Gebeliğe Hazırlık 31 Günde Regl Olanlar?? Bir Bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba Arkadaslar Ben 31 Gunde Bir Regl Oluyorum.. Normalde Yumurtlama Gunlerimiz Reglin 18 Günü Olmuyormu? Bugün Adetimin 14 Günü biraz Once Ovu Testi Yaptim.. pozitif Hatta T cizgisi ilk o Belirdi C'den de biraz Koyu.. 14.cu gunde yumurtlaya bilirmiyimki? Bu arada adetim 7 gün sürüyor

Belki bu ay erken yumurtluyosundur yada bazen iki kez yumurtlama olabiliyormuş döngüde ne kadar dogru bilemem ama.

Evet benmde 18.21.gunler yumurtlama olur.
33.gunumde hasta oldum mesela.
Ama bazen erkende oluyor 27 gundede hasta olduğum olur.

Kasiklarimda agriyor.. 31 gunde adet olan biri icin adetin 14 cu günü yumurtlama garip geldi acikcasi..

Kasiklarimda agriyor.. 31 gunde adet olan biri icin adetin 14 cu günü yumurtlama garip geldi acikcasi..
Ben ilk gebeligimde adetten 2gün sonra hamile kaldım normalde 28 döngüm.
Adetten 14.gün.olmasi gerekirken 7.gün hadi diyelim sperm 5gün yaşıyor 7+5 =12 en geç

Ben ilk gebeligimde adetten 2gün sonra hamile kaldım normalde 28 döngüm.
Adetten 14.gün.olmasi gerekirken 7.gün hadi diyelim sperm 5gün yaşıyor 7+5 =12 en geç
ayin 10 nunda ovu testim cok koyuydu dünde koyuydu ama onceki gibi degildi bugunde testim silislesti.. yani ben kesin ayin 10 nunda yumurtlams oluyorum demi

2 gün cok fazla kasik agrim vardi dün de cok agrim vardi bugun agrim kalmadi.. yani ben adetimin 14.cu günü yumurtladik sanirim 18.ci gunde yumurtlamam gerekirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…