Merhaba Kızlar 31. haftamdayım sırtım ve belim çok ciddi bir şekilde ağrıyor.
Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. oturduğumdada kaburgalarım batıyor.
Dün gece çamaşırımda parmak ucu kadar bir kan lekesi gördüm ama nerden geldiğine emin olamadım.
böyle bir durum yaşayan varmı aranızda...
sizce bu herhangi birşeyin belirtisi olabilirmi erken doğum vs..
Merhaba Kızlar 31. haftamdayım sırtım ve belim çok ciddi bir şekilde ağrıyor.
Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. oturduğumdada kaburgalarım batıyor.
Dün gece çamaşırımda parmak ucu kadar bir kan lekesi gördüm ama nerden geldiğine emin olamadım.
böyle bir durum yaşayan varmı aranızda...
sizce bu herhangi birşeyin belirtisi olabilirmi erken doğum vs..
Canım ben henüz 25. Haftamdayım ama ne yazıkki erken olmasina ragmen bendede aynı dert var.. sabit kaldigim zaman 2 dk icinde belim cok agriyo uzaniyorum yine agriyo sabit kalamiyorum hic. Kan konusuna gelince bende doktoruna basvurmalisin.. 31. Hafta gibi bir surede kan olayina pek normal bakilmiyo. Bana doktorum suanda bile ic camarinda kan gorursen ertesi gün gel dedi.. bence doktoruna basvurmalisin...
Canım ben henüz 25. Haftamdayım ama ne yazıkki erken olmasina ragmen bendede aynı dert var.. sabit kaldigim zaman 2 dk icinde belim cok agriyo uzaniyorum yine agriyo sabit kalamiyorum hic. Kan konusuna gelince bende doktoruna basvurmalisin.. 31. Hafta gibi bir surede kan olayina pek normal bakilmiyo. Bana doktorum suanda bile ic camarinda kan gorursen ertesi gün gel dedi.. bence doktoruna basvurmalisin...