30undan Sonra Telli Turna Olmak

Belgisizamir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
618
2.231
113
Merhaba
Dış görünüşü çok da umursamayan, pek bakim yapmayan, buna vakit ayıramayan biriyim.
Fiziksel anlamda kusur olarak gördüğüm iki şey var bir burnum bir de atta bir üste bir tane olmak uzere iki yamuk dişim.
Bugune dek umursamadigim için kaldi bu kusurlar benimle. Yaşadık bir 30 yıl kadar beraber. Simdi gözüme batiyorlar. Lakin gelmissin bu yaşa hadi burun neyse toparlanir ameliyattan sonra 6 ayda ama dis icin onca zaman telle dolasmanin anlami ne diyorum. Hafif yamukluk var bu arada cok dikkat cekmiyor ama ben gülemiyorum rahatça.
En onemli anlarimi yasamis her seyden gecmis guzel anilar edinmis elegimi asmış o günlerden hatira fotolarimda bu burun ve disimle cikmisim simdi mi aklim basima geldi diyorum.
Yanlis düşündüğüme ikna edeceğinizi bildigim, tavsiyelerde bulunacaginiza emin oldugum icin buraya yaziverdim

30 yaşımdan sonra burun ameliyatı yaptırdım 1 ay oldu :KK55: değişimin yaşı yok kendimi şimdi daha özgüvenli ve güzel hissediyorum eğer göze batan cinsten bir kusur varsa telde takılır burun da yapılır şahsi olarak ne istiyorsanız öyle yapın önemli olan sizin düşünceniz.

Tel takmak istemiyorsanız şeffaf plaklardan taktırabilirsiniz. Doktorunuz da uygun görürse tabi. Normalden biraz daha (hatta baya) pahalıya geliyor ama tel takmıyorsunuz en azından şeffaf bir şekilde ağzınızda duruyor. Benim tel taktırdıktan sonra dişlerim tekrar kayınca şeffaf plak taktım 6 ay, şu an gayet güzel oldu.

Merhaba
Dış görünüşü çok da umursamayan, pek bakim yapmayan, buna vakit ayıramayan biriyim.
Fiziksel anlamda kusur olarak gördüğüm iki şey var bir burnum bir de atta bir üste bir tane olmak uzere iki yamuk dişim.
Bugune dek umursamadigim için kaldi bu kusurlar benimle. Yaşadık bir 30 yıl kadar beraber. Simdi gözüme batiyorlar. Lakin gelmissin bu yaşa hadi burun neyse toparlanir ameliyattan sonra 6 ayda ama dis icin onca zaman telle dolasmanin anlami ne diyorum. Hafif yamukluk var bu arada cok dikkat cekmiyor ama ben gülemiyorum rahatça.
En onemli anlarimi yasamis her seyden gecmis guzel anilar edinmis elegimi asmış o günlerden hatira fotolarimda bu burun ve disimle cikmisim simdi mi aklim basima geldi diyorum.
Yanlis düşündüğüme ikna edeceğinizi bildigim, tavsiyelerde bulunacaginiza emin oldugum icin buraya yaziverdim

Abimin çok bozuktu dişleri. Önceden hiç yanaşmadı. 33 yaşında taktı diş teli ve 1 senede fıstık gibi oldular. İyi ki de düzeltmişim diyor. :)

30 işte ne genç ne yaslisin. Saclarimda aklar var o yüzden abarta abarta geldi bu yaş bana bu sene hayli sacim beyazladı pek genç hissetmiyorum. Ergen cocuklar gibi diş teliyle dolasmak zor gelir haliyle hic gormedim bu yaslarda dis teli takan. Fastbraces mantikli duruyor 12 ayda cikarilabilirmis hic degilse 31imde duzgun dislerim olur😊

Tel takmak istemiyorsanız şeffaf plaklardan taktırabilirsiniz. Doktorunuz da uygun görürse tabi. Normalden biraz daha (hatta baya) pahalıya geliyor ama tel takmıyorsunuz en azından şeffaf bir şekilde ağzınızda duruyor. Benim tel taktırdıktan sonra dişlerim tekrar kayınca şeffaf plak taktım 6 ay, şu an gayet güzel oldu.
Turk markalar da uretim yapiyorlar artik. Benimki telle asagi yukari ayni fiyata denk geldi.

Turk markalar da uretim yapiyorlar artik. Benimki telle asagi yukari ayni fiyata denk geldi.

Doğrudur, benim taktırdığım zamanlarda yurt dışından geliyordu, dolarla ödeme yapmıştım. :/ Türk markalar çıktıysa daha da iyi, tel eziyetini çekmeye hiç gerek yok. Ha ama tel taktırdığımda dudaklarım çok dolgun duruyordu, o hallerini özlemiyor değilim ehehe.

20 li yaslarda gencligin verdigi guzellikle o yamukluklar goze batmiyor zaten.isiltin yeter.30 dan sonra da yasasin estetik bence.ben de yaptirdim.30 dan sonra fistik oldum.asil bu yastan sonra lazim.

Back
X