31. hafta da normal mi :/

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
476
123
44
Kızlar dün 31. haftam oldu hamileliğimde ama o kadar çok sıkışıyorum ki anlatamam sanki patlayacak gibi oluyorum bazen Normal mi bu durum acaba? Yada bunlar kasılma mı bileniniz var mı? Kıyafetim de dar değil ondan mı dedim ama

Bebişin şimdi doğum boyutunu alacak. Son 8-9 hafta kaldı. Ben hamile olduğumu 30 da anladım birden karnım büyümeye kaşınmaya başladı. Kasılma farklı bişey Bebek toplaşıyor sıkışıyor senin derin anlık geriliyor sonra geçiypr

27 haftadayım o bende de oluyor canım özellikle akşam saatlerinde. Kasılma olduğunu sanmıyorum benimki birkaç saat devam ediyor çünkü geçmeden.

Off maalesef bende de var boğulcak gibi oluyorum nefes alamıyorum sanki :(

Bebişin şimdi doğum boyutunu alacak. Son 8-9 hafta kaldı. Ben hamile olduğumu 30 da anladım birden karnım büyümeye kaşınmaya başladı. Kasılma farklı bişey Bebek toplaşıyor sıkışıyor senin derin anlık geriliyor sonra geçiypr
hmm anladım bilmediğim için acaba öyle mi dedim

Ben de 29. haftadayim. Gercekten zorlaniyorum. Dinlenmem lazim galiba. Karnimbildigin kasiliyor tas gibi oluyor.
Ebe evde cok isi yapiyorsa yapmasin dedi esime. Yani dinlenirsem belki bu kadar kasilmaz diye düsünüoyurm.
Bir de büyüdügüm icin az yemeye calismam lazim, sikisinca daha zor oluyor.

Ben de 29. haftadayim. Gercekten zorlaniyorum. Dinlenmem lazim galiba. Karnimbildigin kasiliyor tas gibi oluyor.
Ebe evde cok isi yapiyorsa yapmasin dedi esime. Yani dinlenirsem belki bu kadar kasilmaz diye düsünüoyurm.
Bir de büyüdügüm icin az yemeye calismam lazim, sikisinca daha zor oluyor.
ayy evet, zaten gebelik şekeri çıktı diyetteyim de. Ama bakalım salı günü 32. hafta olacak belki çalışabilir raporu vermeyecek doktorum bilmiyorum. Ama ben çalışmak istiyorum çünkü doğumdan sonra kullanmak en mantıklısı

Kızlar gece yatarken ne tarafınıza yatiyosunuz. Ben sol tarafa yatmaya özen gosteriyorum ama o tarafta hareket edince sanki sola donersem ezilir bebeğim diye hissediyorum sağa yatamiyorum rahatsız oluyorum nasıl yatacağını şaşırdım. Bebek soldaysa o tarafa yatinca ezilir mi gerçekten gün geçtikçe daha takıntılı olmaya basladim sanki.allahim hayirlisiyla bebislerimizi sağlıklı kucagimiza almayı nasip etsin insallahhh.

Kızlar gece yatarken ne tarafınıza yatiyosunuz. Ben sol tarafa yatmaya özen gosteriyorum ama o tarafta hareket edince sanki sola donersem ezilir bebeğim diye hissediyorum sağa yatamiyorum rahatsız oluyorum nasıl yatacağını şaşırdım. Bebek soldaysa o tarafa yatinca ezilir mi gerçekten gün geçtikçe daha takıntılı olmaya basladim sanki.allahim hayirlisiyla bebislerimizi sağlıklı kucagimiza almayı nasip etsin insallahhh.
Valla ben bir sağa bir sola yatiyorum. Sürekli aynı tarafa yatamıyor ki insan. O zaman yattigim taraf aciyor. O yüzden sıkıntı yapma hayirlisiyla hiçbir sıkıntı olmaz canım.

Çok teşekkür ederim canım ilgin için.ne bileyim kuzucugum rahat etsin sağlıklı olsun da uykusuzluğa raziyim.hersey takiliyo aklıma

Çok teşekkür ederim canım ilgin için.ne bileyim kuzucugum rahat etsin sağlıklı olsun da uykusuzluğa raziyim.hersey takiliyo aklıma
Önemli değil canım. Sadece sırt ustu ve yüz ustu yatmsk sakıncalı ymis. En sagliklisi sola yatmak ama sürekli mümkün değil. Sağlıkla kavusalim inşallah bebislerimuze

benim de aynı şekilde. Kasılma nasıl oluyor bilmediğim için
Canım kasılma anında bizdeki gibi saatler süren bir şey olmuyormuş arada yumuşayıp sertleşiyormuş. Allah korusun bizdeki kasılma olsa o kadar saatte doğururduk. Sen yine de sor doktoruna. Mesela benim bebeğin başıymış o sertlik. Bebeğim makat gelişliymiş kafası hemen midenin üst kısımlarında bir o tarafa bir bu tarafa geziyor ve midemin hemen altına gelince o sertlik oluyor ve nefes bile alamıyorum.

Canım kasılma anında bizdeki gibi saatler süren bir şey olmuyormuş arada yumuşayıp sertleşiyormuş. Allah korusun bizdeki kasılma olsa o kadar saatte doğururduk. Sen yine de sor doktoruna. Mesela benim bebeğin başıymış o sertlik. Bebeğim makat gelişliymiş kafası hemen midenin üst kısımlarında bir o tarafa bir bu tarafa geziyor ve midemin hemen altına gelince o sertlik oluyor ve nefes bile alamıyorum.
Bebislerin hepsi değişik ya :) evet doktora da sormak en mantiklisi

Bebislerin hepsi değişik ya :) evet doktora da sormak en mantiklisi
Aynen canım hayırlısıyla bir doğursaydık da rahatlasaydık. Doğumdan sonra da uykusuzluk falan başlayacak ama en azından gözümüzün önünde olacaklar :)

Back
X