• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31.haftada vajinada sancı

mevsimbahar18

Oğluşunu bekliyor💙
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
516
308
18
22
yarın 31 haftalık olacağım ultrasona 32 oluyor dünden beri vajinamda sancı kasılma gibi bir his var yarın doktor kontrolüm var bebeğim biraz iri doğum yaklaşmış olamaz dimi yaşayan var mı?

Maşallah sağlıkla doğsun benimde vajinamda acı oluyor baskı var ayağa kalkınca çok zorlanıyorum bende cuma kontrolüm var erken doğum olur diye korkuyorum
Benim otururken çok baskı oluyor ayaktayken sorun yok özeldeki doktor 35.haftada sezaryenle alalım dedi ama yarın devletteki doktoruma randevu aldım 35 çok erken inşallah sağlıkla zamanında doğsun hepimizinki 🙏😍

Benim otururken çok baskı oluyor ayaktayken sorun yok özeldeki doktor 35.haftada sezaryenle alalım dedi ama yarın devletteki doktoruma randevu aldım 35 çok erken inşallah sağlıkla zamanında doğsun hepimizinki 🙏😍
Maşallah benim bebişde 34. Haftada ancak 2300-2400 olmuştur ne yiyip ne içiyorsun banada söyle 😂😂 o ağrı bende de var doktor çatı ağrısı olabilir dedi

Kızlar iki doğum yapmış biri olarak söylüyorum vajinanız doğuma hazırlanıyor yani çatı ağrısı ondan oluyor endişelenecek bişey yok korkmayın ağrıdan çorap bile giyemiyeceksiniz çok normal

Back
X