31+0 da 1440 kilosu çok mu az :-(

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Hiç iyi beslenemiyorum kızlar ben çok mu düşük kilomuz

neden iyi beslenemiyorsun bebeğin kilosu normal gibi bence.

Bana da normal geldi kilosu.Senin mide bulantın mı var için almıyor mu canm

Bişey yiyemiyorum içim almıyor hiç :-(

Doktorun az olsa Bebeğin kilosu derdi zaten.Sen canını sıkma hiç.Manken hastalığı olan bir bayan görmüştüm haberlerde.Her yediğini çıkarıyormuş.O haliyle hamile kalmış Doğum yapmıştı.

Senden besleniyordur miniğin :anne:

Doktorun az olsa Bebeğin kilosu derdi zaten.Sen canını sıkma hiç.Manken hastalığı olan bir bayan görmüştüm haberlerde.Her yediğini çıkarıyormuş.O haliyle hamile kalmış Doğum yapmıştı.

Senden besleniyordur miniğin :anne:
Az dedi canım geriden geliyor zaten dedi kilosuda az dedi zorliyorum kendimi ama olmuyor çok zorlayinca istifra ediyorum tiksiniyorsun şaşırdım kaldım

Az dedi canım geriden geliyor zaten dedi kilosuda az dedi zorliyorum kendimi ama olmuyor çok zorlayinca istifra ediyorum tiksiniyorsun şaşırdım kaldım

:110:İlaçlarını kullanıyorsundur değil mi?İnşallah arayı kapatır bebişin.Ne tavsiye etti doktor bişey dedi mi

:110:İlaçlarını kullanıyorsundur değil mi?İnşallah arayı kapatır bebişin.Ne tavsiye etti doktor bişey dedi mi
Kaşar peyniri muz ye dedi canım vitamin ilacı alıyorum evet canım onu inş bu ay biraz daha dikkat edeyim inş kapatırız arayı kendimi de suçlu hissediyorum :-(

Kaşar peyniri muz ye dedi canım vitamin ilacı alıyorum evet canım onu inş bu ay biraz daha dikkat edeyim inş kapatırız arayı kendimi de suçlu hissediyorum :-(

İnşallah kapatırsınız canm arayı.Kendini suçlama bilerek yapmıyorsun ki için almıyor

Allah sagliklı kolay dogum nasip etsin canim bebiş için kilit besinleri tüket görev gibi düsün ben mesela sütten nefret ederim hayatim boyunca sayili bardak icmisimdir ama bebek icin burnumu kapayip icmeye calisiyorum peynir tüketiyorum daha cok...
Kaşar muz süt ceviz kuru kayısı (kabızlık icinde) birde en az 1 hurma ye günde ...Benimde mide sorunlarım bitemedi malesef

Doktorum 29. Haftaya uyumlu ve kilon düşük dedi :-(bilmiyorum canım başka doktora mı gitsem bide
sakin baska dr hatasini yapma. kafani ksristirma durduk yere. benim drum bebgin kilo durumunu takmaz hic. kemik gelisimi uyumluysa sorun yok. bacak boyu kafa olcumu vs... kilo almasini istiyorsan muz, tatlı, hamur isi. bak nasil aliyor kilo.

Doktorum 29. Haftaya uyumlu ve kilon düşük dedi :-(bilmiyorum canım başka doktora mı gitsem bide
aslında tam kilo artışının olacağı haftalardasın, azcık takviye ile normale döner.. keçiboynuzu özü var pekmez gibi ama özü farklı.. mutlaka öneririm.. muz ve kaşar zaten söylemiş arkadaşlar..

aslında tam kilo artışının olacağı haftalardasın, azcık takviye ile normale döner.. keçiboynuzu özü var pekmez gibi ama özü farklı.. mutlaka öneririm.. muz ve kaşar zaten söylemiş arkadaşlar..
Tamam canım saolasin onu da alayım eczanelerde görmüştüm onu

Hiç iyi beslenemiyorum kızlar ben çok mu düşük kilomuz
Canim düşuk kilosu ben de senle ayniyim benimki senden az bir sey daha yuksek ama yine de dusük .ben besleniyorum da kendim kilo da aliyorum ama bebek cok almiyor ..yemegi dene belki sen farkini gorursun;)

Canim düşuk kilosu ben de senle ayniyim benimki senden az bir sey daha yuksek ama yine de dusük .ben besleniyorum da kendim kilo da aliyorum ama bebek cok almiyor ..yemegi dene belki sen farkini gorursun:KK66:
Deniyorum canım elimden geldiğince zorliyorum kendimi

Back
X