Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cadiprensesss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.725
912
108
17 aralıkta aşılaması yapılıp test gününü bekleyenler gelin beraber gün gün ne belirtiler oldu birbirimizle paylaşalım, yılbaşı günü sonuçlarımızı burada yayınlayalım, inşallah bebişlerimiz bize süpriz yapıp gelirler :)

Selam Canım öncelikle topiğin hayırlı olsun ve 17.12.2014de aşılama yaptıran ve sonucunu Yılbaşı günü alacak biri olarak bu heyecanı yaiamak çok ayrıcalık diye düşünüyorum düşünsene güzel haber alırsak yılbaşına yeni yıLa nasıl girivermiştir düşünmek dahi insanı kıpır kıpır ediyor ama tersi negatif sonucda kendimizi alıştırmamız Lazım inşallah göbüşlerimiz bebeklerle dolar

Benim aşılamadan sonra 1gğn kanamam oldu doktorum tek dişliyi takarken çıkarırken bi damara denk gelmiştir ondan kanama dedi ama bu beni çok ürküttü :( Kanama öyle böyle değildi bir ped rahatlıkla dolardı ve 24saat devam etti :( bu olumsuzluğa rağmen umudumu kaybetmemek için çok uğraştım doktor sizlere bi ilaç verdimi aşılamadan sonra kullanmak için okuyorm bi çok arkadaşa gel falan veriyorlarmış bana bu konuda kimse bişi demedi ama kendim progesteron kullanmayı düşünüyorm

Selam Canım öncelikle topiğin hayırlı olsun ve 17.12.2014de aşılama yaptıran ve sonucunu Yılbaşı günü alacak biri olarak bu heyecanı yaiamak çok ayrıcalık diye düşünüyorum düşünsene güzel haber alırsak yılbaşına yeni yıLa nasıl girivermiştir düşünmek dahi insanı kıpır kıpır ediyor ama tersi negatif sonucda kendimizi alıştırmamız Lazım inşallah göbüşlerimiz bebeklerle dolar
Evet canım inşallah göbüşlerimiz dolar pozitif düşününce gerçekten çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyor düşünsene 2014 de teksin ama 2015 e girdigin ilk gün iki kişi olarak gireceksin içinde bi canlı daha olacak :) inşallah Allahım negatifleri göstermez :)

Benim aşılamadan sonra 1gğn kanamam oldu doktorum tek dişliyi takarken çıkarırken bi damara denk gelmiştir ondan kanama dedi ama bu beni çok ürküttü :KK43: Kanama öyle böyle değildi bir ped rahatlıkla dolardı ve 24saat devam etti :KK43: bu olumsuzluğa rağmen umudumu kaybetmemek için çok uğraştım doktor sizlere bi ilaç verdimi aşılamadan sonra kullanmak için okuyorm bi çok arkadaşa gel falan veriyorlarmış bana bu konuda kimse bişi demedi ama kendim progesteron kullanmayı düşünüyorm
İnternetten bende araştırdım canım damara denk geldiginde kanama oluyormuş normalmiş, ilacı bence kullanma doktor gerek görseydi yazardı rahim agzı kalın olmayanlara yazılıyor sanırım ben hiç kullanmadım ama öyle biliyorum

Evet canım inşallah göbüşlerimiz dolar pozitif düşününce gerçekten çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyor düşünsene 2014 de teksin ama 2015 e girdigin ilk gün iki kişi olarak gireceksin içinde bi canlı daha olacak :) inşallah Allahım negatifleri göstermez :)
Aynen canm ya düşünmesi dahi insanı kıpır kıpır ediyor Allah'ım inşallah o Mutluluğu yaşatır hepimize benim ilk gün olan kanamamdan dolayı biraz umudum gitmişti ama sayende birlikte günlerdir heyecan yaşadım tşkr ederim canm

Bende 17 Aralıkta aşılama yaptırdım. Nasipse 31 Aralıkta tahlil yaptırcam.
Heyecanla bekliyorum. .
İçim kıpır kıpır..
Günler geçmek bilmiyor:))
Canım hayırlı haberler alırız insallah bende yılbaşına dört gözle bekliyorum Rabbim utandırmasin. Arkadaşlarımızı bekliyoruz.
Şimdiden 4 kişi olduk hadi bakalım inşallah daha katılanlar olur :D

Heyecanla bekliyorum. .
İçim kıpır kıpır..
Aynen öyle canm ama korkuda yaklaşıcan zaman geçtikçe senin kaçıncı aşılaman ve kaç yumurtan vardı

Heyecanla bekliyorum. .
İçim kıpır kıpır..
4 günü atlattık sayılır tatlım :D 1 haftayı dolsursaydık bi son hafta belirtilerde artardı :)
Aynen canim inşallah arkadaşlar 4 günde neler yaşadınız paylasalim

Back
X