- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Hiç iyi beslenemiyorum kızlar ben çok mu düşük kilomuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç canım istemiyor canım zorla yemek yiyorum gün boyu hiç bişey yemesem aklıma bile gelmeyecek içim almıyor hiçneden iyi beslenemiyorsun bebeğin kilosu normal gibi bence.
Bişey yiyemiyorum içim almıyor hiç :-(Bana da normal geldi kilosu.Senin mide bulantın mı var için almıyor mu canm
Bişey yiyemiyorum içim almıyor hiç :-(
Az dedi canım geriden geliyor zaten dedi kilosuda az dedi zorliyorum kendimi ama olmuyor çok zorlayinca istifra ediyorum tiksiniyorsun şaşırdım kaldımDoktorun az olsa Bebeğin kilosu derdi zaten.Sen canını sıkma hiç.Manken hastalığı olan bir bayan görmüştüm haberlerde.Her yediğini çıkarıyormuş.O haliyle hamile kalmış Doğum yapmıştı.
Senden besleniyordur miniğin![]()
Az dedi canım geriden geliyor zaten dedi kilosuda az dedi zorliyorum kendimi ama olmuyor çok zorlayinca istifra ediyorum tiksiniyorsun şaşırdım kaldım
Kaşar peyniri muz ye dedi canım vitamin ilacı alıyorum evet canım onu inş bu ay biraz daha dikkat edeyim inş kapatırız arayı kendimi de suçlu hissediyorum :-(İlaçlarını kullanıyorsundur değil mi?İnşallah arayı kapatır bebişin.Ne tavsiye etti doktor bişey dedi mi
Evet canım doktorumda onu önerdi onu yiyorumcnm en azından muz ye kilo aldırıyormuş bebege
Kaşar peyniri muz ye dedi canım vitamin ilacı alıyorum evet canım onu inş bu ay biraz daha dikkat edeyim inş kapatırız arayı kendimi de suçlu hissediyorum :-(
Doktorum 29. Haftaya uyumlu ve kilon düşük dedi :-(bilmiyorum canım başka doktora mı gitsem bideyav daha ne olsun. 33. hafta 1700 kilosu
sakin baska dr hatasini yapma. kafani ksristirma durduk yere. benim drum bebgin kilo durumunu takmaz hic. kemik gelisimi uyumluysa sorun yok. bacak boyu kafa olcumu vs... kilo almasini istiyorsan muz, tatlı, hamur isi. bak nasil aliyor kilo.Doktorum 29. Haftaya uyumlu ve kilon düşük dedi :-(bilmiyorum canım başka doktora mı gitsem bide
aslında tam kilo artışının olacağı haftalardasın, azcık takviye ile normale döner.. keçiboynuzu özü var pekmez gibi ama özü farklı.. mutlaka öneririm.. muz ve kaşar zaten söylemiş arkadaşlar..Doktorum 29. Haftaya uyumlu ve kilon düşük dedi :-(bilmiyorum canım başka doktora mı gitsem bide
Tamam canım saolasin onu da alayım eczanelerde görmüştüm onuaslında tam kilo artışının olacağı haftalardasın, azcık takviye ile normale döner.. keçiboynuzu özü var pekmez gibi ama özü farklı.. mutlaka öneririm.. muz ve kaşar zaten söylemiş arkadaşlar..
Canim düşuk kilosu ben de senle ayniyim benimki senden az bir sey daha yuksek ama yine de dusük .ben besleniyorum da kendim kilo da aliyorum ama bebek cok almiyor ..yemegi dene belki sen farkini gorursunHiç iyi beslenemiyorum kızlar ben çok mu düşük kilomuz
Deniyorum canım elimden geldiğince zorliyorum kendimiCanim düşuk kilosu ben de senle ayniyim benimki senden az bir sey daha yuksek ama yine de dusük .ben besleniyorum da kendim kilo da aliyorum ama bebek cok almiyor ..yemegi dene belki sen farkini gorursun![]()