- 9 Aralık 2014
- 88
- 22
- 18
- 32
- Konu Sahibi bulyonlupilav
-
canım elektrik çarpması dediğin olayı bilemeyeceğim ama ben de yorulunca çatı kemiklerim yürürken falan çok acıyo sanki oraya bi basınç oluyo gibi. bence yorgunluktan olmuştur dinlenince geçer geçmezse mutlaka doktoruna danışMERHABA ARKADAŞLAR ŞUAN 31 HAFTALIK HAMİLEYİM . DÜN EVDE DOĞUMDAN ÖNCE TEMİZLİK YAPAYIM DEDİM BAYAĞI YORULDUM TEMİZLİKTEN SONRADA KASILMAM BAŞLADI ÇOK YOĞUN HİSSETTİM SAATLERCE GEÇMEDİ GECE ZAR ZOR UYUDUM BUGÜNDE SABAHTAN BERİ RAHİMİME RESMEN ELEKTRİK ÇARPAR GİBİ Bİ HİS OLUYOR SANCIYOR SANKİ BU SANCIMIDIR SİZCE ? ÇOK ENDİŞELİYİM AYRICA ÇATI KEMİKLERİM ÇOK AĞRIMAYA BAŞLADI BENİM GİBİ OLAN YADA BU DURUMU YAŞAMIŞ OLAN VARSA LÜTFEN BANA BİRİ BİLGİ VERSİNÇOK KORKUYORUM ERKEN DOĞUM OLUR DİYE ,İLK KIZIMDA ERKEN DOĞDU
canım elektrik çarpması dediğin olayı bilemeyeceğim ama ben de yorulunca çatı kemiklerim yürürken falan çok acıyo sanki oraya bi basınç oluyo gibi. bence yorgunluktan olmuştur dinlenince geçer geçmezse mutlaka doktoruna danış
Bana da olurdu o elektrik çarpması gibi dediğin histen.. Bilmiyorum aynı his mi ama ben de çyle hissederdim son haftalarda.. Hele artık yürüdükçe kasıklarım o kemiğim ağrırdı baya uzun yürüyemezdim.. Ama benim bebiş 39+4 te oldu : )
AYY CANIM İÇİMİ RAHATLATTIN VALLA SANIRIM BENDE OLUŞAN YALANCI SANCILAR AMA YALANCI SANCILARDA ACI OLMAMASI LAZIM DİYE BİLİYORUM AMA NE BİLİYİM İNSAN İSTER İSTEMEZ TEDİRGİN OLUYOR :) SAĞOL CEVABIN İÇİN
Rica ederim de benim o elektrik çarpması dediğin şeyler sancı gibi değil canım yani acıyor geçiyor sonra... Sancı farklı bişi.. Benim de karnımda çok kasılmalar olurdu sepsert olurdu bebeğim bi süre öyle karnım kasılır kalırdı bazen yamuk yumuk dururdu : ) Doktorum günde iki saat tempolu yürüyüş demişti son 3 hafta nerdeee o kasık ağrısından yürüyemezdim ki fazla : )
aRKDAŞLAR BAZEN çok yürüdüğümde veya uzun süre ayakta dururken,ütü yaparken falan akrnım acayip sertleşiyor, kasılma bu mudur?İlk hamileliğim hiç anlamıyorum bu durumdan :)
CANIM AZ ÖNCE BENDEN YUMURTA AKI GİBİ YAPIŞKAN Bİ SIVI GELDİ PANTOLONUM ISLANDI SENCE BU GELEN AKINTI NİŞAN MI ?
nisan kanli olur yada kahverengi sanmam canim ama pantolonuna kadarsa doktora ara sor suyungelmis olabilir belkide
Acı hissetmiyorum ama ?davul gibi geriliyor,o kasılma mı yani? İlk kez şimdi öğreniyorum :) Oturunca geçiyor.
Moralini yüksek tut,ayrıca dinlen bacaklarını yüksek bir yastığa uzat, doktorum az su içildiğinde de kasılma çok olur demişti,su içmeye çalış.
Medilife düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.Tabiki normal istiyorum, inşallah son zamanlarımda bi engel çıkmaz.Ya sen?
YA NİŞAN KAN OLMADANDA OLABİLİYORMUŞ PANTOLONUMUN AĞ KISMI ISLANDI VE KOT PANTOLON İNCE BİŞİY DİİL AMA PANTOLONUMA DOKUNDUM ELLERİM YAPIŞ YAPIŞ OLDU İĞRENÇ DR ARADIM ŞİMDİ BİRAZDAN GİTCEZ EŞİMİ BEKLİYORUM BAKALIM NE DİCEKGALİBA BEN BU SEFERDE ERKEN DOĞURCAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?