- 1 Ocak 2025
- 52
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi dolubosben
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Hala şuan ara ara kasılmam var ama bilemedim ne yapmam gerektiğini. Magnezyum kullandım hatta bir tane de maden suyu içtim magnezyum takviyesi olur diye. İnşallah bende de bir sıkıntı olmazbebeğin hareketlerini takip edin. uzun süre hareket hissetmezseniz acile gidin.
onun dısında magnezyum benim kasılmaları büyük ölçüde kesmişti. takip ettiğim bir anne de trafik kazası yüzünden kesesinde sızıntı yasamıştı ama evine gitmek istedi ve sorun yasamadı. 2 günde bir nstye giriyordu o da.
siz de stres yapmayın. eğer kesede sorun yoksa ve bebek ciddi bir strese girmediyse 36-37.haftaları görürsünüz çok rahat. sakin kalmaya calisin ama dediğiö gibi bebek hareketlerini takip edin.
ayrıca doğum sancısını emin olun anlarsınız. belirli aralıklarla ve güçlü olur. su an yasadığınız durumdan kaynaklı sancınız olabilir ama tabii ki güçlü kasılmaların da doğumu başlatabilme ihtimali de var. o yüzden magnezyumunuzu aksatmayın ve sakin olun. ılık bir duş alıp dinlenin
dinlenin bol bol. dinlenme sonrası hafifleyebilir kasılmalar.Cevabınız için çok teşekkür ederim. Hala şuan ara ara kasılmam var ama bilemedim ne yapmam gerektiğini. Magnezyum kullandım hatta bir tane de maden suyu içtim magnezyum takviyesi olur diye. İnşallah bende de bir sıkıntı olmaz
Amin,inşallahdinlenin bol bol. dinlenme sonrası hafifleyebilir kasılmalar.
belden başlayıp kasıklara doğru ilerleyen güclü sancınız olursa doktora gidin.korkmayın insallah her sey güzel olur
EVde takip yerine bir kaç gün hastanede yatış yapsanız?Cevabınız için çok teşekkür ederim. Hala şuan ara ara kasılmam var ama bilemedim ne yapmam gerektiğini. Magnezyum kullandım hatta bir tane de maden suyu içtim magnezyum takviyesi olur diye. İnşallah bende de bir sıkıntı olmaz
Tam bayram tatiline denk geldiği için doktorum yoktu birde doktorun kendisiyle telefonda görüşünce kesinlikle hastanede yatmalısın demedi evde dinlenmek istiyorsan evde dinlen dedi o yüzden eve geldim aslında. Eve gelince bi tık daha kasılmam arttı gibi oldu . Hastanede nst de sancı çıktı ama ben çok hissetmedim ordaEVde takip yerine bir kaç gün hastanede yatış yapsanız?
Doktorunz yoksa devlet kadın doğum iyiyse bulundugnz yerde oraya gidin yatis yapın ama bu bir kaç gün bence evde olmaktansa riske atmazdm ben olsam.Tam bayram tatiline denk geldiği için doktorum yoktu birde doktorun kendisiyle telefonda görüşünce kesinlikle hastanede yatmalısın demedi evde dinlenmek istiyorsan evde dinlen dedi o yüzden eve geldim aslında. Eve gelince bi tık daha kasılmam arttı gibi oldu . Hastanede nst de sancı çıktı ama ben çok hissetmedim orda
Devlet kadın doğumda da nöbetçi doktor vardı hiç bilmiyorum doktoru ve vajinal bakmam lazım dedi. Daha 31.haftada olduğum için çok istemedim . Tam kaza değil ama önümüzdeki araç ani sollama yapınca bizde ani fren yaptık ben arabanın içinde savruldum yani öne arkaya ben sadece bebek iyi mi diye acile gittim bebeğimde bir problem yok tesadüfen acilde nst de sancı çıktı benim ağrım sancım yoktu o zamanDoktorunz yoksa devlet kadın doğum iyiyse bulundugnz yerde oraya gidin yatis yapın ama bu bir kaç gün bence evde olmaktansa riske atmazdm ben olsam.
Kaza olur gibi olayı tam olarak ne olmstu özel deglse
Aşkım benim de 32 haftalıkken 3 tane sancım çıktı sen gene kaza geçirdin için olduğunu düşünüyorsun benim hiç bir sorunum yokken evde birden belime karnıma Ağrı girdi gelmeyince de acil e gittim nts de 3 sancim çıktı hemen doktorumu aradılar açılma varmi diye bakmalarını söylemiş açılma yoktu nolur noolmaz die hastane de yatış istediler ben imza atarak çıktım çünkü 2 gün sonrasına randevum vardı doktorum a gittim 2 gün sonra hiç bir sorun olmadı 37+1 de doğum yaptım doğum un yaklaştı için yalancı sancılar bunlar kan yoksa suyun gelmesiyse suyun gelemsi de birden su boşalıyor kendini sıktığını halde hala geliyor o an anlarsın suyunun geldiğini korkma bence dokrun a git biran önce kontrol etsin31+5 hamileyim bugün küçük bir trafik kazası atlatır gibi olduk korktum ve acile gittim bebeğe bşr şey oldu mı diye devlet hastanesinde nst de sancım çıktı yatış verdiler bende kendi takipli olduğum hastaneye gittim orda nst ye girdim küçük bir sancı çıktı serum verdiler bir saat sonra tekrar nst ye girdim bu sefer iki tane sancı çıktı doktorumu aradılar iki seçenek sundu ya yatış ya da ilaç ile evde takip progesteron iğne yaptılar . Progesteron iğnesini yaptılar progesteron fitil kullanmamı ve magnezyum takviyesine devam etmem gerektiğini söyledi doktorum erken doğum riski olduğu için . Başına böyle bir şey gelen var mı? Nst de sancı çıkması normal mi ?biraz şuan hala karnımda ara ara kasılma oluyor hissediyorum karnım ara ara sertleşiyor gibi oluyor ilk hamileliğim olduğu için tam olarak sancıyı ve kasılmayı bebek hareketlerini anlayamıyorum .daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Ya da erken doğum riskinde sancı varsa nst de ne yapmak lazım
Şuan 34+2 oldum hala erken doğum riskim var ama erteleyebildiğimiz kadar ertelemeye çalışıyoruz inşallah yani yaptığım bir şey yok ama şuan ilaç ya da fitil de kullanmıyorum inşallah tam vaktinde doğarAşkım benim de 32 haftalıkken 3 tane sancım çıktı sen gene kaza geçirdin için olduğunu düşünüyorsun benim hiç bir sorunum yokken evde birden belime karnıma Ağrı girdi gelmeyince de acil e gittim nts de 3 sancim çıktı hemen doktorumu aradılar açılma varmi diye bakmalarını söylemiş açılma yoktu nolur noolmaz die hastane de yatış istediler ben imza atarak çıktım çünkü 2 gün sonrasına randevum vardı doktorum a gittim 2 gün sonra hiç bir sorun olmadı 37+1 de doğum yaptım doğum un yaklaştı için yalancı sancılar bunlar kan yoksa suyun gelmesiyse suyun gelemsi de birden su boşalıyor kendini sıktığını halde hala geliyor o an anlarsın suyunun geldiğini korkma bence dokrun a git biran önce kontrol etsin
Bende tam 34+2 yim. 32+4 de karın sertleşmesi kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim nst de düzenli sancılarım çıktı. Alttan muayene etmek istediler ama ben kendi doktoruma gitmek istedim imza atıp kendi doktoruma gittim. Orda yatış verdiler 2 doz ciğer geliştirici vurdular bir de sancılarım için bi hap verdiler. Ertesi gün nst de yine sancı çıktı ama 2-3 defa. Doktorum progestan başlattı. Şimdi iyiyim şükür. Size ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydıŞuan 34+2 oldum hala erken doğum riskim var ama erteleyebildiğimiz kadar ertelemeye çalışıyoruz inşallah yani yaptığım bir şey yok ama şuan ilaç ya da fitil de kullanmıyorum inşallah tam vaktinde doğar
İnşallah aşkım inşallah zamanında doğar bebişinŞuan 34+2 oldum hala erken doğum riskim var ama erteleyebildiğimiz kadar ertelemeye çalışıyoruz inşallah yani yaptığım bir şey yok ama şuan ilaç ya da fitil de kullanmıyorum inşallah tam vaktinde doğar
Şuan 34+5 oldum 3 gündür hafif hafif günde bir kez olacak şekilde kahverengimsi akıntı geldi bende doktorumu aradım gel dedi bugün yatışım yapıldı 4 cm açıklık çıktı 2 doz ciğer geliştirici yapıldı aynı anda biri sol kalçadan biri sağ kalçadan nst de sancılarım çıkıyor bilmiyorum ne olacak ara ara nst çekiyorlar kontrol içinBende tam 34+2 yim. 32+4 de karın sertleşmesi kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim nst de düzenli sancılarım çıktı. Alttan muayene etmek istediler ama ben kendi doktoruma gitmek istedim imza atıp kendi doktoruma gittim. Orda yatış verdiler 2 doz ciğer geliştirici vurdular bir de sancılarım için bi hap verdiler. Ertesi gün nst de yine sancı çıktı ama 2-3 defa. Doktorum progestan başlattı. Şimdi iyiyim şükür. Size ciğer geliştirici iğne yapılmış mıydı
Günaydın balım doğum yaptın mı aşkım 34+5 olabilir aşkım benim bi arkadaşım da erken doğum yaptı onada ciğer i gelişsin die iğne yaptılar maşallah 2 yaşına girecek bişey o de yok korkma kilosu iyiyse küvez de de yatmaz hiç korkmaŞuan 34+5 oldum 3 gündür hafif hafif günde bir kez olacak şekilde kahverengimsi akıntı geldi bende doktorumu aradım gel dedi bugün yatışım yapıldı 4 cm açıklık çıktı 2 doz ciğer geliştirici yapıldı aynı anda biri sol kalçadan biri sağ kalçadan nst de sancılarım çıkıyor bilmiyorum ne olacak ara ara nst çekiyorlar kontrol için
Merhabalar, günaydın çok teşekkür ederim merak edip sorduğunuz için.Doğum yapmadım hala hastanedeyim serum veriyorlar ilaç veriyorlar bugün de yine ciğer geliştirici yapacaklar yarın durumuma göre belli olacak sanırım doğum sürecimGünaydın balım doğum yaptın mı aşkım 34+5 olabilir aşkım benim bi arkadaşım da erken doğum yaptı onada ciğer i gelişsin die iğne yaptılar maşallah 2 yaşına girecek bişey o de yok korkma kilosu iyiyse küvez de de yatmaz hiç korkma
Sevindim aşkım inşallah bebeyin sağlıkli doğar balım hiç korkma Rabbim yavrunu sana bağışlasınMerhabalar, günaydın çok teşekkür ederim merak edip sorduğunuz için.Doğum yapmadım hala hastanedeyim serum veriyorlar ilaç veriyorlar bugün de yine ciğer geliştirici yapacaklar yarın durumuma göre belli olacak sanırım doğum sürecim
İyi günler 31. Haftada nst de sancılar 30 - 40ları gördü inmedi hiç. Erken doğum riskine karşılık 2 doz ciğer gliştici iğne yapıldı serum takıldı 2 gün üst üsteŞuan 34+5 oldum 3 gündür hafif hafif günde bir kez olacak şekilde kahverengimsi akıntı geldi bende doktorumu aradım gel dedi bugün yatışım yapıldı 4 cm açıklık çıktı 2 doz ciğer geliştirici yapıldı aynı anda biri sol kalçadan biri sağ kalçadan nst de sancılarım çıkıyor bilmiyorum ne olacak ara ara nst çekiyorlar kontrol için
İyi günler 31. Haftada nst de sancılar 30 - 40ları gördü inmedi hiç. Erken doğum riskine karşılık 2 doz ciğer gliştici iğne yapıldı serum takıldı 2 gün üst üste
32 haftalık olacağım risk grubundayım karnım çok sert hep . Sizde durum ne. Açıklık falan yok ama bebek aşağıda dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?