Gebelik beslenme

elifcmyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
18
3
1
27
Kızlar merhaba şuan 14+5 haftalık hamileyim
İlk aylar çok fazla bulantı ve kusmayla geçti şuan daha iyiyim ama sanki eski iştahım yok
Çalıştığım için evde yemekte yapmak istemediğim için çünkü hala midem kaldırmıyor sanki iyi beslenemiyorum gibi hissediyorum aynı zaman trioid ilacı ve progestan(ağızdan değil) kullanıyorum belki bunlarda bulantı yapmış olabilir ama böyle çok halsiz hissediyorum kendimi bebeğede yeteri kadar besin gitmezmş acaba diye düşünüyorum vitaminde çok kullanmadım ilk 15 gün içtim bıraktım

Kızlar merhaba şuan 14+5 haftalık hamileyim
İlk aylar çok fazla bulantı ve kusmayla geçti şuan daha iyiyim ama sanki eski iştahım yok
Çalıştığım için evde yemekte yapmak istemediğim için çünkü hala midem kaldırmıyor sanki iyi beslenemiyorum gibi hissediyorum aynı zaman trioid ilacı ve progestan(ağızdan değil) kullanıyorum belki bunlarda bulantı yapmış olabilir ama böyle çok halsiz hissediyorum kendimi bebeğede yeteri kadar besin gitmezmş acaba diye düşünüyorum vitaminde çok kullanmadım ilk 15 gün içtim bıraktım
Merhaba, bende 8. Haftamdayim, ayni sekilde sabah tiroid ilaci aliyorum ve vajinal fitil olarak progestan alıyorum.
Benimde istahim yok yemek gorunce midem bulaniyo :) hemen doyuyorum iki saatte acikiyorum, isin komik yani acikincada midem bulaniyor :)
Yumurta yiyemiyorum diye cok kafama takiliyo benim de.
Ayni durumdayim yalniz degilsiniz diye yazmak istedim 🌸
Vitamin olarak folik aside uc ay devam edilmesini oneriyolar doktorunuz vermesi mi?

Merhaba ilk 15 gün içtim fakat hap yutma fobim olduğu için çok uzun süre kullanamadım ama doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş 😔

Back
X