31. Haftada aşırı ishal :( lütfen yardım

Simsekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
350
271
53
Merhaba bayanlar 31 haftalik hamileyim bugun aşırı derecede karın ağrısı ve ishal var. Sanki kücük abdestimi yapiyormusum gibi ishal oluyorum. Bebege bi zararı olur mu? Basina boyle bisey gelen var mi?

Hemen hastaneye gitmem lazım . Sana serum takarlar gebelikte riskli bişey malesef

Anladım.. bugün biraz daha iyiyim. Oğlum da hareketli MaşaAllah. Kötu olursam giderim hastaneye. Cevap yazdiginiz icin teşekkürler
Canım yanlış anlama gebeliklerim hep acilde geçtiği için bana ishal olursan şakın bekleme hemen gel diyorlar hep. Bu gebeliğimde karın ağrılı ishal oldum kan tahlili yapıldı serum verildi enfeksiyon var mı ona bakmaları lazım

Canım yanlış anlama gebeliklerim hep acilde geçtiği için bana ishal olursan şakın bekleme hemen gel diyorlar hep. Bu gebeliğimde karın ağrılı ishal oldum kan tahlili yapıldı serum verildi enfeksiyon var mı ona bakmaları lazım
Yok canim yanlis anlayacak bisey yok bilgilendirdigin icin teşekkür ederim. Bugun ishal yok karin agrisi da yok o yüzden rahatim ama olursa gidicem hastaneye

Back
X