eviniz var dolayısı ile onun evi de sizi pek ilgilendirmez.

kadın bir şeyler sahibi oldukça erkeklerde çekici bulduğu şeylerin sayısı azalıyor. benzer durum bende de var tek fark ben 28 yaşındayım, ailemle yaşıyorum. ve benim de zaman içinde onlarda çekici bulduğum şeyler azalıyor. ilk neye bakıyorum biliyor musunuz? aurasına. bu da sadece gerçek hayatta karşılaşabileceğimiz bir şey.
 
Ben de öyle diyodum, dış görünüş önemli değil vs. Kel, göbekli, kilolu birinden hoşlandım yeter ki huyu güzel olsun diye adam sonra bir şey oldu ne oldu ben de anlamadım sanırım ego yaptı. Bir şeyler oldu ama 😅 O yüzden herzaman ozguvenli olun, kendinizde kusur aramayin ki bu adamlar da kendini bulunmaz hint kumasi sanmasin. Adamin disi o kadar da iyi degilken begenmiyomus gibi yapmasi bir kac kisiyle konusmasi vs tamamen ozguven problemini kapatmak.
 
Ben de öyle diyodum, dış görünüş önemli değil vs. Kel, göbekli, kilolu birinden hoşlandım yeter ki huyu güzel olsun diye adam sonra bir şey oldu ne oldu ben de anlamadım sanırım ego yaptı. Bir şeyler oldu ama 😅

Cok hossunuz. 😊
 
Kendimi size çok yakın gördüğüm için yorum yapıyorum. Biz Çok empat insanlarız. O yüzden radarımıza giren kişiler ya narsistler olur ya da empati yoksunu ruh hastaları. O yüzden ben bilinçli bir şekilde sosyal medya kullanmıyorum.

"Hayati yeniden keşfedin " diye bir kitap var. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben ilişkilerimde hep zarar gören taraftım. Artık radarıma giren çok etkilendiğim insanlardan uzak durma kararı aldım bu kitaptan sonra. Gerçi pandemi yüzünden sadece erkek olarak kargoculari görüyorum ama pandemi biter bitmez sosyalleşme planlarım var.
 
Dogru yazmayi üniversite okumus ben şu meslekte çalışıyorum diyenler bile yapıyor 😃 ama ben de katılıyorum duzgun yazamayanlar direkt elenir :)

Hele facebork yazana inanamamıştım...yılların facebook'u yani..Hiç mi görmedin biyerlerde yazılışını....ne kafalar ya..
Zaten o uygulamada whatsapp'ı düzgün yazan adam nerdeyse yok ya inanılmaz..watsata geçelim mi diyor adam, sen geç watsata deyip engelliyordum of
 
30lu yaslarda insan şunu öğreniyor "biri işine tam olarak yaramayacaksa hayatinda hic olmasin daha iyi" hicbiri içine sinmemis demek ki. Ama biraz da peşin hükümlusunu insanlari canli olarak gormeden bunu bilemezsin. Bastan sonu kafanda boyle belirledigin icin oyle olmus bence lafini bile hazirlamissin :)
 
Hele facebork yazana inanamamıştım...yılların facebook'u yani..Hiç mi görmedin biyerlerde yazılışını....ne kafalar ya..
Zaten o uygulamada whatsapp'ı düzgün yazan adam nerdeyse yok ya inanılmaz..watsata geçelim mi diyor adam, sen geç watsata deyip engelliyordum of
Valla facebookta bazi komik paylaşım olan gruplara giriyordum gülme amacli, gurup yazan, yegenini paylasip yiyenim diyen neler neler bunlar da benle yasit ya da benden kucukler ustelik yani şu an en fazla 34 35 falan.
Ben tinder uygulamasini bilmiyorum ya da o... dedigi ne onu da anlamadim ama yillar önce bi tanisma/flört sitesine girmiştim, moralim bozuktu yalnızlık hissinden girmiş iyice sinirlerim bozularak uyeligimi silmistim nereden baksak en az 5 6 sene öncesi.
Asl? (2000lerin başı) 🤣🤣🤣


Bi de ilk sorusu nerelisin olanlari kafadan elerim ben, normal bir sosyal ortam da olsa bu soruyu soranlarin kapasitesi bastan memleketle kısıtlıdır diye düşünürüm.
 
En büyük kk bence sen birileriyle istediğin romantik ilişkiyi bi türlü kuramadın ya karşı taraf beğenince işe yaramaz oluyor beğenmeyince böyle Brad Pitt oluyor çelimsiz çirkin bi Fransız olsa da, hah işte sen de öğrenilmiş çaresizlik oldu bence, böyle sanki en başından hayal kırıklığını peşin peşin yaşıyor gibisin, başlamaya/başlatmaya mesaj atmaya iki flört etmeye cesaretin yok sebep olarak da artık birilerini beğenemiyorum diyorsun.

Ben olsam fazla kilolarımı verir, tarzımı değiştirir artık istediğim kadın olurdum, zaten auran enerjin değişince de su akar yolunu bulur 😎
 
X